Meleg regények/novellák írása és fordítása

Finnegan ígérete – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!


24 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. június 14.

 2. A Gio álmát 1-2 éve olvastam már, és az nagyon tetszett. Ha egy író könyve egyszer bejött, utána általában a többi is kedvemre való. A bevezető alapján ez is jónak ígérkezik. A váltott szemszöget meg kifejezetten imádom! Kíváncsi vagyok! Köszönöm a lehetőséget!

 3. Jelszó kiküldve: 2022. május 4.

 4. Nehéz lehet egy híres embernek, hogy titkolnia kell a nemi identitását, nem egyszerű párkapcsolatot kialakítani, párra találni. Mellette szembe kell majd néznie az apukája betegségével is… Érdekes alap történet várom a folytatást.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

 6. Csillagmano says:

  Jaj, de szeretem azokat a történeteket, ahol váltott szemszögben olvashatok. Sokkal jobban el tudom képzelni a történetet, ha mindkét szereplő gondolatait megismerhetem, és nem kell találgatnom, hogy mit is gondolhat a másik. Így legalábbis teljesebb képet kapok a történésekről, az érzelmekről. Szóval ez egy olyan történet, amit egyszer nagyon régen olvastam már, de szeretném újból elolvasni. Nagy vonalakban emlékszem rá, és tudom, hogy imádtam, így jó lesz újra találkozni a szereplőkkel. 🙂 Köszönöm!

 7. Jelszó kiküldve: 2022. március 27.

 8. Szia! Hűha elég sok elfojtott dolog van itt, ebben a történetben. Titkolózás, harag és még sok minden! Remélem lesz ideje apának a fiával, hogy mindent átbeszéljenek! Hogy mi lesz Mickkel…kíváncsian várom! Köszönöm szépen 🙂

 9. Jelszó kiküldve: 2022. március 16.

Vélemény, hozzászólás?