Meleg regények/novellák írása és fordítása

Mindkét világból a legjobb – szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

Tökéletes.

15 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. április 05.

 2. Nekem már ez is egészen kerek kis történet. Nehéz szembesülni a homofób emberek kegyetlenségével, és hogy milyen következményei vannak a verbális és fizikális bántalmazásnak. Jó hogy rátalált Sebastianra és az elfogadó családjára, akik segíthetnek megtalálni az elveszett bizalmat és hitet az emberekben.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. február 28. 17.47

 4. Szabina says:

  Ez egy nagyon igazi történet egy igazi problémával. Nem kellene így viselkedni a saját gyerekeddel. Mi az hogy ha az ember fia meleg akkor már nem is a fia. Nem törölheti ki csak úgy az elmúlt éveket. Én nem biztos hogy megtudnék nekik bocsátani. De legalább Justinnak megjött az esze. Akár itt is lehetne a könyv vége, vajon fel fog bukkanni a családja? Mi lesz a bonyodalom. Várom a végét. Köszönöm.

 5. Köszönöm a fordítást 🙂 Nagyon jó történet volt.És a végére “kikerekedett”, ha nem is a “bűnbánó” szülők mindketten,de talán az édesanyjával még helyrehozható a kapcsolatuk.(Az már csak nekem a ráadás,hogy szeretem az író történeteit,olvastam már tőle borzalmas fordítást-értelmetlen mondatok benn stb-,de ez valami nagyon jó volt,élvezet volt olvasni,köszönöm szépen a munkádat)

 6. Jelszó kiküldve: 2022. február 19. 19.43

 7. Köszönöm a fordítást 🙂 Kíváncsi vagyok, milyen csavar jöhet még a történetben, mert most majdnem kerek az életük. Esetleg a bűnbánó szülők feltűnése…

 8. moziboszi50 says:

  A történet elején azt hittem hogy Ryland a “férfi”, talán azért mert a táncparketten határozottabban viselkedett mint Sebastián. Tetszett a történet mert nem az a csepegős, hanem igazi, tele fájdalommal, de boldogsággal is. Azért érdekes hogy Justin két évet várt mire megkereste a bátyját, hogy a viselkedéséért bocsánatot kérjen.

 9. Jelszó kiküldve: 2022. február 17 – 17.40

 10. Yuuki212 says:

  Ajjj de nehéz lehetett Ry-nek, elképzelni se tudom. Nem csoda, hogy olyan nehezen közeledett és nyílt meg Seb-nek, de ő,lan aranyosak együtt, hogy el se tudtam volna képzelni, hogy ne jöjjenek össze. Csodás volt olvasni milyen szeretettel fogadja el Seb családja is Ry-t. Remélem rendben megy a békülés közte és az öccse közt is. Köszönöm szépen a fordítást!!

 11. Jelszó kiküldve: 2022. február 15. 17.34

 12. Ez szuper! Tetszik ahogy össze jöttek! Aranyosak! Szegény Ry ! Szörnyű dolgokon ment keresztül! Milyen szülő az olyan aki azért hátat fordít a gyerekének mert meleg? Az nem szülő! De most talán a testvérével sikerült rendeznie a dolgokat! Most majd meg tudja milyen egy rendes család! Seb is és a családja is szeretik! Kiváncsi vagyok a folytatásra! Köszönöm szépen!❤️😘

 13. Örülök, hogy Seb szülei szinte saját fiúkként tekintenek Ry-ra. És még az öccse is visszatért az életébe. Olyan mintha minden a helyére került volna!
  Köszönöm

 14. Milyen szülők az ilyenek?! Ez olyan érthetetlen a számomra. Csak mert meleg, már nem a tied? Ő, attól még ugyan az az ember, aki előtte volt.
  Szánni valóak!
  De legalább a tesó, észhez tért!
  Seb meg nagyon aranyos, majd ő teljesen begyógyítja, Ry sebeit.
  Köszönöm a történetet!

Vélemény, hozzászólás?