Kedves Varázsskatulya-látogatók!

Mindenkinek kívánunk áldott, békés karácsonyi ünnepeket és reméljük, hogy mindenki megtalálta a fa alatt mindazt, amire igazán vágyott vagy, amire igazán szüksége van.

Ehhez az ajándékozáshoz szeretnénk mi is csatlakozni és a virtuális fánk alá egy kis olvasnivalót becsempészni.

Hagyomány, hogy ilyenkor mindig hozunk nektek egy új, karácsonyi történtet, ami idén sem marad el, bár rendhagyó módon, nem kapjátok meg a teljes történtet, csak az első két fejezetet. Sajnos, az életünk úgy hozta, hogy bármennyire is siettünk vele és bármennyire is rááldoztuk a szabadidőnk nagy részét, nem sikerült befejeznünk a fordításokat. Ennek ellenére reméljük, hogy így is szeretni fogjátok őket és ígérjük, hogy hozzuk a folytatásokat is.

Amit még tudni érdemes, hogy a többi történethez hasonlóan van egy Szabadon olvasható és egy Teljes történet link. Mindazok, akik beregisztráltak erre az új Skatulyára és azóta van legalább egy hozzászólásuk, automatikusan megkapták mindkét történethez a jelszavakat. Mindenki másnak javasoljuk, olvassa el a Szabadon olvasható részt és aztán írjon hozzászólást és máris megy majd a jelszó.


Aktuális fordítások (Fairy):

M. M. Wilde: Hattyú karácsonyra 1-2. fejezet

Aktuális fordítások (Juckó):

Keira Andrews: Vészhelyzet esetére 1-2. fejezet

Aktuális fordítások (Közös:)

C. W. Gray: A zsoldos párja 4. fejezet

Jó szórakozást kívánunk!

Fairy és Juckó