Meleg regények/novellák írása és fordítása

Bűn vagy áldás? – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

1. fejezet

12 Hozzászólás

  1. Jelszó kiküldve: 2023.08.14

  2. “Nem proli iskola nem beszélünk csúnyán” persze az tök elfogadott hogy a csúnyabeszéd végett agyon ütik az ember fiát. Félek mi is lesz a történet vége de kiváncsi is lettem hogy boldogul majd Nao.Mondjuk anyunál azért valami tuti félre kattant de sebaj.

  3. Jelszó kiküldve: 2023. április 16.

  4. Hogy én mennyire utálom az iskolai erőszakot. Komolyan, most akkor ha valaki idegen és nem beszélget, mindjárt le kell verni? Az is érdekel, hogy az anyja, aki ismeri a fia beállítottságát, miért pont egy katolikus fiú iskolába íratta be Naokit. Ezt a szituációt azért elég nehéz lesz megoldani (Naoki-pap). Kíváncsian várom, hogy sikerül a történetet kibontani.

  5. Elég komoly témákat vet fel a történet, a katolikus egyházon belüli meleg kérdés, iskolán belüli erőszak. Nehéz napok elé néz Naoki, mindkét problémáját illetően. Nagyon várom a folytatást.

  6. Jelszó kiküldve: 2022. június 14.

  7. Ez biztos valami perverzió nálam, de mindig is érdekelt, mennyire nehéz egy katolikus papot elcsábítani. 😀 Nagyon szeretném megtudni!!!

  8. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

  9. Azt hiszem gyorsan meg fog változni a véleménye a csávókámnak a papokról:))))) Jaj de szeretném már tovább olvasni!

  10. Serafina says:

    Nem ér így abba hagyni. Ez kiált a következő fejezetért. :'(
    Jól indul a történet. Tetszik ez a két szemszög használat, pont én is ilyennel kísérletezek (E/1 és E3 váltakozásával). Mennyire volt nehéz így írni? Én néha képes vagyok az E/1 szemszögemet E/3-al írni, és mikor vissza olvasom csak fogom a fejem, mi hülyeséget alkottam. :’D
    Tetszik Nao, talpra esett srácnak tűnik, bár azt nem értem miért hagyja, hogy verjék. Nem azt mondom, hogy üssön vissza (de üssön vissza!! :D), viszont azért védhetné magát. :/ Kíváncsi leszek, hogy fog alakulni a sorsa. Köszönöm, hogy olvashattam. :o)

  11. Annmary says:

    Végre van időm olvasni. Sajnos ismerem a katolikus iskolákat, semmivel sem jobbak a többinél. Talán ilyenekben még több elfojtott indulat van. Ráadásul úgy tudom, hogy Japánban nem igazán szeretik a külföldieket, félvéreket. Nagyon keményen indul, remélem, hogy hamar jön a folytatás.

  12. Na ez érdekes lesz, az utolsó utáni gondolata miután meglátta papi ruhát hogy a pokolban. Kiváncsi vagyok, hogy boronálod ösze őket.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!