A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!




A megbízatás korábbi hozzászólásai

Wnelly89

Imádom! Nagyon tetszik! Imádom az évődésüket, ahogy kezdik felfedezni egymást, becézésüket, szerelmi vallomásukat(Szeretlek kincsem). Olyan jól hangzik egy férfi szájából aki egy másik férfinak mondja. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! Köszönöm szépen a munkátokat! ❤️

zsazsoki

            Szeretem az ilyen történeteket, amikor “nem vagyok meleg” de megnézem a társam fenekét. Amikor innen indul egy kapcsolat, mi heterók vagyunk. Érdekel!

***

            Kedvemre halad a történet. Már előre sajnálom szegény Valentit, mi mindent kell elviselnie a cél érdekébe.       

***

            Nagyon ravasz egy történet. Ne felejtsük el, hogy nem tudjuk mit érez O’Brian. Amit a teste reagál, az azért nincs messze Valenti érzéseitől. Bele akarok látni Sean fejébe!

A másik ami érdekessé teszi, a két karakter. Pont ellentétesek az elvártnak. O’Brian a kicsi ezért lett ő a twinky. Viszont ő a kezdeményező, ő a bátrabb. Míg Valenti a férfiasabb, de ő az aki el van veszve. Neki kellene egy apuci, aki vigyáz rá.

Vigyázzatok fiúk! Lehet vannak kamerák.

Wnelly89

Ez nagyon jó. Kicsit féltem, hogy nagyobb hullám völgybe kerülnek. Mivel rá lettek kényszertve az első együtlétükre! De aztán sikerült meggyőzni Nicolast, hogy minden rendben lesz. Kicsit nekem furcsa volt, hogy folyamatosan a vezeték nevük volt irva egy-egy gondolatuknál és így is szólították egymást. De jó kis történet volt. Köszönöm szépen! ❤️

Lissa

            Őszintén szólva ehhez a történethez írtam szerintem a leghosszabb kommentárjaimat annó, szóval inkább külön külön másolom be őket. 🙂

Uhhh ez dejó! Romantikus krimi őrült vagyok, bl-el fűszerezve meg aztán végképp megvett engem kilóra a történet. Nagyon szimpatikus a páros, már látom, hogy Valenti abszolút favoritom lesz, nagyon szeretem az olyan karaktereket, mint ő. Sean is szimpatikus persze, már az első fejezetből látszik, hogy jól kiegészítik egymást.

Maga a történet alapja, nem újdonság számomra, de az ilyen beépülős sztorikból én úgy vagyok, hogy sosem elég. xD Ha a tizediket olvasom, akkor sem unom meg.

Nagyon nagyon nagyon köszi a történetet, már érzem, hogy kedvenc lesz.

***

            Ezt talán még a második fejezethez Írtam, ha jól emlékszem. 🙂

Nem győzőm ismételni magam, de ez isteni! Csak áradozni tudok róla, mennyire jól van megírva. Faltam a sorokat, és olyan hamar a végére értem, hogy csak pislogtam az utolsó mondatnál.

Nagyon tetszett benne, hogy felvázolja, miként is kerültek a kedvenc nyomozóink (az enyém mindenképp ) ebbe a bizonyos küldetésbe. Az is tetszett benne, hogy betekintést nyerhettünk a kapitányság légkörébe. Gondolok itt konkrétan arra, hogy a saját csoportjukon belül is vannak homofóbok. Mellesleg annak nagyon örülök, hogy a felettesük nyilvánvaló kivétel ez alól, szimpatikus a pasas. Végre egy történet, ahol nem mindenki melegbarát. Nyilván nem szeretem a nem elfogadó embereket, de azért ne éljünk már álomvilágba, hogy mi van körülöttünk még manapság is. Nem hogy a nyolcvanas években…

Sean azért egy kicsit meglepett, az előző fejezet alapján meglepődtem, hogy ilyen vehemensen reagált, amikor a felettesük bemutatta a feladatot. Mármint értettem miért viselkedik így, csak az előzőek alapján nem tűnt úgy, hogy ilyen komolyan képes venni a dolgokat. Ettől még jobban várom, hogy megismerjem őt is, nagyon remélem tartogat még mélységeket a karaktere, ahogy azt “elvárom” és reménykedek benne. (Azért kettejük közül még mindig Valenti a kedvenc. *-*) Az is érdekes momentum, ami a testvérével van, megesz a kíváncsiság a “teljes történetre” miért is érinti ilyen mélyen a testvére tette. Annyira remélem, hogy erre is fény derül majd.

Szóval egy szó mint száz imádtam a fejezetet, és fájdalmasan tudatában vagyok annak, hogy lerágom körmömet minden egyes fejezetre várva. Még jó hogy sok munka miatt nem lesz azért olyan sok

3.fejezet

Ez nagyon szórakoztató fejezet volt. Jócskán nevettem rajta. Szegény Nickolast azrét sajnáltam persze, az ő szempontjából nehéz lehet így magába tartania az érzéseit. De élvezet is volt olvasni ahogy Sean olyan tudatlanul ugratja. Aranyosak voltak.

Köszönöm a friss fejezetet.

4.fejezet

Köszönöm a friss fejezetet velük. Nagyon szerettem olvasni. Szórakoztató volt és jó volt látni a fiúkat kicsit közelebb kerülni egymáshoz. Azért felnevettem azon, hogy a “hevevs tánc” gyakorolt Sean-re olyan “nagy” hatást. Alig várom, hogy megvilágosodjanak a fiúk. Meg megöl a kiváncsiság, hogy fognak majd viselkedni a RamJack-be. Igazából Sean miatt nem aggódok, valahogy úgy tünik ő sokkal jobban kezeli ezt a helyzetet, nem tudom, hogy azért mert nem jött még rá a társa iránti érzéseire, vagy alapból a személyisége miatt. Nickolastól kicsit tartok, ez alapján a fejezet után mintha sokkal nehezebben menne neki, hogy elengedje magát és megragadja végre azt, amit önmaga is akar. Pedig erre azért szüksége lesz a beépített munkába.

Na de remélem hamarosan kiderül, hogy rendbe lesznek a fiúkáink. Ők csak egymással lehetnek meleg helyzetben, nem valmai vadidegen bőrszerkós fazonokkal.

lola

            Tetszett a könyv, végre egy eredeti jó kis történet, nem a sablon,első látásra szerelem ( sex ) , mondjuk az ellen sincs semmilyen kifogásom :)))))) De, megértem én a Nicky problémáját, ám annyit kattogott,néha feleslegesen, hogy szivem szerint kicsit tarkón csaptam volna,hogy észhez térjen  Örülök, hogy Seannak volt bátorsága kézbe venni a dolgokat és segitett tisztázni a helyzetet. 

moziboszi50

            Imádom a két zsarut. Ezt a történetet időnként újra kell olvasni, köszi szépen megint!    

Anettze

            Tökéletes volt. Kerek, ütős, forró és átérezhető. Egyetlenegy gyenge pontja s volt a sztorinak. Nem is akarom kielemezni, mert csak tökéletes       

Lian

            Nem volt semmi ez a történet. Kemény fába vágtek a fiuk a fejszét ezzel a küldetéssel főleg heteró pasiként. Őrülök hogy a végére tudták egymás között rendezni az érzelmeiket. Köszönöm a történetet. Vároma következő kötetet.   

Rami

            Néha nehéz eljátszani, hogy megjátszod csak, mert nem mersz teljesen kibontakozni. Voltak mókás részek, és voltak szomorúak is. Megváltoztatta és közel hozta egymáshoz őket ez a megbízatás.