Meleg regények/novellák írása és fordítása

Vészhelyzet esetére – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!40 Hozzászólás

 1. Szabina says:

  Neee! Hogy pont itt lett vége a fejezetnek mielőtt találkoztak volna. Ahogy olvastam rengeteg kérdés merült fel bennem. Az a sok év míg nem látták egymást. Biztos hogy más emberek voltak akkoriban. Első pillantásra meg lesz köztük a szikra vagy csak később alakul ki. Elmegy vajon Justinnal a jól megérdemelt pihenésre vagy Col mellett marad Daniel. Mivel még nem nagyon bonyolódtak bele Justinnal egy komolyabb kapcsolatba könnyebb lesz szakítani Justinnal? Várom a folytatást, hogy alakul a sorsuk. Köszönöm.

 2. Jelszó kiküldve: 2022. május 9. 17.19

 3. Nem szép dolog pont a két főszereplő találkozása előtt befejezni a fejezetet…így aztán lehet tűkön ülve várni a jelszót. Daniel egy kocka, aki most próbálja lazábban venni az életet, Cole fiatal egyetemista a mostoha testvére nyakába sózva, Justin egy nyomulós munkatárs, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.

 4. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 5. Azariel says:

  Hm, érdekesen kezdődik.
  Vajon Cole tuti pasi lett az elmúlt időszakban? Vajon képes a kedves főhősünk kordában tartani a farkát és mi lesz a pasi jelölttel, akit meg akar ismerni, de szerintem nem fog tudni, mert Cole-al marad. De Justin képes emelt fővel eltűnni a színről vagy küzd?
  Érdekes-érdekes.
  Megannyi kérésemre csak Ti tudjátok megadni a választ.
  Kérleeeeeeek <3

 6. Jelszó kiküldve: 2022. április 17.

 7. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz tovább! Vajon milyen lesz Cole? Remélem egy szívdöglesztő pasi lett belőle és remélem letaglózta majd Danielt! Megérdemelné amilyen arrogáns pöcs…
  Köszönöm szépen 🙂

 8. Jelszó kiküldve: 2022. február 18. 18.22

 9. Hm ez érdekesnek ígérkezik. Kíváncsi leszek, hogy mi lett a csenevész kis öcsiből😀 köszönöm a fordítást! ❤

 10. moziboszi50 says:

  Úgy sejtem Danielnek nem igazán fog összejönni a karácsonyi faházasdi. Bár Justin szimpi volt a leírásotok alapján, ő is megérne egy misét. De lássuk Col milyen?

 11. Jelszó kiment: 2022. január 17. 16.36

 12. Barbus789 says:

  Szuper kezdés, remélem ugyanilyen folytatás lesz( bár ettől Szerintem nem kell félnem). Szeretem az olyan történeteket, ahol az elején nem bumm bele törtènetet kapunk, hanem csak kerülgetik egymást, szépen lassan kiforrja magát a szerelmük. Érdekes lesz figyelni a szálak hogyan folynak egymásba. Köszönöm szépen a sok munkát a történettel, nagyon hálás vagyok érte!

 13. rencsibencs25 says:

  Hát ez igazán jó kezdet. Vajon mi történt a kis kocka Cole-lal… hmmm. Gondolom a 10 év alatt “felnőtt”
  Na és Daniel, már most imádom, hogy mindenre, amire gondolt a kórházba vezető úton a VMR volt volt a válasz😃
  Mosolyogtam csak rajta
  Nagyon tetszik, remélem Justin lelécel a képből…valahogy így ismeretlenül se tetszik
  Köszönöm a fordítást!

 14. Jelszó kiment: 2022.01.04. – 19:41

 15. alanafowl says:

  Végre a karácsonyi hajtás után eljutottam ide is. Simán el tudom képzelni, hogy Daniel némi kínos beszélgetést követően visszaviszi Colet a kampuszra, ő meg megy a szabijára, ha már egyszer eltervezte hogy így lesz. Mert még nem elég spontán 🙂 De ki tudja, aztán bűntudata lesz, és szépen lelécel Justin mellől.
  A folytatásból majd kiderül, ki tippelt jól a cselekményre 🙂

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!