Eredeti cím: Jesse’s Smile

Író:  Angelique Jurd

Fordította: Juckó

Műfaj: romantikus

Korhatár: +18

Jogok: Minden jog az eredeti íróé, én csak lefordítottam nektek.

Engedély: Nincs

Megjegyzés: A bétázást ezúttal is köszönöm Fairynek, akihez mindig fordulhatok, ha nyígnom kell fordítás közben. Köszi, hogy mindig elviselsz 🙂

Fejezetek száma: 47 fejezet (~220 oldal)

Felkerült: 4 fejezet


Tartalom:

Jesse Peterson 26 éves és imádja a munkáját a kisállat kereskedésben. Imádja a cicákat, a kutyákat és Szimatkát, a nyulat. Amit nem szeret, az, hogy az emberek azt feltételezik, hogy nem képes gondoskodni magáról, hogy nem férfi. Amikor az üzlet legújabb vásárlója a cicájának vesz kiegészítőket, és randira hívja, Jesse-nek gondot okoz megérteni, miért. Jesse tudja magáról, hogy nem bolond, de úgy tűnik senki más nem. Ők csak a jóképű fiatalembert látják benne, akinek a mosolya a legragyogóbb dolog a személyiségében.

Drew Oliver nem olyan, mint mások. Gimnáziumi tanár, egy sor rossz párkapcsolati döntéssel a háta mögött. Drew türelmes, szerető szívű, és nem érdekli, hogy Jesse más. Csak az fontos a számára, hogy mosolyt csaljon az arcára olyan gyakran, amennyire csak lehet.

Úgy tűnik, mindenki másnak csak a Drew és Jesse közötti különbségekről van véleménye, kevesen látják azt, amit megosztanak egymással. A kapcsolatuk vajon képes túlélni a körülöttük élő emberek fürkésző és bíráló pillantásait? És amikor Drew egyik rossz döntése felbukkan, elég lesz a szerelmük, hogy túléljék a következményeket?

A történet a fordító engedélye nélkül máshol nem terjeszthető!A Jesse mosolya korábbi hozzászólásai:

Rose

Kedves tortenet,es egyben komoly is koszi a reszt        


Lissa

Ez igazán szívet melengető történet. Csodásan van megírva és lefordítva. Ahogy olvasom, annyira csak azt látom, hogy mennyire tökéletesek is egymásnak. Az egészből süt, hogy mennyire mélyen érdeklik egymást és szeretik a másikat. Olyan természetesek egymásnak. Valahogy olyan, mintha a “külvilág” reakciója lenne a furcsa, nem pedig az, ahogy ők kapcsolatban vannak egymással. Bár logikusan megértem, miért aggódik mindenki körülöttük, de így olvasva közbe azt is érzem, hogy nem látják mennyire csodásak együtt. Kedvenceim közé lépett ezt a történet. Köszönöm.


Habek

Kemény menet volt ez Drew-nak is nem csak Jessenek. De szerintem megállta a helyét és bebizonyította Jesse anyának is , hogy igazán szereti és gondoskodni is tud róla.         

Habek

Tökjó fej az öreg nagyon bírom. De Erinnel még mindig nem vagyok kiegyezve. Jó, persze meg lehet érteni sz aggodalmát mint szülő…. Csak nemtom, egyszerűen nem szimpi.


alena

Legkedvesebb kedvencem.


Marcsi

Korábban kezdtem olvasni a történetet, kicsit megkoptak az emlékeim róla, úgyhogy újra nekikezdek. 🙂 Emlékszem nehezen adtam rá magam, hogy belekezdjek, de nem bántam meg! Ahogy olvastam azon gondolkodtam kinek lehet nehezebb elfogadni, hogy Jesse önálló életet él? Jessenek, aki végül is tisztában van a korlátaival és aszerint éli meg a mindennapokat, vagy a szüleinek, akik kénytelenek elengedni a gyereküket, és naponta aggódni, hogy hogyan boldogul egyedül, egészséges e, stb. Ha én lennék a helyükben begolyóznék az aggodalomtól, pláne mikor látom, hogy valaki átveszi szépen lassan a helyem a gyerekem mellett és ő válik a világa középpontjává. Végül megszerettem a párost, minden furcsaságával, nehézségével együtt. Köszönöm, hogy olvashatom a történetüket!        


Rami

Oh, nagyon várom a folytatást. Megérte olvasni. Jesse őszintesége mindent visz. Az, hogy néha gátlások nélkül kész beszélni, imádnivaló.

Az, hogy Drew nagyon meg akarja oldani, mert szereti, ahogy van… szívet melengető. Nagyon kedvelem, ahogy törekszik Jesse megértésére.

Köszönöm


Liza72

Mennyire élveztem ezt a részt, annyira aranyos volt Jesse apukája, drukkolok h elfogadják végre Drewt. Alapból szívem csücske ez a történet hisz egy meleg párnak a megszokott dolgok mellett még a külvilág elfogadása is nehezíti a helyzetüket, de itt még Jesse betegsége is hozzáadódik. Drew elfogadása, hozzáállása megmelengeti a szívemet.        


rojcsi

Édes történet, megható. Remélem a folytatásban még jobban össze hangolodnak.

Köszi szépen    


 Moncsi73

Nehezen szántam rá magam, hogy elolvassam….örülök, hogy elkezdtem. Nem a szokványos párosítás, nehezebb elfogadni. Bosszantó, hogy mindenki ítélkezik felettük. Szurkolok, hogy silerüljön nekik.         


Namizou

Imádom ezt a történetet, ez az egyik kedvencem, köszönöm hogy fordítod! ❤️ Annyira jó látni egy olyan történetet, amiben egy fogyatékossággal élő ember hétköznapi életét mutatják be, semmi túlzott dráma, semmi különlegesebb élethelyzet, csak Jesse és Drew (meg persze a cicus xd) Nagyon vágytam egy olyan sztorira, ami nem a cselekményre fókuszál végre, hanem inkabb a szereplőkre és az érzéseikre, ez most nagyon feltöltött. Köszönöm ❤️