Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

GYIK

Mielőtt kérdezel, olvasd el
a GYIK-ot a Főmenüben!
És NE REGISZTRÁLJ DUPLÁN, MERT TÖRLÜNK!

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Fairy
16 jún : 22:10
Itt vagyunk Európa közepén, ehhez képest mindig le vagyunk maradva jó pár száz évvel.

Rose
16 jún : 20:15
Hát, eléggé vissza fele haladunk, nem peddig előre. Szomorú, hogy idáig fajultak a dolgok.

Juckó
15 jún : 20:57
Borzasztó egy helyzet ez, és igen... jogosan merül fel a kérdés, hogy ki jön majd ezután? Annyi ilyen, és ehhez hasonló kérdés forog most a fejemben, de az biztos, hogy ha nem áll ki az ország ez ellen a mocskos bagázs ellen, ami ellehetetleníti előbb a melegek, aztán ki tudja még kik életét, addig itt sok jóra ne számítson senki.

Rami
15 jún : 20:28
Sírni tudnék... Ezek után pl. a zöldszemű, világoshajú emberek jönnek a sorban? Mert ők a sámánok voltak, és azok leszármazottai... máglyára velük?? Mi lesz még itt???
Elkeserítő, hogy ennyi korlátolt, buta stb ember van. Aki teheti, elmenekül innen

Juckó
15 jún : 18:39
Egy biztos... szemernyi kétségem sincs afelől, hogy ezek nem fognak ennyinél megállni.

Fairy
15 jún : 18:06
No, mit szóltok a mai parlamenti szavazáshoz?

Juckó
03 jún : 19:31
Tudom, hogy nem jó folyamatban lévő történeteket olvasni, mert elég egy olyan fejezetvéget kifogni, ami után az ember rágja a körmét, hogy "na, most mi lesz", de itt amit egyszer elkezdtünk, azt be is fejezzük.

Rami
03 jún : 19:24
Én is osztom Rose véleményét és mégsem. Tele vagyok én is félbehagyott, elkezdett törikkel. Azonban a vélemény nyilvánítás sokat tud lökni az azon munkálkodón. /Én is tapasztaltam/. Ezért én bátor leszek továbbra is, és vállalom azt a kockázatot is, hogy sokára lesz új rész, és már tényleg nem teljesen emlékszem az előzményekre.

Wnelly89
03 jún : 09:49

Juckó
31 máj : 20:22
Mindent bele! Drukkolunk

Fairy
31 máj : 20:03
Hajrá, Rose!

Rose
31 máj : 18:53
Megbeszéltem magammal, hogy jobb ha befejezett tÖrténeteket olvasok, mert a futóknál már soknál nem emlékszem a történet elejére és nehéz felvenni a fonalat, meg mikor van időm akkor kelemesebb egy történetre koncentrálni és azt végig olvasni. És már jó is lenne újra olvasni a régieket, ezért kód beszerző maratonra készülök amennyire engedi az időm. Gondoltam ki irom ide a nagy elhatározásomat

Akire17
30 máj : 15:32
Sziasztok! Szép lett az új külső, köszi, hogy újra nyitottatok, érthető a munkátok védelme

Rami
29 máj : 13:26
Hali! Leon c történethez szeretnék jelszót kérni. köszönöm

bbedyy
27 máj : 21:28
Ha régóta van megnyitva a fejezet amihez hozzá akarsz szólni akkor nem küldi el érdemes előtte frissíteni az oldalt. Én is így jártam ma, észre se vettem, hogy nem küldte, csak később.


Összes üzenet megtekintése (8152)

az utolsó látogatásod óta


news
Nincs újdonság
download
Nincs letöltés
members
Nincs Tag
forum
Nincs fórumüzenet
chatbox_menu
Nincs chatbox üzenet
links_page

Online

vendég: 2, tag: 0 ...

legtöbb 350
(tag: 1, vendég: 349) - 22 márc : 21:25

Tagok: 160
Legújabb tag: Vanessza0422

Számláló
Ennyiszer voltatok kíváncsiak az oldalamra

2005. szeptembere óta.

hírei 2021

HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
 

Discord

A Varázsskatulya DISCORD MEGHÍVÓJA

Mindenkit sok szeretettel várunk! Gyertek, nagyon jó a társaság.

Facebook

Search

Változások 2Közérdekű információk! - 2
Először is köszönet mindazoknak, akik az elmúlt két napban valamilyen formában/platformon megosztották velünk a véleményüket a tervezett változásokról. (Ehhez csak annyit, hogy ha most tudtatok írni, akkor máskor miért nem?)

Még, ha nem is válaszoltunk mindenre, alaposan megfontoltunk pro és kontra mindent Juckóval és végül döntésre jutottunk, hogyan is legyen majd a jövőben. Erről mindjárt, de előbb még pár dolgot el kell mondanunk.

Van egy kis zavar némelyeknél az aktivitás és a hozzászólás fogalmával kapcsolatban. Többen is írtátok, hogy nem szeretnétek, ha törölnénk titeket, azért, mert nem véleményeztétek a fordításokat/írásokat.
Törlésre azok az INAKTÍV tagok kerülnek, akik:
1. a regisztrációjuk óta egyszer sem voltak fent az oldalon,
2. a regisztrációjuk óta teljesen inaktívak voltak, azaz: sem egy hozzászólásuk nincs, sem a chatboxban, sem a fórumban nem írtak, sem a Discordon vagy Facebook-csoportban nem tagok,
3. azok, akik 6 hónapja nem jártak az oldalon (függetlenül attól, hogy volt-e hozzászólásuk)

Tehát: azok, akik ugyan nem írtak véleményt, de valamilyen formában aktívak voltak, nem lesznek törölve. És ez a jövőben is így van. Ha valaki a chatboxban ír vagy használja a fórumot – ez utóbbit nagyon ajánlom figyelmetekbe, hiszen mindenkinek lehetnek kedvenc képei, olvasmányai, receptjei, láthat/olvashat valami érdekes hírt, filmet stb. Ezeket nyugodtan meg lehet osztani másokkal. Az aktivitásba beleszámítanak azok a tagok is, akik a Discordon vagy a Facebookon is ott vannak.
Ehhez azonban kérnénk, hogy a Discordosok adják meg a Skaton használt nevüket – mert vannak, akiknél nem ugyanaz és így nehéz lesz beazonosítani. Ugyanez vonatkozik a Facebook-csoportban lévőkre is. Ugyan ott kérjük, hogy írjátok meg, azonban mi elmulasztottuk felírni ezeket a neveket annak idején. Aki szeretne, nyugodtan csatlakozhat hozzánk bármelyiken.

Valamint kérés, hogy mindenki nézze meg, milyen e-mail címmel regisztrált a Varázsskatulyára. Ha valakinek már nem él az a címe, frissítse a megfelelőre. (Bal oldalt – Beállítások menü (ha nem sikerül, írjatok nekünk, megoldjuk adminokként!). Ez azért fontos, mert ide fognak kimenni a jelszavak. Akik Discordon vagy Facebookon is fent vannak, akkor a névnél nyugodtan odaírhatják a Skatos név mellé a másikat, így be tudjuk azonosítani. A lényeg, hogy valahogy jelezzétek felénk, ha nem csak a Sakton vagytok velünk, hanem a másik két hely valamelyikén is.

És most lássuk, hogy lesznek elérhetőek az olvasnivalók.

Sokat tanakodtunk rajta és figyelembe vettük azokat is, amit írtatok nekünk. Többen is írtátok, hogy csak a már befejezett történeteket szoktátok elolvasni, ezért nehézkesen menne a vélemény írása minden fejezetnél.

Voltak, akik írták, hogy csak pontozni szokták az olvasnivalókat: mivel ezeket nem tudjuk nyomon követni (a rendszer nem mutatja ki, kik értékeltek), ezért a jövőben, ha olvasni szeretnének, rá kell szánniuk magukat, hogy írjanak némi véleményt.

Ezzel kapcsolatban: sokan kétségbe estetek, hogy ez milyen nehéz. Nem esszéket és nem hatvan oldalas kritikákat várunk. Csak annyit kérünk, írjátok meg, hogy tetszett vagy nem tetszett egy történet, mi a véleményetek a szereplőktől. Valami benyomásotok csak akad. Nem kell shakespear-i körmondatokat írni. Megelégszünk pl az ilyennel is, hogy: „Köszönöm a fordítást/írást. Nagyon tetszett/nem tetszett. XY szereplő(k) szimpatikus volt vagy épp nem volt. Imádtam a kutyát/macskát/gekkót a házat akármit.” Nem hiszem, hogy ez olyan nehéz.

Az utóbbi két napban annyian írtatok véleményeket: ugye, hogy meg lehet csinálni? Már csak az a kérdés: miért volt nehéz akkor megírni, amikor valóban elolvastad az adott történetet?

És most már tényleg lássuk, hogyan is lesz:

A korábbiakkal kiírtakkal ellentétben, NEM várjuk el, hogy minden fejezet alá írjatok. Megfordítjuk a dolgot.

Sorozatok – több fejezetes történetek: ugyanúgy felkerülnek, mint eddig, minden fejezet olvasható lesz mindenki számára. Azonban: a történet végét (az utolsó 2-5 fejezetet – ez a történet hosszától függ majd) csak az kapja meg, akinek minimum 1 hozzászólása van az adott történethez. Ez viszont legyen értelmes, kerek mondatokban és legalább 3-4 mondatos és ne csak annyiból álljon, „köszi, jó volt”. (A saját hosszabb írásainkra is vonatkozik.)

Tehát azok, akik írták, hogy csak teljes történeteket olvasnak, ők sem maradnak le semmiről, hiszen, úgyis akkor olvasnak, amikor befejezett. Így, amikor átkerül egy történet a befejezettek közé, elkezdhetik olvasni és még mielőtt a végére érnének, írnak pár sort az addig olvasottakról és mire a végére érnek, meg is kapják a belépési jelszót.

Rövid történtek, fejezetek nélküli történetek: Teljes egészében jelszóval védettek lesznek. Ezekhez hozzáférést mindenki kaphat, aki bármilyen módon AKTÍV. Lásd fentebb. (A saját hosszabb írásainkra is vonatkozik.) Ezeknél a történeteknél kérjük, hogy, aki szeretné olvasni jelezze egy hozzászólásban a történetnél vagy e-mailben a megadott címre, hogy el tudjuk neki küldeni a jelszót. Ezeknél nem küldjük ki automatikusan, hiszen nem tudhatjuk, kit érdekel.

Skatjáték történetek: Mindenki számára szabadon elérhetőek maradnak, mivel ezeket a ti közreműködésetekkel írtuk/írjuk meg.

Jelszavak kiküldése: naponta egyszer, 18 óra után. (Ami nem jelenti azt, hogy 18.01-kor már megkapod.)

Örülnénk, ha mindazok, akik megkapják a jelszavakat, véleményeznék az olvasottakat. Minket ezekkel tudtok motiválni, hogy minél többet fordítsunk/írjunk és minél több olyan történetet keressünk, ami tetszhet nektek.

Tudjuk, hogy nem sikerült mindenki számára megnyugtató vagy elfogadható változtatásokat kitalálnunk, de mindenkinek nem tudunk megfelelni.
Ahogy a piac tartja: valamit – valamiért. Mi hozzuk nektek a jó történeteket – ti pedig véleményezitek és aktívak vagytok. Mindkét fél jól jár!

Bármilyen óhaj, sóhaj, gond, probléma esetén, amit nem szeretnétek nyilvánosan megvitatni, elérhetőek vagyunk privát üzenetben a Skaton, Discordon, vagy a Facebookon Messengeren. Valamint az oldal hivatalos e-mail címét is nyugodtan használhatjátok: v.skatu kukac gmail pont com
Fairy és JuckóPosted by Fairy on szombat 24 április 2021 - 16:16:39 | Read/Add Comments: 9 | Nyomtatóbarát változat

Archívum