A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A Csak az enyém korábbi hozzászólásai

Rose

            Ezt a történetet még nem is olvastam. Már mindenkit kombinálok mindenkivel két rész után,nem tudom kikövetkeztetni hogy akkor kinek ki jön be és ki utál kit, Tomek egy makacs idóta de kiváncsi vagyok ki fog kikötni mellete. Alig várom hogy kibogozzam a dolgokat, na meg persze hogy végig olvassam.  

***

            Bassia ritka idegesitő csitri,hát Teofil egz idóta Patryc Tomec parosért szoritok, syerintem van rá esély ha már álmában lesmárolta Patrycot,és hát úgy vettem észre hogy az ingjét is szivesen szagolgatta.Szerintem Patricnak már jó ideje bejön Tomek.Bevallom kivsit szkeptikus voltam a sztorival,de egyre jobban megszeretem, megyek is folytatni.   

***

Ez a törtenet nagyon de nagyon jó. Visszavonom még se utalom Bassiát. Tomek fejezetről fejezetre nőt fel. Nagyon izgultam értük mindketten hatalmas idióták, de szerencsére még ez sem vetett gátat a szerelmüknek.Ugy rémlik hogy az egyik karácsonyi történrtben az egyik főszereplőt (tanár) Dominiknak hivták, ő az itteni Dominik?

Moncsi73

Nekem kicsit idegesítő volt. Nem lett a kedvenc könyvem. Örülök a boldog végnek. Köszönöm, hogy olvashattam.  

Rami

            Igazán sajnálom Patryk-t, iszonyat szerelmes. Tomek kicsit önfejű, és előbb beszél, utána gondolkodik.

miletta

            Szia egy kicsit idegesítő volt hogy nem igazán tudta eldönteni kibe szerelmes na de ilyen a kamasz szerelem de örülök a boldog végnek. Köszönöm szépen a a, munkádat