Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

GYIK

Mielőtt kérdezel, olvasd el
a GYIK-ot a Főmenüben!
És NE REGISZTRÁLJ DUPLÁN, MERT TÖRLÜNK!

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Fairy
16 jún : 22:10
Itt vagyunk Európa közepén, ehhez képest mindig le vagyunk maradva jó pár száz évvel.

Rose
16 jún : 20:15
Hát, eléggé vissza fele haladunk, nem peddig előre. Szomorú, hogy idáig fajultak a dolgok.

Juckó
15 jún : 20:57
Borzasztó egy helyzet ez, és igen... jogosan merül fel a kérdés, hogy ki jön majd ezután? Annyi ilyen, és ehhez hasonló kérdés forog most a fejemben, de az biztos, hogy ha nem áll ki az ország ez ellen a mocskos bagázs ellen, ami ellehetetleníti előbb a melegek, aztán ki tudja még kik életét, addig itt sok jóra ne számítson senki.

Rami
15 jún : 20:28
Sírni tudnék... Ezek után pl. a zöldszemű, világoshajú emberek jönnek a sorban? Mert ők a sámánok voltak, és azok leszármazottai... máglyára velük?? Mi lesz még itt???
Elkeserítő, hogy ennyi korlátolt, buta stb ember van. Aki teheti, elmenekül innen

Juckó
15 jún : 18:39
Egy biztos... szemernyi kétségem sincs afelől, hogy ezek nem fognak ennyinél megállni.

Fairy
15 jún : 18:06
No, mit szóltok a mai parlamenti szavazáshoz?

Juckó
03 jún : 19:31
Tudom, hogy nem jó folyamatban lévő történeteket olvasni, mert elég egy olyan fejezetvéget kifogni, ami után az ember rágja a körmét, hogy "na, most mi lesz", de itt amit egyszer elkezdtünk, azt be is fejezzük.

Rami
03 jún : 19:24
Én is osztom Rose véleményét és mégsem. Tele vagyok én is félbehagyott, elkezdett törikkel. Azonban a vélemény nyilvánítás sokat tud lökni az azon munkálkodón. /Én is tapasztaltam/. Ezért én bátor leszek továbbra is, és vállalom azt a kockázatot is, hogy sokára lesz új rész, és már tényleg nem teljesen emlékszem az előzményekre.

Wnelly89
03 jún : 09:49

Juckó
31 máj : 20:22
Mindent bele! Drukkolunk

Fairy
31 máj : 20:03
Hajrá, Rose!

Rose
31 máj : 18:53
Megbeszéltem magammal, hogy jobb ha befejezett tÖrténeteket olvasok, mert a futóknál már soknál nem emlékszem a történet elejére és nehéz felvenni a fonalat, meg mikor van időm akkor kelemesebb egy történetre koncentrálni és azt végig olvasni. És már jó is lenne újra olvasni a régieket, ezért kód beszerző maratonra készülök amennyire engedi az időm. Gondoltam ki irom ide a nagy elhatározásomat

Akire17
30 máj : 15:32
Sziasztok! Szép lett az új külső, köszi, hogy újra nyitottatok, érthető a munkátok védelme

Rami
29 máj : 13:26
Hali! Leon c történethez szeretnék jelszót kérni. köszönöm

bbedyy
27 máj : 21:28
Ha régóta van megnyitva a fejezet amihez hozzá akarsz szólni akkor nem küldi el érdemes előtte frissíteni az oldalt. Én is így jártam ma, észre se vettem, hogy nem küldte, csak később.


Összes üzenet megtekintése (8152)

az utolsó látogatásod óta


news
Nincs újdonság
download
Nincs letöltés
members
Nincs Tag
forum
Nincs fórumüzenet
chatbox_menu
Nincs chatbox üzenet
links_page

Online

vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 350
(tag: 1, vendég: 349) - 22 márc : 21:25

Tagok: 160
Legújabb tag: Vanessza0422

Számláló
Ennyiszer voltatok kíváncsiak az oldalamra

2005. szeptembere óta.

hírei 2021

HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
 

Discord

A Varázsskatulya DISCORD MEGHÍVÓJA

Mindenkit sok szeretettel várunk! Gyertek, nagyon jó a társaság.

Facebook

Search

Változások

Közérdekű információk!
Kedves (és kedvetlen) Skatulyások!


Sok-sok tanakodás után Juckóval arra jutottunk, hogy ideje drasztikusan megváltoztatni a Varázsskatulyát.
Valljuk be, jó pár éve próbálkozunk mindennel, ami eszünkbe jut, hogy valami aktivitást váltsunk ki belőletek vagy legalább azt elérjük, hogy becsüljétek meg a munkánkat és, ha már a szabadidőnket feláldozva azon dolgozunk, hogy ti jól szórakozzatok, némi véleményt csikarjunk ki belőletek.
Kitaláltunk játékokat, megnyitottuk a Facebook csoportot, a Discordon is készítettünk egy saját szervert, mégis a két kezemen meg tudom számolni a valóban aktív tagokat. Sőt, mostanában talán egy kezem is elég lenne hozzá.

Kicsiben, de újraélesztettük a fórumsztorit is, remélve, hogy ha ti is beszállhattok az írásba, kicsit felélénkül az élet a fórumon is. Az előzetes felmérések szerint itt is többen szerettek volna részt venni, akár íróként, akár olvasóként, de valamiért amikor eljutottunk a kivitelezésig, alig maradt néhány ember (akiknek ezúton is jár minden elismerés). Ha valamit leszűrtünk, az az, hogy a fórum, ha nem is halott, de erősen közel jár hozzá.

Mint mindig, természetesen most is köszönet mindazoknak, akik mindig lelkesen olvassák és kommentálják a munkáinkat.
Jó párszor előkerült már a bezárás témája, de a Varázsskatulya a mi „gyerekünk” és az ember nem szabadul meg a gyerekétől.

Épp ezért jutottunk a következő döntésre:

2021. május 1-jén lezárjuk egy pár napra a Skatulyát egy nagyobb átalakításra.

Előtte viszont, még ezen a hétvégén nekilátunk az inaktív tagok törlésének. A korábban kitiltást kapott inaktív tagok eddig jelezhetik, ha maradni akarnak az oldalon, egyébként törölve lesz a fiókjuk. Illetve, innentől kezdve automatikusan törölve lesznek a fél évnél régebbi regisztrált, de a regisztráció óta be nem lépett tagok is.

Mire számíthattok ezek után?

A jövőben a friss fordításainkat, írásainkat csak az fogja látni, aki aktív az oldalon.

Mit jelent ez?
Minden fordításunk/írásunk jelszavas védelem alatt lesz és egyenként fogjuk kiküldeni mindenkinek a hozzáférési adatokat, akik tesznek azért, hogy ezt megkaphassák.

Hogy fog mindez kinézni?

Minden történetből az első egynéhány fejezet (amolyan ízelítőként) mindenki számára elérhető lesz. Azonban, onnantól kezdve, minden egyes fejezet (néha több fejezet egyszerre) jelszavas védelem alatt lesz és csak akkor kapjátok meg a következő fejezet jelszavát, ha az előtte lévő fejezethez írtatok véleményt.
Mindez a régi történetekre is vonatkozik és a több kötetes sorozatoknál is ugyanez lesz.

Mi a teendőtök?

Elolvasni a munkáinkat és véleményezni. Nem várunk el kisregényeket, de a „Kösz, jó volt” típusú hozzászólások nem játszanak. Vegyétek a fáradtságot és mutassatok némi tiszteletet irányunkban és a munkánk iránt.
Időben szólunk, így, ha valaki úgy gondolja, vannak olyan történetek az oldalon, amiknek nagyon is kíváncsi a folytatására, azonban eddig nem kommentelt, akkor itt a lehetőség pótolni.

És akik eddig hozzászóltak?

A folyamatban lévő munkáinkhoz eddig bejött hozzászólásokat átnézzük Juckóval és azok, akik a fentieknek megfelelnek, automatikusan megkapják a következő fejezethez a jelszót. Az új történeteknél rájuk is ugyanúgy vonatkozik majd a hozzászólás-jelszó párosítás.

Igen, tudjuk, hogy ezzel valószínűleg elveszítünk jó pár tagot az oldalról. De nem érdekel minket. Belefáradtunk és meguntuk az oldalon fennálló állapotokat. Talán „hisztinek” vagy szemrehányásnak tűnnek az itt leírtak, azonban nem ez a célunk. De amikor csak látjuk, hogy milyen átmenő forgalom van az oldalon (mert a statisztikából látjuk), azért bizony ott a tüske a lelkünkben, hogy na, csak ennyire vagyunk jók. Bár minden írásunk és fordításunk szeretetből-szeretettel készül, az érdektelenség eléggé le tudja törni a legelhivatottabb emberben is a lelkesedést.
Ahogy az is, amikor látjuk, hogy máshol még a negatív véleményt is le tudjátok írni, csak épp itt nem. Egy példa rá:

„Ez valami nagyon $@!% volt. Könnyesre röhögtem magam igen sokszor.
Sok alakváltós könyvet olvastam már LMBTQ témában is, de ez vitt mindent.
Az alakváltók királya egy házimacska. Nem ok nélkül hívom én az eyémet kiskirályfinak. :P
Nem tudom mit gondolt az elkövető, aki ezt megírta, de az össze perverzióját és titkos vágyát belesűrítette ebbe a könyvbe.
Ami végképp beütött az a teliholdkor tüzelő macska volt. Annál már teljesen kész voltam. A végére már vártam, hogy teherbe esik Noah.
Ja és mikor átváltozva kifeküdt a fára, vártam a sintéreket. Tudom gonosz vagyok. :P”


Nem az fáj, ha nem tetszik egy itt olvasható munka. Nem azt várjuk, hogy áhítattal csüngjetek a munkáinkon. Nem várjuk azt, hogy mindenkinek tessék az, ami nekünk is. De az bizony már iszonyúan rosszul tud esni, hogy míg máshol ki tudjátok írni a véleményeket, itt megy a kukaság. Azt szeretnénk, ha valóban olyan emberek járnának az oldalra, akiket érdekel a munkák, akik értékelik azt és nem csak feljönnek, elolvassák, aztán egy szó nélkül tovább lépnek. Nem kifogás, hogy nincs időm hozzászólást írni. Ha van időd feljönni és elolvasni, akkor legyen időd 2-3 mondatban kifejteni a véleményedet az olvasottakról.

Mi munka mellett, nagyon sokszor hullafáradtan ülünk le fordítani és írni azért, hogy másoknak örömet okozzunk olyan történetek fordításával, amik valószínűleg magyarul soha nem jelennek meg, valamint a saját történeteinkkel. Tudjuk, hogy senki sem kényszerít minket erre, de szeretjük csinálni. Nem kérünk érte fizetséget, csak annyit, hogy pár szóval mondjátok el a véleményeteket. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés. És higgyétek el, nekünk iszonyú plusz munka lesz a jelszavakkal és a kiküldésükkel pepecselni, de ennyit megér nekünk, hogy lássuk mit is gondoltok valójában. Sokszor, sokan írtátok, mennyire szeretitek az oldalt, a munkáinkat, most itt a lehetőség, hogy bebizonyítsátok.

Tudjuk, hogy valószínűleg lesznek páran, akik a nekik elküldött jelszót átadják másoknak. Ez ellen nem tudunk tenni. De az a véleményünk, hogy ha már vette valaki a fáradtságot és írt pár sort, akkor miért is adná tovább az érte kapott „jutalmat” olyannak, aki lusta leírni pár mondatot?

Természetesen várjuk a véleményeiteket a változásokkal kapcsolatban és reméljük, hogy mindenki megérti, hogy miért is tesszük mindezt.

Fairy és JuckóPosted by Fairy on csütörtök 22 április 2021 - 19:03:10 | Read/Add Comments: 8 | Nyomtatóbarát változat

Archívum