Meleg regények/novellák írása és fordítása

Égből pottyant boldogság – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

15 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. július 2.

 2. Az első amo eszembe jutott mikor elolvastam a fejezetet jogy ez olyan mint valami komikus film. Kiváncsi vagyok a folytatásra. Érdekelne hogy folytatódik a történetük mert ugye amit eddig olbastam nem éppen egy ideális kapcsolat kezdete.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 28.

 4. Tuzvarazs says:

  Elég érdekes karakterek. Mindketten az útjukat keresik, teljesen más gondokkal. Burleszkbe illő első találkozás. És Michael első mondata:”Meleg vagyok”… Megmosolyogtatott. Mennyi az esélye a való életben egy ilyen találkozásnak?
  Sajnálom Jayt. Nem találta meg amit keresett, sok csalódás érte az életben. Remélem megtalálja a megbocsájtást amire szüksége van.
  Szeretném tovább olvasni a történetet, ha lehetőséget kapok rá.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 18.

 6. valiszilvi says:

  Most mit meg nem adnék, ha egy jó kis havas helyen lehetnék legalább pár napig. 🙂 Érdekes első találkozás és érdekes szituációk lehetnek még ebből, hisz kissé eltérő személyiségnek tűnnek így elsőre.

 7. Szabina says:

  Nem egy átlagos megismerkedés az már egyszer biztos. Mike egy kedves, aranyos srácnak tűnik, aki nem igazán van rendben saját magával, de próbálkozik. Keresi önmagát. Jay viszont teljesen maga alatt van a sorozatos kudarcok miatt, amik miatt végül úgy döntött hogy hosszú évek után mégis haza jön. Remélem együtt majd ki fogják találni, hogy tudnak segíteni egymásnak. Kíváncsian várom hogy alakul majd a történetük a továbbiakban, és milyen kalandokba keverednek. Ígéretesnek tűnik. Köszönöm 🤗

 8. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 9. Barbus789 says:

  Micsoda első találkozás 🙂
  Már az első fejezetből kivehető, hogy főszereplőinknek nagyon eltérő személyiségük van. Az ilyen párosítások a legjobbak. Kíváncsi vagyok hogy boldogulnak majd. Köszönöm szépen a történetet!

 10. Yuuki212 says:

  Na ebből mi fog kisülni? 😀😀 Adott egy másságával küzdő, ezért elismerésért aktívan tevő barátságos, gondoskodó Michael és a másik sarokban a vele ellentétes személyiségű, mogorva, a sikertelen kapcsolataiból adódóan enyhén depressziós, azonban szexualitást teljesen fel vállaló Jay szinte komikus mégis sorsszerű találkozása…kíváncsian várom mit hoznak kő egymásból a srácok!!!!😀💕 Köszönöm a fordítást!!

 11. Nekem úgy tűnik, hogy Mike egy nagyon gondoskodó személyiség. Próbál megfelelni mindenkinek, csak saját magát nem fogadja el.:((( Lehet, hogy Jay mellett könnyebben megy majd neki? Az biztos, hogy felkapta rá a fejét! Szerintem minden porcikáját beszkennelte!:))))

 12. Nagyon tetszik a két fiú története, igazán “lehengerlő” volt a megismerkedésük. Mind a ketten lelki problémákkal küzdenek, talán tudnak egymáson segíteni.

 13. PalhegyiGabi says:

  Nagyon szimpatikus a két fiú!! Jó sok gondot, kétséget hordozhatnak még magukban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül legyőzni a démonjaikat. Remélem nem fog Mike visszavonulót fújni, mert fél saját magától !! “Nem akart homoszexuális lenni, és nem is szándékozott azzá válni.” Mennyi kétség, elfojtás, bizonytalanság lehet a lelkében……Én nagyon drukkolok nekik, hogy gyógyítsák meg egymás lelkét 🙂

 14. Ez a történet is az egyik kedvencem. Van benne minden. Jay-nek nem volt jó hangulata és kicsit magányos is. Mike egy kedves de kicsit szétszórt. A kapcsolatuk és a találkozásuk kicsit furcsán kezdődőtt. Köszi a fejezetet. Várom a következőt.

 15. moziboszi50 says:

  Jay nagyon maga alatt van. Szégyenkezve visszajönni a szülői házba nagy dolog, de bátor. Mike viszont kis zöld fülünek tűnik.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!