Meleg regények/novellák írása és fordítása

Jelszókérő

Tudnivalók az új jelszavas rendszerhez

Miért is döntöttünk úgy, hogy a történeteink jelszóval látjuk el?

Először is, mert – bár ki is írtuk/írjuk minden munkánk főlapjára, hogy nem szeretnénk viszontlátni másutt a munkáinkat -, sajnos nem egyszer botlottunk már bele más, e-book megosztó oldalon. Igyekszünk ezeket a minimálisra csökkenteni.

Másrészt, nem kevés időt – a szabadidőnket – fordítjuk arra, hogy elhozzuk nektek azokat a könyveket, amelyeket megszerettünk és minőségi, élvezhető történeteket írhassunk és bár ez részünkről önkéntes, azért bizony jólesik a reflektálás a munkáinkra. Az a minimum, hogy pár mondatban összefoglalod a gondolataidat. Az nem kifogás, hogy nincs időd: ha mi rászánjuk a sajátunkat, hogy olvasnivalót hozzunk, te is ránk szánhatod azt a 2 percet.

A jelszavak kiküldésének menete:

Figyelem, ez módosult, az előzőekhez képest!

Az átállás miatt jelenleg 1 hónapig (azaz 2021. november 30-ig) bárki kérheti bármelyik történethez a jelszót és mi kiküldjük neki.

A jelszavak nem változtak! Ezeket a jelszavakat, amiket korábban már megkaptatok, a történetek főlapjához tudjátok felhasználni. Ha már megkaptad ne kérj.

A régi jelszavak, csak az első fejezetekhez lesznek jók (több fejezeteseknél), a második fejezettől, ha olvasni szeretnéd ugyanaz a menet, mint korábban: írsz hozzászólást – értelmeset – és kapod a jelszót.

Aki ez alatt az 1 hónap alatt egyetlen hozzászólást sem hagy maga után (értelmes, értékelhető hozzászólást!), azt kizárjuk az oldalról.

A továbbiakban pedig a GYIK 8-as pontja a mérvadó. (Olvasd el!)

Jelszókérés: Jelszót csak akkor kell kérnetek, ha valamelyik novella/fanfiction, Fairy saját írása érdekel. Ezek bárki számára olvashatóak. Bár jelszavazva vannak (a kiskorúak védelme érdekében), bárki kérheti, aki aktív tag.

Ha pedig valamelyik befejezett regényünk érdekelne, amelyhez korábban már írtatok hozzászólást (értelmes, egy mondatnál hosszabb hozzászólást), akkor szintén kérjétek a jelszót.

Mivel megszüntetésre került az oldalon a fórum, a jelszavakat ezen az oldalon kérhetitek hozzászólásban.

 • Egy kötetes regények: Csak akkor kapsz hozzá jelszót, ha a kérést megelőző egy hónapban legalább egy értelmes hozzászólásod volt.
 • Több kötetes sorozatok: A sorozat első köteténél ugyanaz a helyzet, mint a sima egy kötetes regényeknél. Azonban minden további kötethez csak abban az esetben kapsz jelszót, ha az előző kötethez írtál normális véleményt.
 • Skatjáték/Novellák/fanfictionök/Fairy saját (régi) írásai: Ezek a történetek is jelszóval védettek, ezeket azonban bárki olvashatja, aki bármilyen módon aktív volt az oldalon. Vagyis: vannak hozzászólásai az oldalon, chat beszélgetései. Ha valaki a Discordon vagy a Facebook-csoportban aktív, azt is figyelembe vesszük: amennyiben megadtad nekünk a Discordos valamint Facebookos nevedet.

Ha valamelyik történet érdekel, KÉRD A JELSZÓTFigyelem! Az újonnan felkerült novellákat 2 hétig szabadon lehet olvasni, utána viszont, itt kérheted hozzá a jelszót.

Ez vonatkozik az ajándékba szánt történetekre is!

A jelszavakat – ha valami nem jön közbe – minden nap 18 és 19 óra között küldjük ki. Ha  egy nap nem tudunk jelszót küldeni, azt előre jelezzük.

Jelszavak beírása: Figyeljetek oda, hogy a megkapott jelszavakat pontosan írjátok be! Úgyis mindenki másol, de arra nagyon oda kell figyelni, hogy se a jelszó előtt, se utána ne legyen semmilyen szóköz, mert különben érvénytelen jelszó üzenetet kapsz.

Eltűnt az oldalértékelés a történeteknél. Hova lett?

Tudjuk. Direkt vettük le, hogy ezzel is biztassunk mindenkit arra, hogy írásban fejtse ki a véleményét. Sokszor valaki csak lepontozott egy-egy történtet, de soha senki nem írta meg, hogy mi a gond velük. Írjátok meg, hogy tudjuk és legközelebb úgy válogassunk a fordítandó terveink közül.

Nem szeretek/tudok kommentelni.

Sajnos erre csak annyit tudunk mondani, hogy akkor nem olvasol.

Nem kaptam jelszót.

Vannak – úgy érezzük, lehetnek – minimális elvárásaink a vélemények tekintetében. Minden, az oldalon megtalálható történet megérdemel annyit, hogy őszintén elmondjátok róla a véleményeteket. Persze, örülünk, ha megköszönitek a munkánkat, de mivel nekünk a kommentek a „fizetség” örömmel vennénk, ha néhány – értelmes – sorban leírnátok ezt.

Mit értünk az értelmes hozzászólás alatt?

A „Köszi, jó volt.” , „Nagyon tetszett.” bizony nincs közötte, még ha nem is a köszönet ellen vagyunk.

Nem is egy három sor/két szó típusú összefoglalást, mert azt mi is meg tudjuk írni a fülszövegbe. (Magyarán: azzal, hogy összefoglaltad, amit olvastál, nem véleményt írtál, csak pár szavas olvasónaplót. A véleményben leírod, miért tetszik, miért nem tetszik, amit addig olvastál. Leírhatod, hogy melyik karaktert kedveled, melyiket nem. Azt, hogy drukkolsz nekik, amannak meg nem stb. stb.)

Nem várunk el 50 oldalas esszét, de csak van véleményed az olvasottakról vagy keltett benned valami érzelmet, hogy olvasni akard a folytatást és mi pont arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi az a plusz, amit az elolvasottak adtak.

44 Hozzászólás

 1. Sziasztok!

  A jelszavak kiküldése szünetel, mivel minden történetből csak az első – szabadon olvasható – fejezet kerül fel egyelőre.
  Jelszót majd akkor kell kérni, amikor majd kiírjuk, hogy mostantól lehet kérni.

  Ezek alól kivételek:
  A zsoldos párja
  Büszke társ
  Rám ismertél már?

  Ha el szeretnéd olvasni ezen történetek felkerült fejezeteit (2), akkor kérd a jelszót.

 2. Barbus789 says:

  Sziasztok! Szeretnék kérni jelszót az Olasz módra című történethez. Köszönöm szépen!

 3. moziboszi50 says:

  Sziasztok, kérnék szépen a Változás regényhez jelszót

  1. Szia! A Változás című történetnek még csak az első fejezete került fel, az még szabadon olvasható 🙂

 4. A jelszavak kiküldve: 2021. november 12. 18:45

 5. rozsareka says:

  Sziasztok 😊! A “Jesse mosolya” és a “Falkától falkáig” című írásokhoz kérnék szépen jelszót. Köszönöm szépen! ❤️

  1. Szia!
   A Falkától falkáig című történetnek még csak az első fejezete került fel, az még szabadon olvasható 🙂

 6. Namizou says:

  Sziasztok, Jesse mosolyához szeretnék jelszót kérni ☺️

 7. zeroyuki says:

  Sziasztok, szeretnék jelszót kérni a Chicagói körözéshez és a Jesse mosolyához 🙂

 8. Sziasztok! Szeretnék jelszót a Chicagói körözés című történethez. Köszönöm 🙂!

 9. Jelszó kiküldve: 2021. november 9. 18.30

 10. Sziasztok 🙂 A mai nap jó híre,hogy megláttam a “Jesse mosolya” történetet az oldalon.Az utolsó pillanatban találtam rá,mire kommentelhettem volna,már nem tudtam 🙂,Szeretnék hozzá jelszót kérni, és a “Rám ismertél már” irásokhoz. Köszönöm.

 11. Sziasztok! Jelszót szeretnék kérni Olasz módra, Jesse mosolya -hoz. Chicagoi körözéshez is szeretnék .
  Köszönöm

 12. Sziasztok!
  Szeretnék jelszót kérni a Jesse mosolyához is. Köszönöm szépen.

 13. Sziasztok szeretnék kérni jelszót a Jesse mosolya és az olasz módra történethez. Előre is köszönöm

 14. Sziasztok a Chicagói körözés és a Zsoldos párja c. írásokhoz szeretnék jelszót kérni. Köszönöm előre is.

 15. Sziasztok!
  Szeretnék jelszót kérni a Rám ismertél márhoz. Köszönöm szépen.

 16. Sziasztok!
  Bocsánat az előző jelszókérésemnél lemaradt.
  Szeretnék a “Zsoldos párja” című történethez is kérni jelszót.
  Köszönöm előre is!

 17. Sziasztok!

  A “Rám ismertél már” című történethez szeretnék kérni jelszót.
  Előre is köszönöm!

 18. Sziasztok a Chicagói körözés, a Rám ismertél már?, A zsoldos párja című íráshoz szeretnék kérni jelszót, ha lehetséges köszönöm.
  Rica/Rika

 19. rozsareka says:

  Jó reggelt, sziasztok 😊!
  A “Chicagoi körözés” és a “Zsoldos párja” írásokhoz kérnék szépen jelszót.
  Köszönöm ❤️

 20. Sziasztok! Az eddig visszakerült törikhez szeretnék jelszót kérni : Olasz módra, a Rám ismertél már ? A sors ajándéka címűekhez.

 21. Csillagmano says:

  Sziasztok! Szeretnék kérni jelszót Anyta Sunday: Rám ismertél már? c. történetéhez. Köszi előre a jelszót és szép napot kívánok nektek! 🙂

 22. Sziasztok!
  Kérnék jelszót: Speranza: Chicagói körözés, Amber Kell: Büszke társ, Anyta Sunday: Rám ismertél már?,C. W. Grey: A zsoldos párja,A herceg, aki sosem mosolygott, Nyolc éjszaka, Fogadd el, Szellemesen gonosz trükk, Dorombolás, Egy macska öröme, Csak az enyém, Pasit karácsonyra,Poros lámpás, Vonyítás, Égből pottyant boldogság,Lebilincselő karácsony, A megbízatás, A szerelem hatalma, Selyemsál, Büszke társ, Lezáratlan ügyek, Szerelem második látásra, Sziréna-szerenád, A hangi tűz mellett, Nyalóka a szádban, Bosszantóan izgató, Ártatlan félreértés,Tíz perc büntető,Leon, A Titkos Télapó meglepetése, Veszekedés, Kreativitás, Romantikus lélek, Ne csak állj! Csókolj!, Pokolian jó idő, Újabb nap a Paradicsomban, Szerelem az óceánnál, Eli Easton: Karácsonyi angyal, Heaven – Mennyország, Mutatós, piros szalag, Szellemesen gonosz trükk, Változás, A szerelem íze, Colin és Martin első karácsonya, Colin és Martin londoni karácsonya, Colin és Martin ausztrál karácsonya, Fogadd el, Finnegan ígérete, Gio álma, Nyolc éjszaka, A szerelem hatalma, A megbízatás, Lebilincselő karácsony, Mindkét világból a legjobb című történetekhez. Ha jól értelmeztem a régi jelszók még élnek. A novellákhoz is lehet kérni már. Köszönöm!

  1. Kedves kagylo!
   Kérhetsz jelszót a felsorolt írásokhoz és el is küldhetnénk neked, de csak üres oldalakat találnál, ha egyáltalán tovább tudnál lépni, mert még NINCSENEK FENT az oldalon Chicagói körözés, a Büszke társ, a Rám ismertél már?, A zsoldos párja kivételével. Naponta kerülnek fel a történetek, lassabban, mint szeretnénk, de ahogy időnk és energiánk engedi.

   1. Szia! Köszönöm a választ! Sejtettem, ám azért kértem a jelszavakat, mert haladtam sorban a történetekkel. 🙂 Az oldalon lévő helyük szerint. 🙂

 23. Sziasztok! Szeretnék kérni jelszót a Chicagói körözés – Első rész: Prológus részhez. Előre is köszönöm.

 24. Túl a sötétségen és Egy macska öröme jelszavát kérném el.
  Köszi

  1. Még mindig nincsenek fent! Olyanhoz kérj jelszót, ami már olvasható. Hiába írod ki most, mire felkerülnek, annyi hozzászólás lesz, hogy ez el fog sikkadni mellette.

 25. Sziasztok!
  Szeretnék jelszót kérni:
  Rám ismertél már
  Jess mosolya
  Nagypapa órája
  Csókolj mint ha komolyan gondolnád
  Gyógyulás
  Köszönöm szépen!

 26. Sziasztok!
  Halkan csendben, alázattal kérnék jelszót a Chicagoi körözéshez, és a Büszke társ 1. fejezetéhez is.
  /A 2. fejezettől már megkaptam, amit itt is köszönök , de azzal sajna nem enged be a rendszer/
  Köszönöm szépen

 27. moziboszi50 says:

  Kérnék szépen a “Chicagói körözés”- hez jelszót

 28. Jelszó kiküldve: 2021. november 8. 18.50

 29. rozsareka says:

  Sziasztok 😊! A “Büszke társ” és “Olasz módra” írásokhoz kérnék szépen jelszót. Köszönöm szépen!

 30. Valamint szeretnék kérni az olasz módra történetre is jelszót. Előre is köszönöm.

 31. Sziasztok. Szeretnék kérni a Büszke Társhoz jelszót. Előre is köszönöm.

 32. Sziasztok a Büszke társhoz szeretnék jelszót kérni. Köszönöm.

 33. Sziasztok!
  Kissé szétszórt vagyok, a Büszke társhoz is szeretnék jelszór kérni.
  Köszönöm

 34. Sziaszok !
  Szeretném kérni a jelszót a Rám ismertél már íráshoz.

 35. rozsareka says:

  Sziasztok!
  A “Rám ismertél már” történethez kérnék szépen jelszót. Köszönöm!

 36. akane22 says:

  Sziasztok,
  Szertnék jelszót kérni Fairy következő fordításaihoz:
  Selymsál, A szerelem hatalma
  Büszke társ
  Köszi

  1. Szia!

   Még NINCS fent az oldalon egyetlen történet sem. Most rakjuk fel őket!

 37. Szeretném elkérni a Túl a sötétségen és Egy macska öröme jelszavát.
  Köszönőm szépen

  1. Szia!

   Még NINCS fent az oldalon egyetlen történet sem. Most rakjuk fel őket!

Vélemény, hozzászólás?