Meleg regények/novellák írása és fordítása

A szerelem íze – szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!

16 Hozzászólás

 1. Szia. Én már olvastam, természetesen nagyon izgalmas, és többször olvasós történet. Annyira szép szerelem az övék. Egyszerűen imádom.
  Köszönöm, hogy olvashattam
  Szeretném tovább olvasni, ezért kérném a jelszót hozzá.
  A régi jelszó nem müxik 🙁

 2. Jelszó kiküldve: 2022. május 11.

 3. Yuuki212 says:

  Oh, vajon Sebastian kihívóbb is lesz majd Darryl-el? És Darryl mihez kezd majd, ha nagyobb lesz a vonzalma Billy iránt? Kíváncsian várom a folytatást, hogy meddig tarthat Darryl akaratereje, illetve Billy hogyan fog hozzá viszonyulni a későbbiekben, mind a munkában, mind azon kívül esetleg. Köszönöm szépen a történetet!!!💕

 4. Jelszó kiküldve: 2022. május 9. 17.19

 5. Megértem Darryl hozzáállását a munkahelyi kapcsolatokhoz, elég sok probléma adódhat belőle… Sebastian sem tűnik könnyű esetnek… Billy pedig fiatal, vonzó, talpraesett, lelkes, elég sok konfliktusra adhat okot a személye. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

 7. Csillagmano says:

  Kíváncsi lennék, hogyan tud bánni Sebastian majd a kölyökkel. Ha tippelnem kellene, akkor nem fognak olyan jól kijönni eleinte. Kevesen viselnek el egy hisztis kollégát. Bocsi, de ha Sebastiannal csak az volt a baj, hogy hisztis, és ezért nem viszi ágyba Darryl, akkor semmi esélye, hogy egy ilyen kis energikus srácnak ellenálljon. Egy munkahelyen belül, úgysem tudja magát távolt tartani. Szeretem az olyan történeteket, ahol – ha csak egy kicsit is – bepillantást nyerhetek egy étterem belső életébe. Szóval jó kis történet lesz ez…

 8. Jelszó kiküldve: 2022. március 15. 17.05

 9. miletta says:

  Sziasztok! Régebben olvastam ezt a történetet. Sebastian első pillanatra nem szimpi nagyon hisztisnek tünik de lehet hogy van valami más a háttérben. Billy élete nem tünik valami könnyünek na de ugyis kiderül minden a későbbiekben.

 10. Jelszó kiküldve: 2022. február 24. 17.08

 11. Barbus789 says:

  Igazán érdekes lesz megfigyelni ennyifèle karakter találkozását. Nekem Sebastian egyelőre még nem olyan szimpatikus, mint a többiek, de ki tudja, lehet még a végén meglepődök 🙂

 12. Jelszó kiküldve: 2022. február 18. 18.20

 13. Tetszik azúj srác. Darrylnek meg fog gyűlni a baja azzal, hogy hatékonyan lebeszélje magát a srácról. Elképzelem milyen változatos magyarázatokkal próbál távol maradni tőle. Már csak az a kérdés, hogy vajon a másik távol akar maradni tőle?

 14. Köszönöm szépen, olvastam már de mivel nagyon szeretem így újra olvasom. Szeretem Darryl és Billy vonzódását egymásfelé , ahogy Darryl lebeszéli saját magát a közeledésröl és ahogy minden elvét feladva meg is csak lépni fog.

 15. Érdekesnek igérkezik. Sebastian tényleg kicsit hisztis de ha megerőlteti magát tud normális lenni. Az új szrác elsőre igazán megnyerő és Darryl-nek meg tetszik is. Arra kiváncsi leszek hogy hogy fog kijönni Billy Sebastiannal mert két ellentétes személyiség legalább is ez jött le nekem az első fejezetből. Köszi a történetet.

Vélemény, hozzászólás?