6. Skatjáték


Oldal on hétfő 30 szeptember 2019 - 13:09:50 | by Fairy


2019. szeptember 30


Gondoltunk egyet Juckóval és a gondolatot tett követte. Tehát, meghirdetjük a 6. Skatjátékot! Remélem, vártátok már.


Az új tagok kedvéért lássuk először, miről is szól a dolog:

Pár mondatban megadjuk egy a Varázsskatulyán fellelhető történet egyik szereplőjére jellemző leírást. Ez lehet saját írásunk, fordításunk, közös történetünk. Régi és új. Bármi lehet.
Ha nagyon nehéznek bizonyul és 5 napon belül nem jön megoldás, akkor adunk egy kis segítséget. Ha újabb 5 nap múlva sem jön megoldás, akkor nagyon jók vagyunk rejtélyes feladványokban. És persze, akkor felteszünk egy újat.

És, hogy mi a jutalom?
Az első helyesen válaszoló illető (válaszolni a hír alatti hozzászólásban lehet), feladhat számunkra 1 db szituációt és 4 db szót amelyek alapján Juckóval összehozunk egy történetet. Vagy egyikünk, vagy együtt, de az is lehet, hogy mind a ketten írunk egyet, ha ihletet kapunk. Persze ne számítsatok regényre. Lehet, hogy pár oldalas novella lesz, de az is, hogy csak egy drabble. Ihlettől függ.


A történetek írására nem adok meg határidőt, mert az életünk közbeszólhat nagyon és persze a fordításaink is.
Remélhetőleg sokan megpróbálkoztok majd a feladványok megoldásával.

Azonban felhívnám a figyelmet arra, hogy a megadott paraméterek pontosak legyenek, azonban ne legyen előre megírva maga a történet. (Például: ne legyenek kikötve a karakterek nevei).
A megadott szituáción, paramétereken változtatni nem lehet. (Tehát, ha neked utólag ugrik be, hogy szeretnéd, hogy +18-as legyen, azt már nem írhatod bele.) Gondoljátok jól át a szituációt, mit szeretnétek viszontlátni.
És a harmadik, a legfontosabb: ne várd el tőlünk, hogy mi pontosan azt írjuk le, amit te kigondoltál. Onnantól, hogy megkapjuk a feladathoz szükséges adatokat, a mi fantáziánkra, a mi stílusunkra van bízva a történet alakulása. (Pl. ha te leírod, hogy vérfarkas - még nem jelenti, hogy mi ebből alakváltós vérfakarkasos sztorit készítünk. Kivéve, ha a szituációnál leírod, hogy paranormális, fantasy vagy egyéb történetet szeretnél.)

Ez pedig egy kérés: a sci-fi témát lehetőleg mellőzzétek, mert az nagyon nem fekszik nekünk. Persze, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá összehozhatunk valamit, de biztos, hogy érezhető lesz rajta a hozzá nem értésünk.


És, hogy belecsapjunk a lecsóba, íme feladvány:


Skatjáték 6.

Ki vagyok?

Megfejtésnek kérjük a karakter nevét és a történet címét, amiben szerepel.

Íme a jellemzés: Gyilkos humorú harcostársam szeret az életével játszani. A legjobb számom huszonkettő. Boldogulok a fegyverekkel, de a közelharcot jobban szeretem.


Jó játékot!
Fairy és Juckó


Hozzászólás

dion
30 szept : 21:34
Válasz erre
Sziasztok! Jonas - Egy macska öröme
Juckó
30 szept : 21:52
Válasz erre
Ejha! Ez aztán gyorsan ment Gratulálok, valóban Jonas a megfejtés.
[ módosítva 01 okt : 05:21 ]
Fairy
30 szept : 21:57
Válasz erre
Én is gratulálok!
Várjuk a feladványt!
GIGIKE
01 okt : 16:48
Válasz erre
Gratulálok dion!
dion
01 okt : 18:52
Válasz erre
Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat és a lehetőséget. Remélem az általam összeállított szituáció megfelel a kritériumoknak.

Szituáció
Egy maffia főnök, aki egyedül neveli csintalan kisfiát. Nem szereti a nőket, fia egy egyéjszakás kalandból fogant. Fiáért bármit megtenne.

Egy volt ügynök, aki kiváló közelharcban és fegyver használatban egyaránt.

Feltűnik egy rivális aki át szeretné venni a vezetői szerepet. A maffia főnök jobb keze nem bízik a jelenlegi alkalmazottakban. Tudja, hogy főnöke meg tudja védeni magát, ennek ellenére a főnök tudta nélkül, titokban felbéreli a volt ügynököt, hogy védje meg főnökét és annak fiát. A volt ügynök munkába áll, mint a maffia főnök kisfiának 24 órás felügyelője.

Korhatár: 18+
Szeretném, ha boldog vége lenne.

Szavak:

álca, humor, bosszantás, támadás
Fairy
01 okt : 19:19
Válasz erre
Dion, azt kell mondanom, hogy feladtad a leckét. Bevallom, sem Juckó, sem én nem vagyunk oda a maffiás történetekért. De, ahogy mondják: innen szép nyerni.
Remélem, hogy a végeredménnyel te is elégedett leszel.
Juckó
01 okt : 20:14
Válasz erre
Fairy, te túl szépen fogalmazol! Én első olvasás után konkrétan pánikba estem!!!!
dion
01 okt : 20:50
Válasz erre
Eléggé meglepett a reakció (nem rossz értelemben)
Nos, nem ragaszkodom én a történet környezetéhez. Biztos vagyok benne, hogy ebből is a legjobbat fogjátok kihozni, ahogy eddig a többi szituációból is. Mind nagyon tetszett és kellemes volt olvasni.

Amúgy is felhívtátok a következő tényre a figyelmet:
"És a harmadik, a legfontosabb: ne várd el tőlünk, hogy mi pontosan azt írjuk le, amit te kigondoltál"

Nem várom el
Juckó
01 okt : 20:59
Válasz erre
Dion, igyekezni fogunk Én is leküzdöttem már a félelmeket és abban biztos lehetsz, hogy szívünket-lelkünket beleadjuk ebbe a történetbe is.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz