Meleg regények/novellák írása és fordítása

A vámpírkirály férje – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

23 Hozzászólás

 1. Nincsenek unalmas leírások az biztos 🙂 A cselekmény gyorsan halad, kicsit túlságosan is, de nagyon szívesen tovább olvasnám.

 2. Jelszó kiküldve: 2022. május 24.

 3. Sziasztok. Eddig tetszik szeretném tovább olvasni.
  Köszönöm.

 4. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 5. Köszönöm a fordítást! Ezt a kis történettett már olvastam a régi oldalon, de úgy tűnik hozzászólni nem szóltam így most pótlom 😉 Elég gyorsfolyású a történet, így én lehet egy picit tovább húztam volna az író helyében, de így is nagyon élveztem. A vámpír dinasztia úgy tűnik nem sokban különbözik más királyokétól. Mindenki mindenkinek az ellensége és nem riadnak vissza semmitől ahhoz hogy megszerezhessék a hatalmat. Szegény Bas, belecsöppent a közepébe 😀 az idegen kiléte, akinek végül is köszönheti ezt az életre szóló “kalandot” nekem csak a végén esett le, így ezt nem írnám le. De ajánlom mindenkinek, aki szereti a vámpír történeteket.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 7. Barbus789 says:

  Szomorú volt olvasni szegény Bastion helyzetét. Nem elég, hogy a szülei meghaltak, ráadásul kényes helyzetbe kerül a nagybátyjai miatt is. Mindenki más is menekülne a helyében. Dicséretes, hogy saját erejéből akar boldogulni. A királyt pedig nagyon remélem, ha hogy Bastion mellé rendeli a sors. Szép párosítás lenne. Köszönöm szépen a történetet!

 8. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

Vélemény, hozzászólás?