Meleg regények/novellák írása és fordítása

Colin és Martin első karácsonya – Szabadon olvasható

9 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023.08.14

 2. Colin és Martin is nagyon aranyos lelkek. Martinról az jutott eszembe hogy legszívesebben csak ölelném amíg kinem fáradok. Colin meg egy csupa szív pasi. Remélem hogy jól sikerül a karácsonyi vendégség és örökké tartó lesz.😉

 3. Zsubogar says:

  Van a családomban egy fogyatékkal élő férfi, akit ha a szülei szégyenükben nem relytegettek volna a világ elől, teljes életet élhetne. Ezért is érintenek meg jobban az ilyen törzénetek, mert ilyenkor óhatatlanul is arra gondolok, hogy az én unokatestvéremnek valyon milyen élete lenne, ha nem azok a szülei akik… Szeretném tovább olvasni ha lehet, mert érdekel, hogy az ő kapcsoltuk miként alakul majd. Köszönöm

 4. Jelszó kiküldve: 2022. május 4.

 5. Két magányos lélek… egyikük fogyatékkal élő… és hát mindenki szeretetre vágyik, egy társra. A párkeresés soha nem egyszerű, de így még nehezebb, hiszen nem látja a másik reakcióit, test kommunikációját, Csodálatos kis történet, nagyon várom a folytatást.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 7. zsuzsiorama says:

  Kíváncsi vagyok vajon ki teszi meg az első lépést. Egyik se közömbös a másiknak. Alig várom a folytatást.

 8. Jelszó kiküldve: 2022. február 21. 16.28

 9. Visszavonom , hogy nem tudok hozzászólást írni! Az egész történet végéhez akartam írni, ezt a szabadon olvasható részt nem vettem észre!
  Rendkívül jól írták le, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy gyengén látó embernek. Milyen érzelmi vívódásai lehetnek, ha valaki felkelti a figyelmét és érdeklődik iránta. Vajon van esélye vagy elérhetetlennek tűnik egy egészséges ember figyelmét magára vonzania? Csak szánalomból segít vagy tényleg érdekli a sorsa? Működhet?
  Örülök mindig, ha ilyen történetet is hoztok! köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!