Meleg regények/novellák írása és fordítása

Selyemsál – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

39 Hozzászólás

 1. Nikicca says:

  Szia!
  Nagyon tetszik a történet eddig, nem olvastam még ebben a témában alakváltós történetet. MMM témában is csak egyszer olvastam, ezért is vagyok kíváncsi, hogy ez milyen lesz a továbbiakban. Eddig Christian karaktere fogott meg, főleg a sárkányos dolog miatt. Kiváncsi vagyok mi lesz a továbbiakban.
  Köszönöm a fordítást! 😊

 2. Jelszó kiküldve: 2022. október 1.

 3. Tuzvarazs says:

  Nagyon szeretem ezt a sorozatot. Anno többször is olvastam. Christian karakterét imádom, és a két alfa is szívem csücskei.
  Szeretném újra élvezni a történetet és a többi részét is elolvasni. Justin története is nagyon jó volt, a harmadik részét még nem olvastam, de biztos az is igazmas és érzelmes.
  Szeretnék kérni jelszót a további olvasáshoz.

 4. katamsz says:

  Nagy kedvencem volt ez a történet a korábbi honlapon és nagyon örülök, hogy folytatjátok a fordítást a többi résszel is. Köszönöm!
  Szimpatikusak a szereplők, izgalmas a történet, jó elolvasni.
  Úgy tűnik mindegyik rész tud újat és érdekeset mutatni.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 9.

 6. Zsubogar says:

  Sokszor emlegettem már az én top 5-ömet, amibe gond nélkül belefér akár 10 is de még soha nem esett szó a top egyről, ami ez. Nincs fejezete, sora, amit ne szeretnék. Akár hányszor képes vagyok elolvasni úgy, hogy meg nem unom. Szeretnék hozzá jelszót kérni és nagyon szépen köszönöm, hogy lefordítottad

 7. Éljen! Imádom az alakváltós történeteket. Köszönöm a fordítást! 🙂

 8. Jelszó kiküldve: 2022. június 21.

 9. Mizuki_Aikawa says:

  Csigázol itt egy ilyen érdekes kombinációval. Nagyon szeretem ezt a világot, ahol minden megtörténhet és meg is történik …. Kíváncsi vagyok miért éppen hárman lesznek társak, mert úgy érzem ennek is van oka. Köszönöm a fordítást.

 10. Ez annyira jó!!! Imádom az alakváltós könyveket, és ez a történet izgalmasnak tűnik. Köszönöm a munkátokat!

 11. Jelszó kiküldve: 2022. május 17. 16.50

 12. Yuuki212 says:

  Igazán izgalmasan kezdődik. Kíváncsi vagyok a folytatásban miként alakulnak a dolgok majd Christiannal és az alfákkal. Vajon a taurus rá talál e, az alfák falkája védeni fogja e, vagy valaki ki adja… Mindenesetre köszönöm szépen a fordítást!!💕

 13. Jelszó kiküldve: 2022. május 16.

 14. Alexandra says:

  Hű itt aztán minden van farkasok tauruszok sárkányok … vámpírok?! Alig várom hogy elolvashassam. A kissrácért már most izgulok bár szívem szerint előszőr is kerítenék neki egy melegebb sálat és belebugyolálnám szegényt 🙂

 15. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!