Meleg regények/novellák írása és fordítása

Noël első karácsonya

10 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2024. február 15.

 2. A szimpátia már meg van mind a két részről. Remélem ha Dominik látja hogy a bátyja jól érzi magát Noel társaságába meg fog enyhülni és hagyja hogy közel kerüljenek egy máshoz. Köszönöm.

 3. Érdekesnek ígérjezik a történet. Kíváncsi vagyok hogy vajon hogy sikerül az első karácsony. Tetszik Oliver karaktere olyan egyenes és őszinte. Szeretném elolvasni végig.

  1. Jelszó kiküldve: 2024. január 19.

 4. Csicsanoncsi says:

  Még mindig úgy gondolom, hogy ez a legédesebb karácsonyi történet. Imádom ahogy Oliver kimutatja szerelmét. Szívesen elolvasnám újra egyben.

  1. Jelszó kiküldve: 2024. január 8.

 5. Jelszó kiküldve: 2024. január 3.

 6. Kicsit furcsa párosítás ők ketten, de lehet pont ezért működne a kapcsolatuk, mert annyira mások. Alapvetően tetszik a történetük, de egy kicsit vegyes érzéseim vannak, remélem a végére minden a helyére kerül. Köszönöm szépen.

 7. Olivér nagyon szerethető ember, még ha kicsit lassabb mint az átlag. Noelre nagyon ráférne a boldogság. Remélem egymásban végre megtalálják az igazit. Drukkolok nekik. Köszönöm szépen

 8. Szabina says:

  Egyszerre éreztem szomorúságot és vidámságot miközben olvastam. Két szerethető karakter és mégis mennyire mások. Én is megmondtam volna a magamét a szomszéd asszonynak. Hogy lehet már így viselkedni egy ilyen kedves emberrel mint amilyen Oliver. Remélem Dom megenyhül Noel irányába és boldog vége lesz. Köszönöm szépen ?

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!