Az Intergalaktikus szerelem a Varázsskatulyán hirdetett 8. Fórumsztorinak a címe, melyet 2012. február 12-től 2012. április 14-ig írtak az oldal tagjai.

Juckó és én (Fairy) ismét párban voltunk és most egybe rakva, megformálva elétek tárjuk a fiaink kalandjait.

A történet alapja:

Előre leszögezném, hogy nem egy helyhez/eseményhez kötődik a történetünk most sem. Természetesen minél többen találkoznak, írnak együtt, annál jobb, de most nem kötelező mindenkinek ugyanott megjelenni. Ez egy (remélhetőleg) több galaxison és univerzumon átívelő történet lesz.

Véleményem szerint, most lesz a legkönnyebb dolga mindenkinek, mert itt már tényleg csak a fantázia szab határokat… vagy még az sem. 😀

2615–ben járunk, jócskán a jövőben. A Föld túl van egy harmadik világháborún is, jelenleg béke honol és nyugalom.

2267–ben tört ki a 3. világháború, mely a kőolaj és földgáz tulajdonlásáért tört ki. Ebben majdnem sikeresen kipusztította az emberiség önmagát, de végül egy Micans nevű idegen faj jelent meg a Földön, melynek segítségével – szinte az utolsó pillanatban – sikerült megállítani a háborút és az emberek rájöttek, hogy vannak egyéb alternatív energiaforrások is. Így aztán 2280–tól be van tiltva, minden földolaj és földgáz alapú termék és energiahordozó, helyettük a nap–szél és kristályenergiát használják. A kristályenergiát a Micansok mutatták meg az embereknek és mivel a kristályok energiája szinte kifogyhatatlan, nem kell harcolni a birtoklásáért.

A Földön jelenleg több ismert idegen lény tagjai élnek, több tucatnyi bolygóval tartjuk a diplomáciai kapcsolatot. A legnagyobb szervezet a Földön a Földbiztonsági Ügynökség – mely nevéből adódóan a Föld biztonságáért felel –, illetve az Intergalaktikus Nyomozóiroda – mely a Földön és az Földön kívüli bűncselekményeket próbálja megakadályozni vagy éppen kinyomozni – ennek központja a Holdon van.

Az elfogadott fizetőeszköz a kredit – melyet mindenhol elfogadnak az ismert univerzumban.

Attól függetlenül, hogy a Föld egy hatalmas közösséggé kovácsolódott, az országok megtartották nemzeti szuverenitásukat, kultúrájukat, nyelvüket.

Az idegen fajok technikai és tudományos vívmányait átvéve gyógyítható lett a rák, AIDS és egyéb betegségek, azonban a fajok keveredése miatt újabb betegségek ütötték fel a fejüket. És bár a betegségek többsége gyógyítható, senki nem halhatatlan. Az emberi átlag életkor 150 év.

A globális fölmelegedést sikerült megállítani és a klímaszabályozásnak köszönhetően a Földön mindenhol a megfelelő klíma alakult ki. A Sarkokon megmaradtak a jégsapkák, míg az Egyenlítő körül pedig a sivatagok és esőerdők. Azonban köszönhetően a szabályozásnak, sehol sincs éhínség, a mezőgazdaság fejlődésnek indult. Megvannak a mezőgazdasági központok, az ipari létesítmények, új anyagokat találtak/hoztak az idegenek, amelyekkel a technológia is virágzik.

Divat: mindenkire rá van bízva. Lehet a mostani szerint, lehet újakat kitalálni, netán az idegenektől átvenni. Kinek mi esik jól XD

A számítógépek nem élnek. Lehetnek (vannak) andoridok, de nem élnek. Gépek.

Minden egyéb az írók fantáziájára van bízva. Egyet kérünk csak: ha írtok egy idegen fajról, egy új állatról, bármiről, ami fontos lehet (esemény, bolygó, csillag, űrhajó stb. stb.) azt mindenképpen írjátok be az Események, helyzetek, amelyekre figyelj oda! nevű topikba.

És a karaktereink:

FairyPatrick Rushmore

Név: Patrick Rushmore

Kor: 32 éves

Magasság: 180 cm

Súlya: 70 kg

Haja: szőkésbarna (nyáron szinte szőke, ahogy kiszívja a nap), szereti felzselézve hordani

Szeme: zöld

Foglalkozása: Az Intergalaktikus Nyomozóiroda vezető nyomozója, aki általában inkognitóban dolgozik és legtöbbször, még a munkatársai sem tudják, hogy ki ő. Jelenleg a Földbiztonsági Ügynökségre épült be, méghozzá a Diplomáciai Osztályra. Mindenki azt hiszi róla, hogy egy egyszerű testőr, valójában egy nagyobb összeesküvést próbál kinyomozni, melynek nagy valószínűséggel az egyik földi diplomata az egyik résztvevője, míg a másik egy, a közeljövőben érkező diplomáciai küldöttség valamely tagja lesz.

Ránézésre egy komoly, mogorva alaknak tűnik, de valójában egy kedves, vidám, mindig mókára kész férfi. Imádja a barátait, a munkatársaiért a lehető legnagyobb felelősséget vállalja.

Szülei a világűrt járják, különböző idegen fajok kultúráját tanulmányozzák. Egy bátyja van, aki lassan öt éve él egy Begorrah nevű bolygón, begorrah–i feleségével és kislányával.

Patrick gyerekkora óta arra vágyott, hogy a Földön élhessen, így örömmel hagyta ott családját, amint elérte a nagykorúságot és telepedett le Írországban, ősei szülőföldjén.

Szereti a munkáját, odavan a rejtélyekért. Imádja a 21. századi nyomozós sorozatokat, szabadidejében képes szinte csak azokat nézni. Kedvenc karaktere Booth ügynök a Bones sorozatból.

A divatra nagyot fütyülve a kedvenc ruházata a farmer, pamut póló és bőrdzseki. Munkatársai nagy vigasságára, odavan az ósdi fegyverekért, ezért fittyet hányva a modern lőfegyverekre és lézerpisztolyokra ő bizony egy Beretta 92–es pisztollyal mászkál.

Jelenleg egyedül és, Palacsinta nevű pulikutyájával, akit legjobb barátjától, Marktól kapott.

Mark Claymore akadémia óta a legjobb barátja, akivel sok rosszat és jót éltek át. És bár, mindketten jobban szeretik a férfiakat, egymás mellé valahogy sosem keveredtek. Talán pont ezért tudtak kitartani egymás mellett olyan sokáig.

JuckóZh’ainiack Charadshy Delten

Név: Zh’ainiack Charadshy Delten

Faja: venati (a szülőbolygója: az Opchiuchus galaxis legnagyobb bolygója, a Venatici)

Kor: földi időben számolva 27 év

Magasság: 178 cm

Súlya: 79 kg

Haja: rövid, hullámos ezüstfehér

Szeme: világító ibolyakék

Jellegzetességek: Noha a faj nagyon hasonlít az emberekhez, könnyű megkülönböztetni őket az emberektől eltérő, hatalmas, ferde metszésű szemükről, valamint a testükön húzódó, tetoválás szerű mintákról, melyek valójában persze nem azok. Születésükkor még egészen feketék, mire felnőtté válnak, teljesen ezüstszínük lesz. Zh’ainiack esetében még egészen sötétszürke.

Családja: Apja a bolygó politikai életének prominens alakja, aminek folytán a család igencsak kiváltságos helyzetben van. Mereven, betűről betűre ragaszkodik a szabályok betartásához, és meglehetősen radikális nézeteket vall, ami gyakori forrása az összetűzéseknek. Anyja tulajdonképpen csak egy báb, akit az apja irányít.

Egy bátyja és egy nővére van, de csak a bátyjával, Rh’ayeilt–tel (Yeil) ápol jó kapcsolatot, aki hozzá hasonlóan lázadó jellem. Jól megértik egymást, amit a közös munka is erősít. Mindketten az egyik technikai laborban dolgoznak, bár a bátyja az elméleti fizikához ért jobban, Zh’ainiack inkább a mérnöki feladatokból veszi ki a részét.

A történet az írók engedélye nélkül máshol nem terjeszthető!

Felkerült: –