Meleg regények/novellák írása és fordítása

Rám ismertél már? – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

***

***

10 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 2. Nagyon izgalmasnak ígérkezik. Remélem Scottról még olvasunk többet is, valahogy szívesen olvasnám, h elküldik a fenébe 😀

 3. Látom mindenki azon agyal, hogy vajon Mr. X az ex? Nagyon hiszek benne, hogy nem ő az!
  Lehet, hogy az a szőke? Nem tudom. jajj, de meghalok már a kíváncsiságtól!

 4. Jelszó kiment: 2022. január 07. 17.36

 5. Úgy tűnik ez is humoros kategória amit kimondottan szeretek. Kicsit Simon ​és a Homo sapiens-lobbi történetére emlékeztet és azt is szerettem. Vajon ki lehet a titokzatos Mr. X? Remélem nem tudjuk meg nagyon hamar, izgalmasabb ha az olvasó is találgathat. Scot nem szimpi, a keresgélni akarok még, hogy biztos legyek benne te vagy e az igazi hozzáállás sosem múlik el, hiszen ki tudja mikor jut megint eszébe másfelé kacsintgatni. Ráadásul a maradjunk barátok és tegyünk úgy mintha minden rendben lenne viselkedés semmibe veszi a másik érzésit és olyan mintha nem is érdekelné mi volt valaha köztük. Azért remélem nem ő a titokzatos idegen.

 6. Ez szuper! Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz Mr X . Talán az exe? Szeretem az ilyen levelezös sztorikat! Nekem eddig tetszik! Várom a folytatást! Köszönöm szépen!❤️

 7. Sziaaa!
  Nagyon jó a kezdés.
  A levelezéseken jókat nevettem. Annyira kíváncsi vagyok, hogy ki lehet ez a Mr. X, és vajon mikorra fog kiderülni. Addig is, amíg megtudjuk, várom a levelezéseiket! 🙂
  Valahogy nekem ez az ex eddig nem szimpi, kíváncsian várom, hogy fog-e a véleményem a későbbiekben változni. Mindenesetre nagyon bízom benne, hogy nem Ő Mr. X., mert annak most nem igazán tudnék örülni.
  Köszi, hogy olvashattam!

 8. Ez egy nagyon izgalmas és érdekes történetnek tűnik. Kicsit nyomozós jellege van, persze nem a gyilkost keress ük, hanem a papírletépőt.
  Mr. X személyére kíváncsi vagyok, ki lehet? Már ebben a fejezetben is felbukkant vajon?

 9. rozsareka says:

  Sziasztok 😊!
  Már az első rész közepe fele megvolt a hozzászólásom kB. kétharmada, amikor tovább olvasva vettem észre, hogy minden gondolatot elvettetek tőlem 😉😊.
  Kezdtem filózni, hogy Scot vissza akarja szerezni és egy nem kívánt szobatárs ebbe belerondíthat. Aztán láttam nem.
  Hogy ez nem homofób megnyilvánulás, hanem egy titkos rajongó akciója, s hát pont ez van később leírva 🤔😁. Na, eddig a hozzászólásom nulla😀.
  Most meg már azt szeretném, ha a szőkeség lenne, így legalább Scot mindkettőjükről lemarad. (jujj, be rosszmájú vagyok, de nemigazán tetszik Scot szakításának oka, valahogy nem rajongok ezért a srácért🙄)
  Aztán inkább nem boronálok össze senkit senkivel, mert úgyis mindig naaaagyon mellényúlok 😁, azonban egy dologban 100 % biztos vagyok, hogy lesz másik alkalom.
  Mindenesetre Mr. X igazán jól leüti a magas labdákat ☺️, nem beszél mellé egy csöppet sem.
  Egy dolgom maradt még, megyek jelszót kérni 🤗.
  Mosolygós napot mindenkinek!

  1. rozsareka says:

   Nem is kellet kérjem a jelszót, már megkaptam ❤️. Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?