Meleg regények/novellák írása és fordítása

A végrendelet rejtélye – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

9 Hozzászólás

 1. rencsibencs25 says:

  Hát ez nagyon jó! Öröm nézni ( olvasni), hogy a fiataloknak hogy pörög az agya, bezzeg ez a John csak morgolódik.. Nagyon tetszik.
  A rejtvénynél egyébként és is megálltam, hátha beugrik mi lehet az….de nem,sajna. A tanulás leterhelte az agyam?
  Na de legközelebb. Köszönöm!

 2. Nem semmi amit a néni kitalált az örökösöknek, gondolta “dolgozzanak” meg a “kincsért” egy kicsit. Elnézve őket elég vegyes a társaság, nem tudom hogy keveredtek így össze . Kíváncsi vagyok a további feladványokra. Nitta nekem sem a szívem csücske, de lehet hogy az esze vág és jó megfigyelő ,na majd kiderül. Köszönöm!

 3. annamaris75 says:

  Nagyon tetszik! Nem semmi kincsvadászat lesz.
  Kíváncsi vagyok mi van abban a végrendeletben.

 4. Nitta nem lopta be magát így elsőre a szívembe. De a “kincsvadászat” jó mókának tűnik. Köszönöm.

 5. Ert a történetet már én is rég olvastam,de még most is nagyon humorosnak találom. Nem semmi humora volt a néninek és nem könnyitettte meg az örökösök életét. Szegény Sirot sajnáltam belecsöppent egy olyan rokon seregbe akiket soha nem is látott, de Nitta egész jól szórakozott. Köszi a fejezetet.

 6. Kicsit régebben olvastam… Nitta jól szórakozik, A feladványok megfejtése közben, azért kiütköznek elég jól a jellemek.

 7. miletta says:

  Szia. Remélem a végrendelet keresése közben jól szórakoznak. Nitta is megembereleli magát de lehet ez is a játék része és ha megbocsájt akkor jó kis hancur lesz a vége

 8. Hu! Nitta nagyon unszimpatikus, remélem Shirio végül figyelmesebb és érettebb társat talál. Vajon mi van a végrendeletben? Izgi

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!