Meleg regények/novellák írása és fordítása

Hóesés Seattle-ben – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!22 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 14.

 2. Szabina says:

  Egy ici picit rövid de nagyon jó kezdés volt. Ezek szerint munkahelyi szerelem lesz. Kockázatos de ha bejön akkor semmi probléma nincs. Annyira jól vette az akadályt Chris hogy az is lehet végleg neki adják ezt a műsort. Ki tudja. Nagyon sok lehetőség van benne. Kíváncsian várom. Köszönöm 🤗

 3. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 4. Azt gondolom, hogy aki a médiában dolgozik annak elég sokrétűnek, nyitottnak kell lennie, hiszem minden héten/hónapban hozni kell az érdes témákat. Talán ebből adódik, hogy jól fel tudta találni magát a műsor alatt. Jó olvasni, amikor valaki át tud lépni a korlátai, és valami újat, frissen tud adni egy már bevált műsormenethez, sőt akár el tudja vinni egy olyan irányba ami még több hallgatót vonz a rádióhoz. Várom a folytatást.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. február 21. 16.28

 6. Ha én kerültem volna egy ilyen helyzetbe, akkor tuti lehidaltam volna. Viszonylag könnyen meg lehetett győzni, és még jól is csinálta.Talán olyan jól sikerült, hogy máskor is felkérik? Talán Neil lesz a nagy Ő, aki ezután másként néz rá? Még túl sok a kérdés, sok a rejtély.

 7. Jelszó kiküldve: 2022. február 20. 14.13

 8. alanafowl says:

  Hű, ha engem dobnának mélyvízbe a munkahelyemen simán elájulnék az idegtől 🙂 Ahogy az író leírta Chris helyzetét, és ahogy megpróbálta megoldani abszolút bele tudtam képzelni magam a szituációba. De ki lesz a történet másik szereplője? És a Nő hogyan reagál majd arra, hogy a helyettese ilyen jó munkát végzett?

 9. Charlotte says:

  De jó alapszituáció, látszik, hogy az író járatos a médiában, szépen bedobta a főszereplőt a mélyvízbe 😀 kiderült egy rejtett tehetsége. Hányszor elhisszük magunkról, hogy valamihez nem értünk és egy váratlan helyzetben kényszerű helytállás bebizonyítja, hogy nagyon is.

 10. Serafina says:

  Ez egy tipikusan mézesmadzag fejezet. Kedves, helyes férfi, akit bedobnak a mélyvízbe, de sikeresen fent marad. Sőt nem csak a nézők, de ő és a rádió is sokat nyer azzal a húzással, hogy a “Nő” nem jelent meg. 😀 Aztán pedig ott a másik férfi, akinek szerintem leesett az álla. Mert bár erről nem tudunk meg többet (még), de biztosan meghökkent, hogy mi minden rejlik abban a férfiban, akivel pókerezni szokott. 😀
  Nagyon jó kezdés, és alig várom, hogy olvashassam tovább a történetüket. Nagyon köszönöm a fordítást. *-*

 11. Hali!
  Egy csendes, zárkózott,kissé magányos ember, “lehetőséget”kap arra, amit nem akart igazán. Kilépni a háttérből, bele egyenesen a méylvízbe.
  A telefonhívásokban nem bakizott, sőt.
  Nagyon jó lesz, amikor újra minden befejezett történetet végig lehet olvasni 🙂
  Várom nagyon…

  1. Szia Rami!
   Köszönöm a hozzászólást, bár kicsit vitatkoznék vele. Bár való igaz, hogy Chris egyedül él, de ettől nem magányos vagy zárkózott. Az élete nem üres, nincs elvágva az emberi kapcsolatoktól, sőt, épp ellenkezőleg. Ha kevés barátja is van, de azokkal jól érzi magát. Tény, hogy csendes, de inkább megfontolt, visszafogott férfinak mondanám.

 12. Nagyon tetszik Chris személyisége. Lehet kicsit befolyásolható vagy inkább önfeláldozó volt és kilépet a komfort zónájából a rádió érdekében, de nekem nagyon kedvesnek tűnik.
  Vajon a Nő, hogy fog reagálni ha megdöntött a hallgatói rekordját.? Nael lesz a szerelem? Egy munkstárs?
  Kíváncsian várom a folytatást.

 13. Ezt a történetet még sikerült elolvasnom a Skatulyán. Tetszett, ahogy Chris úgymond kilépett a komfortzónájából, válaszolt a kérdésekre, feltalálta magát.

 14. Végre újra olvashattam ezt a történetet. Nagyon tetszik hogy Chris miképpen oldja meg a neki szánt kérdéseket, de ez kicsit azért meredek is volt,hogy őt tették be. Együtt éreztem vele. Látszik hogy van tapasztalata a műsor vezetésben még ha nem is ilyen témában mint az esti műsor.

 15. Tuzvarazs says:

  Ez az egyik kedvenc történetem a Skatulyán. Nem is tudom hányszor olvastam már. 🙂
  Chris nagyon szimpatikus. Szívén viseli a rádióadó sorsát, még “önmagát is feláldozza”. Én biztos nem tudnék csak úgy becsobbanni a mélyvízbe, még úgy sem, hogy neki van gyakorlata a műsorvezetésben. Ügyesen megoldotta a dolgot.
  A kedvenc mondatom: “Megcsinálta… egész idő alatt csetlett-botlott és blöffölt, de úgy gondolta nem fuserálta el túlságosan, és lehet, hogy még segített is egyik-másik hallgatónak. “

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!