Meleg regények/novellák írása és fordítása

35 Hozzászólás

 1. Imádom! Annyira szeretem!! Egyik kedvencem! Most már karácsonyi hangulatom lett. Jöhet a karácsony.🙂 Köszönöm szépen!

 2. Jó történet volt. Aranyos és vicces. Mindig szerettem a karácsonyi történeteket de ez lényegesen más felfogásban készült mint az eddigiek amit olvastam. Tetszik a gondolat hogy van egy hely ahol nem érvényesek a világ dolgai. Luca és Magnus is nagyon szimpik és megérdemlik egymást. Köszönöm hogy olvashattam.

 3. Sziasztok!
  Nagyon jó volt olvasni Luca és Magnus történetét. Örülök neki, hogy a szülők is odaköltözhettek, így Lucának sem kellett lemondania a családról.
  Szeressem az ilyen történeteket, tuti, hogy többször olvasós lesz.

 4. Yuuki212 says:

  Nagyon tetszett, köszönöm szépen ezt a szép történetet nektek!!❤ Nagyon ritmikus hangulatba kerültem miatta, igazán magával ragadó volt az egymás iránti szerelmük.🥰💕

 5. Annmary says:

  Igaz, hogy vége a karácsonynak, most egy kicsit visszakerültem. Jó volt egyben elolvasni, milyen igaz, hogy elfelejtjük miről is szól igazából az ünnep. A szeretetről, Köszönöm, hogy olvashattam.

 6. Köszönöm szépen! Ez az új kedvenc karácsonyi történetem!🙂
  Kicsit féltem, hogy Lauge nagyobb galibát okoz! De szerencsére nem. Nagyon örültem,hogy Luca úgy döntött, hogy hozzá megy Magnushoz. Az egész nagyon tetszett! A kedvenc részem mikor Magnus haza vitte magával Lucát! Köszönöm szépen,hogy olvashatták!

 7. Sziasztok, kicsit egyszerű de igazán szép történet volt, nem túl nagy bonyodalmakkal de mégis tanulágos.

 8. Szabina says:

  Egy igazi varázslatos karácsonyi tündérmese volt. Az biztos hogy ha az ember rossz hangulatban van vagy szomorú ez a történet biztos felvidítja. Jó hogy végül minden ilyen egyszerűen megoldódott és senkinek nem kellett elválnia egymástól. Teljesen átszellemültem lelkileg olvasás közben. Köszönöm szépen 🤗

 9. Nagyon szeretem a meséket, és ez a mese különösen tetszett! Nagyon köszönöm, hogy elolvashattam.

 10. Gyönyörű mese, boldog befejezéssel. Nagyon élveztem olvasni történetüket😍
  Tetszett, hogy a “gonosz” is és a jók is elnyerik méltó jutalmukat.
  Köszönöm, hogy olvashattam!

 11. Szia!
  Köszönöm, hogy olvashattam. Nagyon édes tündérmese cukormázzal 😍🥰
  Szegény Lauge, Butácska bajkeverő.
  Minden jól alakult.
  Nagyon tetszett.

  1. Szia!
   Szívesen.
   Örülünk neki.

 12. miletta says:

  Sziasztok! Nagyon jó volt annyira belemerültem észre sem vettem hogy vége. Lauge megkapta a büntetéset bár egy kicsit megsajnáltam,hogy érzelmileg ilyen szegény. Jó hogy a szülők is maradhattak bár én is el lennék ilyen csoda helyen. Köszönöm hogy olvashattam.

  1. Szia!
   Én először jól rácsodálkoztam, hogy Karácsonyfalván – vagyis Sinterborgban – is akadnak galádok, mikor itt aztán tényleg nehéz lehet mogorvának és rosszkedvűnek lenni. Talán a bünti ideje alatt elgondolkodik, hogy mit is jelentenek az ünnepek 🙂 Köszönjük, hogy írtál.

 13. Jelszó kiküldve: 2023. január 23.

 14. Sziasztok!
  Ismét itt. Belevetettem magam az olvasásba, és már csak azt vettem észre, hogy a végére is értem.
  Micsoda fordulat itt a végén, annyira éreztem, hogy valamit be fog kavarni Lauge, mindenesetre, most sikerült totálisan felidegesítenie.
  Kíváncsian várom a folytatást, remélem Magnusnak sikerül mindent megbeszélnie Lucával.
  Köszi, hogy olvashattam! Imádás van!

Vélemény, hozzászólás?

[instagram-feed]
error: Védett tartalom!