Meleg regények/novellák írása és fordítása

Változás – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

28 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023.08.14

 2. Ez egy nagyon dúrva kezdés. Sutter nagyon beteg elme. Kiváncsi vagyok ezek után egyáltalán közel mer-e engedni magához bárkit is Rio. Mick rendesnek tűnik de felvan adva neki a lecke.

 3. Jelszó kiküldve: 2023. július 29.

 4. Jelszó kiküldve: 2023. február 22.

 5. rozsareka says:

  Sziasztok❤️!
  Pokoli kezdés. De innen csak felfele lehet menni nem? Rio makacssága az, ami segítette a túlélésben, és az lesz a boldogsága eszköze is. A hullámvasút most kezdődik számára és ki fog tartani, mert ő olyan?. Egy kis akaratos vadóc, aki csak arra vár, hogy egy hatalmas kar ölelésében végre megpihenhessen ❤️.
  Köszönöm!

  1. Köszönöm az 1.fejezetet, jól kezdődötta történet, gondolom érdekes lesz a Mick és Rio történetének a fojtatasa. Kérem a jelszót és előre is köszönöm szépen.

 6. Jelszó kiküldve: 2023. február 14.

 7. Szegény Rió, elég szomorkásan indul a története. Remélem, innentől kezdve jobb sorsa lesz, mert Mick igazán szimpatikus.

 8. Jelszó kiküldve: 2023. január 8.

 9. Csicsanoncsi says:

  Hosszú idő óta nem olvastam ezt a történetet. Emlékeim szerint nagyon tetszett a történet és a főhősök ábrázolása. Szívesen olvasnám újra.

 10. Jelszó kiküldve: 2022. december 21.

 11. katamsz says:

  Jó kis alakváltós történet. Tetszett, hogy van benne dráma bőven, de mindenre van megoldás. Ugyanakkor szimpatikusak a főszereplők és jó, hogy mindkettőjük családjában ott a szeretet, mégha egy gonosz mostoha tönkre is tudta tenni Rio-t egy időre.
  Örülnék ha újra olvashatnám és kíváncsi vagyok a folytatásra is.
  Köszönöm a fordítást!

 12. Jelszó kiküldve: 2022. november 06.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!