Némi tisztázandó - OLVASD EL!


Oldal on kedd 25 május 2021 - 11:15:17 | by Fairy

Sziasztok!

Az utóbbi pár napban észrevettük Juckóval, hogy vannak olyan dolgok amelyeket valahogy félreértettetek és tisztázásra szorulnak.

1. Először is a legfontosabb: Legyetek szívesek elolvasni a kiírt információkat/híreket és nem árt a GyIK-ot sem tanulmányozni. Mióta újra nyitottunk sok olyan kérdésbe/kérésbe futottunk, ami egyértelműen le van írva a hírekben, csak el kellett volna olvasni.

2. Jelszókérés: Jelszót csak akkor kell kérnetek, ha valamelyik befejezett novella/fanfiction érdekel titeket. Ezeket bárki olvashatja, aki valamilyen módon aktív az oldalon.
Ha pedig valamelyik befejezett regényünk érdekelne, amelyhez korábban már írtatok hozzászólást (értelmes, egy mondatnál hosszabb hozzászólást), akkor szintén kérjétek a jelszót.

3. Szabadon olvasható fejezetek: Sok embernél észrevettük, hogy csak az első fejezetet olvasta el és úgy írt értékelést és odaírta, szívesen olvasná tovább. Emberek! Nem csak egy fejezet olvasható szabadon!

A fejezetek alján az a kis szám és nyilak azt jelzik, hogy mehetsz a következő fejezetre.Ez itt egy legördíthető menü, nyugodtan használjátok:


Minden történetnél jelezzük az utolsó szabadon elérhető fejezetnél, hogy onnantól kezdve jelszavas (A regény végéhez a jelszót kommentálás után megkapod) és csak komment után tudsz tovább olvasni. Nem kell külön kérni a jelszót!

4. Jelszavak kiküldése: Minden este 6 és 7 óra között vagy akörül küldjük ki az utóbbi 24 óra kommentjei alapján a jelszavakat. Ha hozzászólást írtál valamelyik történethez nem kell külön kérned a jelszót. Lásd a 2. pontot!

5. Kommentelés: A történetekhez még mindig csak azt fogadjuk el, ha 1 mondatnál többet írtál és az nem abból áll, hogy Köszi, jó volt. Vagy leírtad az első fejezet mondandóját. Értelmes 2-3 mondatot mindenki össze tud hozni. Attól, hogy mindenhova odaírod egy mondatban, hogy tetszett, mert szereted pl az alakváltós könyveket, még nem jutsz jelszóhoz.

6. Jelszavak beírása: Figyeljetek oda, hogy a megkapott jelszavakat pontosan írjátok be! Úgyis mindenki másol, de arra nagyon oda kell figyelni, hogy se a jelszó előtt, se utána ne legyen semmilyen szóköz, mert különben érvénytelen jelszó üzenetet kapsz.


Ami pedig szintén fontos lenne és nagyon várjuk, az a visszajelzés Tőletek, hogy mi a véleményetek a Skatulya új kialakításáról. Mennyire lehet átlátni a menüket, vagy épp tetszik-e a grafikus megoldás a történetekhez való eljutásnál. Elég informatív így? Tegyünk hozzá vagy vegyünk el belőle? És pl. a terveinknél is szívesen vesszük a véleményeket, hogy lássuk, mi az, amit vártok vagy mi az ami érdekel/nem érdekel benneteket. Vagy például mennyire tetszik az új menüpont az olvasó ajánló? Érdemes vele foglalkoznunk vagy nem érdekel titeket?

Fairy és Juckó

Hozzászólás

Rami
25 máj : 20:34
Válasz erre
Hali! Kicsit még szokatlan, de nekem személy szerint bejön. Megértelek benneteket, bár én sem kommenteltem néha. Ezt a rossz szokásomat törlöm
További szép estét!
Lyn
25 máj : 20:49
Válasz erre
Sziasztok! Nekem tetszik az dizájn és sokkal könnyebben találom meg a tôrténeteket. Átláthatóbb számomra
Annyit kérnék ha lehet és nem nehézség, hogy a történeteknél a fejezetek száma amennyiből áll, ha oda lenne írva , mint korábban jó lenne! Ha ott van akkor bocs, én vagyok vaksi.
Az ajánló nagyon jó ötlet
Fairy
25 máj : 21:50
Válasz erre
Szia Lyn!

Örülök, hogy tetszik az új menürendszerünk és az ajánlók is. Ami pedig a fejezetek illeti, lassan visszatesszük őket.
lian
27 máj : 07:10
Válasz erre
Nekem személy szerint tetszik az új oldal. Könnyeben átlátható. Köszönjük a sok munkát amit beletetettek.
[ módosítva 27 máj : 07:15 ]
Csillagmano
27 máj : 21:01
Válasz erre
Sziasztok! Az új külső szerintem kifejezetten jó lett, de még szoknom kell, hogy mit, hol találok meg. Köszönöm a kódokat, de ezzel kapcsolatosan azért van valami, ami fájdalmasan érint. Szóval többször előfordul, hogy ha van egy kis időm, akkor olvasok, mindegy hol ér utol engem ez a késztetés, de a kódot cipelni, na, az macerás. Értem én, hogy szükségesnek tartjátok, és gondolom sokat gondolkodtatok a megoldásokon, de most csak akkor tudok bizonyos történeteket elolvasni, ha hazaérek, és mellettem van a kód. Na de mindegy, majd ezt is megszokom, csak leírtam a véleményemet, nem akartam panaszkodni. Különben meg köszönöm a sok szuper történetet, akár ti írjátok, akár fordítjátok, rengeteg meló lehet benne. A könyvajánlókat szívesen veszem, mert rengeteget olvasok, tipikusan az az ember vagyok, aki kihasznál egy szabad 10 percet is. Remélem nem voltam túl hosszú, és továbbra is maradok hű olvasótok! További szép napot nektek!
Lissa
29 máj : 17:40
Válasz erre
Sziasztok!
Én egy kéréssel/kérdéssel fordulnék most itt hozzátok. Lehetne-e, hogy a történeteknél feltüntessétek, melyik mennyi fejezetből áll esetleg? Sokszor úgy kezdek egy adott történetbe bele, hogy nagyjából belövöm magamnak hány fejezetes (főleg a befejezetttnél, de igazából a folyamatban lévőknél is szeretem tudni). Nálam legalábbis előfordul, hogy a történet leírása mellett azt is számba veszem, hogy éppen most kedvem van egy hozzabb lélegzetvételnyi sztorihoz, vagy rövidebbhez inkább.
Fairy
29 máj : 18:09
Válasz erre
Szia!

Korábban Lyn már kérdezte ezt és akkor írtam, hogy lassan visszatesszük majd őket. (Most kicsit besokalltunk a kódolásoktól, de meg fogjuk csinálni.)

[ módosítva 29 máj : 18:10 ]
rojcsi
30 máj : 06:13
Válasz erre
Írtam a régebbi kedvenceimhez hozzá szólást, de még nem kaptam jelszót / jelszavakat. Úgy kell külön kérni?
Az új arculat tetszik, könnyen át látható. A jelszós rendszerrel kapcsolatban: egy hosszabb regénynél többször be kell írni, ha nem tudom egyszerre elolvasni... Volt, hogy ki és újra be kellet lépnem, hogy működjön. Sajnos korlátozott mobil nettel nem jó használni, főleg ha emailben kapott jelszót is keresgélni szükséges. Ezzel lehetne vmit kezdeni, hogy ki-be lépni ne kelljen?

Köszi szépen a fordításokat!
Fairy
30 máj : 10:17
Válasz erre
Szia rojcsi!

Azokhoz az írásokhoz nem kaptál jelszót, ahol letudtad kőkemény egy mondatban a hozzászólást és, ahol korábban sem volt érdemi hozzászólásod. Többször leírtuk, hogy az odavetett egy mondatos hozzászólásokat nem vesszük figyelembe.

Ami a jelszavakat illeti: a jelszavazás marad. Sajnálom, ha bárkinek kényelmetlenséget okoz, de ezzel nem tudunk mit csinálni.
A jelszavakat nyugodtan ki lehet másolni egy jegyzettömbe, egy doc-ba, egy bármibe - hatmillió féle lehetőség van rá mindenféle telefonra, még a legbutábban is van notesz - és akkor nem kell keresgélni, hanem mindig ott van kéznél.

Sajnos, azzal nem tudunk semmit kezdeni, hogy újra és újra be kell írni. Vannak böngészők, amik ideig-óráig megjegyzik, de egy idő után mindegyik törli.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz