Meleg regények/novellák írása és fordítása

Jesse mosolya – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

26 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. június 1.

 2. Nikicca says:

  Nagyon aranyosan indul a történet, kiváncsian várom, hogy fognak majd boldogulni együtt. Remélem együtt legyőnek majd minden nehézséget 🥰 nagyon vàrom a folytatást, köszönöm a fordítást!

 3. Jelszó kiküldve: 2023. április 10.

 4. Csillagmano says:

  Régebben olvastam már pár fejezetet, de akkor úgy néz ki, hogy nem írtam hozzászólást. De sebaj, majd most megteszem. Nagyon szeretem az olyan történeteket, ahol van olyan szereplő, akinek valamilyen érzékszerve sérült vagy valamilyen nehézséggel küzd. Miért kell sértegetni, bántani az olyan embereket, mint pl. Jesse. Nem tudhatják, hogy mikor oszt nekik olyan lapot az élet, hogy ők is ilyen helyzetbe kerülnek. Szóval ezért harapni szoktam, amit a házaspár tett, de lehet azért is, mert egy ilyen testvér mellett nőttem fel és nagyon szerettem. Jó belelátni a gondolataikba, hogy ők hogyan látják a világot. Na, az se fordul elő sokszor, hogy az ajtó előtt talál valaki egy macskát és befogadja. Ez a történet így csak jó lehet, szívesen olvasom a folytatást, mihelyst megkapom a kódot. És természetesen köszönöm, hogy ilyen történetet is olvashatok nálatok! 🙂

 5. Jelszó kiküldve: 2023. március 26.

 6. Szia, ez egy igazán különleges történet még a jelszavak előtt olvastam amedig fent volt és úgy néz ki, hogy nem voltam képes egy hozzászólast irni. Emlékszem, hogy mindkten a határiokon felülkerekedve harcoltak a kapcsolatukért és kiváncsi vagyok hogy sikerül e a környezetüket meggyőzni, hogy igenis lehetséges a szerelmük.

 7. Jelszó kiküldve: 2023. február 14.

 8. Annmary says:

  Nagyon szeretem ezt a történetet. Ismerek több autista embert, mindegyik nagyon más, azonban sok türelemmel, szeretettel kiváló kapcsolatot lehet létesíteni velük. Ők is nagyon sok szeretetet tudnak adni, néha többet mint egy “normális” ember.

 9. Jelszó kiküldve: 2022. október 30.

 10. Szeretném látni Jesse mosolyát élőben. Még a másik oldalon kezdtem el olvasni és nagyon aranyosnak tartottam a kapcsolatuk alakulását. Remélem nagyon jó vége lesz ennek a kapcsolatnak. Köszönöm a munkátok!

 11. Jelszó kiküldve: 2022. október 2.

Vélemény, hozzászólás?

error: Content is protected !!