A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A Selyemsál korábbi hozzászólásai

katalin

            Hadmodjak köszönetet enek a csodának a forditásáért .Tudom furán hangzik hogy csodának nevezem ,de nekem az azon kevesek csoportjába tartozom talán akik szeretik az édes hármasokat ,de én kifejezeten imdom az ilyen történeteket .Jó azis igaz hogy csak akor jó egy ilyen történet ha minden fél egyenrangunak és fonosnak érzi magát .Szerencsére a fiuk történetében ez benne van .Remélem a jövöben olvashatunk a megmaradt sárkányokról is . 

Misza

            Nagyon szeretem, hogy ennek a történetnek a végére Chris milyen magabiztos és erős jellem lesz. Végre egy szereplő, aki nem marad anyám asszony katonája

Lizz

            Mindig is tudtam, hogy van a könyvek típusait tekintve egy zsánereim, ami az alakváltós történeteket takarja, de ezzel a könyvvel kapcsolatban rá kellet jönnöm, hogy ezen belül is van még. Mert legyen benne egy kis “hárem” féleség ja és mpreg   Eddig nagyon kevés mangával vagy fanfictionnal találkoztam, amiben lett volna mpreg és nagyon megörültem, hogy ebben van *.* és nem is akármilyen. Nagyon tetszett a történet vezetés és a világ, amit vele kaptunk. Az pedig, hogy sárkányok is vannak benne farkasokkal csak plusz pont 😉

Sajnos a történet legvégére nem tudok hozzászólást írni, itt pedig ha esetleg más is látja nem szeretném lelőni a történet végét, de mindenféleképpen újra olvasós és nagyon sajnálom, hogy nem jelent meg, mint rendes könyv, pedig simán megérne egy kiadást    

Lissa

            Egy kicsit félve álltam neki,megvallom. Annyira nem csípem a hármas sztorikat, nagyon ritkán tetszenek. Talán vagy három-négy történetet tudnék mondani, ami valóban tetszett ilyen felállásban. Valahogy nem látom, hogy élhetne három ember boldog párkapcsolatban, ugyan annyira szeretve egymást. Viszont ez a történet felkeltette az érdeklődésemet, és elég jól meg is van írva. Na és persze lefordítva. A két alfa elég érdekes ötlet számomra, talán ezért is könnyebb elfogadnom a kapcsolatukba egy harmadik embert. Szimpatikusak a szereplők is, főleg Christiannal szimpatizálok. Érdeklődve várom a folytatást.

Köszi a történetet!

***

Eddig nagyon tetszik a folytatás. Szegény Christian miket kellet átélnie.  Örülök, hogy Jacob időben elkapta és nem tudott elszökni. Remélem ezután már rájön, hogy jobban jár ha elfogadja a segítséget, mintha egyedül próbálkozna megoldani a bajt.

Jó volt olvasni, hogy Daniel egyből elfogadta őt és támogatta. Ugyanakkor az is tökéletesen beleillik a képbe, hogy Martin “elutasítja”. Nagyon hiteltelen lenne ha nem így történne. Kíváncsi vagyok, hogy fognak “összesimulni” így hárman. Köszi a friss részeket!

***

5.fejezet

Ez szép kis fejezet volt. Na meg elég szendvedélyes.  Örülök, hogy Martin beadta a derekát. Azért kiváncsi vagyok, hogy vajon az egész ficben khm hármasban lesz csak a szerep, vagy lesznek esetleg részek külön külön is velük. Természtesen nem csak testiségre gondolok, hanem érzelmi töltetségileg.

Az előző fejezetben megismert farkas öccs is felkeltette az érdekllődésemet, szóval remélem megfogunk még tudni róla is többet, ha már a morzsák el lettek hintve.

Köszönöm!:)

***

És minden jó ha vége jó! A hármassal kapcsolatos minden ellenérzésemet félretéve, tetszett ez a sztori. Szép volt, ahogy megtalálták az egyensúlyt a kapcsolatukba és tényleg boldogok lettek együtt. A hármas ikres résznél nagyon jót nevettem. Christian pedig milyen jól viselte.

A lezárás is tetszett.

Justin és Dariot is megszerettem, szóval annyira örülök, hogy a folytatásban róluk lesz szó. Köszönöm a munkádat vele, remek lett!

LGy

            Már régen olvastam ezt meg a következő kötetet is. Halványan emlékszem rájuk, de ami megmaradt…

Egzotikus csemege a hármas felállás Öröm látni Christ, amint két szerető társa mellett magabíztos felnőtté, akarom mondani szülővé érett. Igaz ehhez két olyan alfa kellett, mint Daniel és Martin. Egyszóval nagyon szerettem

Moncsi73

            Nagyon szeretem az alakváltós könyveket. Izgalmas történet volt boldog vefejezéssel és van folytatása is????

Köszönöm, hogy olvashattam újra.  

darvak

Még sose olvastam sárkány alakváltós történetet és itt rögtön plusz fűszernek hárman kötődnek egymáshoz, eszméletlenül érdekes volt. Ráadásul a világ ahol játszódik nagyon izgalmas.

Köszi, hogy olvashattam.

***

Szia!

Mese gyönyörű volt ez a történet. A világ ahol játszódik ez a történet fantasztikus és a szerelmes hármas pedig imádni való.

Köszönöm, hogy olvashattam.

miletta

            Szeretem ezt a történetet. Nem egy hétköznapi történet szeretem benne hogy hiába vannak hárman senki sem marad ki meg, hogy nagyon védekmezik Crist. Az apuka szerep is jól áll nekik. Köszönöm hogy olvashattam.  

Lian

            Újra elolvastam és még mindig a kedvencem. Van benne kaland,romantika,stb.Nagyon szépen leirtad hármolyuk közös történetét. Nagyon szép maga a történet és jól kifejezi hogy három személy is lehet nagyon boldog kapcsolatban. Megyek és olvasom a következő fejezetet.  

Rami

            Hali! Nagyon klassz történet volt, igazából már elolvastam

Sajnáltam szegény sárkányt. Nehéz úgy élni, hogy tudod nem szeretnek. Aztán rátalálsz az igazi(k)ra, és megváltozik minden…

Köszönöm, hogy fordítjátok a 3. részt is már …

annamaris75

            Nagyon szeretem ezt a történetet már többször újra olvastam

és még jó párszor olvasni fogom.

Köszönöm hogy olvashattam.           

Arietta

            Nagyon szerettem ezt a történetet az elejétől a végéig. Christian megtalálta a helyét. Köszönöm a fordítást.        

titygirl

            Köszönöm a fordítást. Ez az első alakváltós mpreg sztori, amit olvastam, de nagyon tetszett. A történet jól felépített, a hármas tökéletesen kiegészíti egymást. A mellékszereplőket is a szívembe zártam, a negatív karakterek is megfelelően gonoszak és pszichopaták. Egyetlen hiányérzetem, hogy Star csak úgy megúszta, nem történt vele semmi, ami kicsit furcsa számomra. Bár gondolom a folytatásban majd kiderül, hogy miért így alakultak a dolgok.          

Erika

            Újra olvasni is ugyanolyan élmény volt mint elsőre. Nagyon tetszett, pedig az mpreg sztorikat nem szerettem… eddig. Szuper karakterek voltak benne és a történet is tetszetős volt. Egyedül Star halála hagyott egy kis űrt bennem,de értem hogy az író nem szeretett volna belerondítani egy ilyen klassz romantikus történetbe ettől mocskosabb karakterhalállal. A fordítás nagyon átadott minden érzelmet, tökéletes volt mint mindig. Köszönöm szépen

Ludmilla0406

            Laza, könnyed olvasmány sok testi reakcióval fűszerezve. A cselekmény jól felépítet. Remélem ilyen klassz lesz a folytatás is. Szuper ez a sorozat, mindenkinek ajánlom.        

Koiji

Atya Úr ISten! Egyszerűen imádtam. A törénetet, a kidolgozottságot, a karaktereket. Ilyenből még jó sokat fordítsatok kérlek. Az egész éjszakát átolvastam mert nem bírtam abbahagyni. Imádtam Christ, ahogy a törékeny gyenge fiúból igazi sárkánnyá vált. A két alfája mellett képes volt kiteljesedni, és ahogy az ujja köré csavarta Danielt és Martint, az valami elképesztő.

Köszi, hogy lefordítottad.     

akane22

            Ez egy megunhatatlan történet. Már vagy negyegyére olvastam újra.

Eleve imádom az ilyen alakváltós sztorikat. A kedvencem most Martin és az ő tetkói. imádoma tetovált pasikat na. 🙂 Persze Daniel és Chris sem maradnak le. Imádom őket. Chrisbe tetszik, hogy egy kicsit nőies vonalon mozog, miközben ő egy erős sárkány.

Elősször olvasva kicsit értetlenkedtem a férfi terhességen, de már ezen túlléptem és meg kell valanom ez így volt tökéj és enélkül nemis lenne az igazi.

Stone meg megérdemelte amit kapott, csak azt nem értem mért nem tüntették már el réges régen a föld színéről is.

Nemsok hármas szerelmi történetet lehet olvasni magyarul ezért külön köszi, hogy lefordítottad 🙂       

Wnelly89

Huuu. Ez szuper volt. Féltem mikor el rabolták Christiant. De meg mentették éppen időben. Rá kattantam az alak váltó történetekre! Köszönöm szépen, hogy olvashattam!! Ez is nagyon jó volt! ❤️

t.nami9611

            Úgy érzem, hogy ez lesz az egyik kedvenc sorozatom, amit bármennyiszer végig tudok olvasni.  Bár a hármas felállású történetek elég távol állnak tőlem, de nem bántam meg, hogy elolvastam. Egyszerűen fantasztikus volt.

Izgalmas történet levezetés, miatt nem lehet abbahagyni az olvasást. Minden nehézség leküzdése után boldog befejezés.

Köszönöm a fordítást.

Nemezisangel

            Ti szerettettétek meg velem úgy igazán az alakváltós történeteket, bár ezzel a művel eléggé szkeptikusan indult a kapcsolatunk, már akkor amikor a rövid leírását elolvastam. Sosem szerettem a hármas felállásokat, mindig azt éreztem a cselekmény előre haladtával, hogy a háromból valaki mindig perifériára szorul. Itt már az elején meg is volt ez az érzés, valahogy nem értettem, hogy Daniel miért nem kötötte össze még magát Martinnal, mintha a várható harmadik fél fontosabb lenne Daniel számára. Csodálom Martin türelmét és feltétel nélküli szerelmét. Aztán itt volt nekünk Chris egy kedves, szeretetre éhes fiú, aki semmit sem érdemel meg annál jobban, minthogy végre valami jó is történjen az életében, és ez a két alfa elhozta neki ezt. S mire a végére értem már szívesen lettem volna Chris helyében, akit annyi szerelemmel ajándékoztak meg, ami másnak soha életében nem adatik meg.