A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A legfényesebb csillag korábbi hozzászólásai

Lissa

            Ez igazán csodálatos történet volt. Nagyon szép volt jól megformált karakterekkel. Köszönöm, hogy olvashattam! 🙂           

Moncsi73

            Megható történet, aranyos kitartó szereplőkkel. Nehéz kezdet boldog befejezéssel.

Köszönöm, hogy olvashattam.          

HAliz99

Nagyon szívmelengető történet volt. Jól felépített történet, ami azt hangsúlyozza, hogy ne a külsőségek alapján vagy látatlanban, hallottak alapján alkossunk vélemény a másikról. (Tudom elcsépelt:) “A szépség belülről fakad és a Szem a lélek tükre.” , de ezek fogalmazódtak meg bennem olvasás közben.

Nem tudom, hogy csináljátok, hol és hogyan találtok ilyen gyöngyszemeket, de egyszerűen imádom olvasni őket. Hálás vagyok nektek a fordításokért! 🙂          

Tinna

Ha én lettem volna Michael helyébn, nem biztos hogy egy olyan csalódás után ennyire kitartó lettem volna. Nagyon kedves történet, köszönöm hogy olvashattam        

Lizy

Varázslatos történet volt! Néha, ha nagyon szerencsés az ember, jön egy ” angyal ” és teljesen megváltozik körülötte minden. A rossz vele marad örökre, de már nem lesz annyira nehéz élni. Mert van kiért!        

titygirl

            Bár még odébb van, de ettől a történettől teljesen ünnepi hangulatba kerültem. Jacob és Michael története egyszerre megrázó és gyönyörű. Mindkettejük megannyi megrázkódtatáson ment keresztül, mégis képesek voltak kinyitni a szívüket és elhinni, hogy csodák márpedig léteznek. A történet olvasása közben pont ezen gondolkodtam, hogy mennyivel nagyszerűbb lenne a mindennapi élet is, ha az a emberek egyszerűen kinyitnák a szívüket és mernének hinni a csodákban, nem pedig elnyomni és eltaposni akarnák a másikat. Köszönöm a fordítást, szívet melengető történet volt.