Meleg regények/novellák írása és fordítása

Ügyvéd a fa alatt

12 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2024. február 15.

 2. Kiváncsi vagyok mi volt a bátyus célja,és miért pont Travist kérte meg! De az is lehet az öcsi már régen kinézte magának Travist és így egyszerűen a közelébe kerül. Az biztos hogy tudnak Travis orientációjáról mert egy heteró férfit biztos hogy nem kértek volna fel. Na majd kiderül. Köszönöm.

 3. Még advent alatt elkezdtem olvadni de a nagy készülődés miatt félbe maradt. Pedig kifejezetten oda voltam a két pasikáért. Na majd most kiderül mennyire vannak egymásnak teremtve.

  1. Jelszó kiküldve: 2024. január 19.

 4. Jelszó kiküldve: 2024. január 14.

 5. rozsareka says:

  Sziasztok!
  Jujjjjjjjjjjjj, ezt imádni fogom! Máris vigyorgok. A cuki kis mókuskánk, égszínkék szemeivel biztos, hogy egy jópofa ramazurit fog csapni :)). Az ügyvéd úr meg kösse fel a gatyáját, vagyis dehogy, fölösleges, mert úgyis lekerül :)). Szeretem olvasni a folyamatot, ahogy a legerősebb, legkeményebb, legarrogánsabb karakterek is emberibbé vállnak. Köszönöm!!!

 6. Jelszó kiküldve: 2024. január 6.

 7. Yuuki212 says:

  Nagyon tetszik Cameron rivalizálási próbálkozása, aztán lehet végül tényleg kenyérre keni vele Travist🤷🏼‍♀️😁 Köszönöm szépen a fordítást!❤

 8. Jelszó kiküldve: 2024. január 3.

 9. Nagyon jó kezdés! Igazán érdekes maga a kezdő szituáció, másrészt meg kíváncsi vagyok Cam és Travis “harcára”, elég határozottnak tűnik mindkettő. Kíváncsian várom a folytatást. Köszönöm.

 10. Nagyon érdekes kezdés volt. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. Köszönöm szépen

 11. Szabina says:

  Nem semmi kezdés. Rögtön egy árverés. Hátsó szándékot sejtek a bátyó részéről. De úgy gondolom Cam-et sem kell félteni. Tudja hogy mit akar. És lehet hogy Travist akarja. Kíváncsian várom a folytatást. Köszönöm szépen 🤗

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!