Meleg regények/novellák írása és fordítása

Dorombolás – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!


10 Hozzászólás

 1. Szeretem az olyan történeteket, amikben van egy kis krimi. Jó lesz végre olyat is olvasni, ami nem kifejezetten romantikusan indul. Várom, hogy a két szereplő hogyan fog egymásra találni!

 2. everinnes says:

  Ez a történet örök nagy kedvenc marad és az oldal megújulásával jó lesz majd a későbbiekben ezt is újra olvasni.
  Bár a kezdetére már nem nagyon emlékeztem, örülök, hogy “megújul” a történet az új fordítással. Várom, hogy ezt a bővített verziót elolvashassam majd! Bár sok történet került már fel ide, amit nagyon szerettem, ez azért mégis egy különleges helyen áll a főszereplői miatt. Gage realitását nagyon szerettem és Noah az egyik legkülönlegesebb főszereplő számomra ezekben eddig.
  Köszönöm a fejezetet!

 3. shadow1832 says:

  Sziasztok! 🙂 Nagyon szépen köszönöm a fordítást! Ez volt az első történet, amit annak idején az oldalra találásom után olvastam és nagyon megszerettem. Alapból imádom a macskákat és az alakváltós sztorikat, ennél viszont kifejezetten tetszett, hogy nem az a tipikus “alfa vagyok és megtaláltam a párom”, hanem éppen fordítva és Noah birtokában vannak az információk. A srácot amúgy a kezdetektől bírtam, vigyorogva olvastam a gondolatait, hogy még a bérgyilkossal szemben is azon aggódik, hogy lezuhanyozhasson és átöltözhessen, hogy majd milyen állapotban találják meg a holttestét 😀 😀

 4. Yuuki212 says:

  Gage és Dean igazán szimpatikus karakterek mind a ketten. Érdeklődve várom mi lesz velük a továbbiakban! Köszönöm szépen a fordítást!!

 5. Emlékszem az eredetire, bár elég régen olvastam. Így viszon t sokkal jobban tetszik, mivel számomra jobban feltárja a karaktereket, jobban meg tudom őket ismerni. Bár Gaget nem tudom elképzelni a tengerparton így sem 😀

 6. Annmary says:

  Valahogy nem erre emlékeztem. Jobb is, hogy ismét olvashatom. Gondolom a célpont egy kicsit át lett formálva, de és nagyon szerettem ezt a történetet.Az indulásnál sok minden nem történt, de hát ez csak a felvezetés.

 7. Régebben olvastam már ezt a történetet is, homályos emlékeim vannak róla. Az első fejezet meghozta a kíncsiságom a folytatáshoz. Szövevényesnek igérkezik. Köszönöm

 8. Az írónő 2014-ben kiadta a kicsit kibővített, átdolgozott változatát a történetnek, és úgy gondoltam, hogy ha már a Skatulya is megújult és úgyis átnézzük a történeteket, akkor én is hozzánézem a fordításhoz az új verziót. Ennek köszönhető a teljesen új első fejezet is.

 9. Erre az előjátékra én sem emlékszem 🙂
  Legalább egy kis ízelítőt kaphattunk Gage-ről és Deanról…
  Talán jobban képben leszünk a továbbiakban.

 10. Már nagyon vártam hogy újra felkerüljön ez a történet bár ha jól emlékszem nem pont igy kezdődött de attól függgetlenül izgalmasnak igérkezik. Kiváncsi leszek ki lesz a célpont bár van sejtésem. Köszi a fejezetet.

Vélemény, hozzászólás?