Meleg regények/novellák írása és fordítása

Falkától falkáig – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

31 Hozzászólás

 1. Szabina says:

  Az alakváltós történetek az egyik kedvencem. Először meglepődtem hogy Kade eladta a saját testvérét, de utána megnyugodtam hogy csak életben szeretné tartani.
  Talan-t szimpatikusnak találom. Nagyon cuki volt ahogy a fényképhez beszélt. Várom a fejleményeket hogy alakul a sorsuk.

 2. Jelszó kiküldve: 2022. február 7. 16.58

 3. Érdekes kezdet, a dögös oroszlánokkal és szép karcsú farkassal. Úgy tűnik, vannak kulturális különbségek, amikkel ki kell egyezni.

 4. Jelszó kiküldve: 2022. január 19.

 5. Barbus789 says:

  Szuper erős kezdés. Az ember azonnal akarná tovább olvasni. Nem lehet nem megmosolyogni a testvéri cívódást. Érdekes lesz figyelni hogy alakul kettejük sorsa. Köszönöm szépen a történetet!

 6. Jelszó kiment: 2022. január 16. 16.18

 7. Tetszetős kezdés. Jó kis izgalom várható a következő fejezetekben. Szeretem, amikor többféle faj szerepel egy könyvben, mert akkor több bonyodalom is van. Adrian és Talon jó párosítás, mindkettő szereti heccelni a családtagokat. Kíváncsian várom az első találkozásukat.

  Itt is lehet kérni a jelszót? Ha igen, akkor kérek szépen egy jelszót. Köszönöm.

 8. Jelszó kiküldve: 2022. január 11. 17.52.

 9. Aztamindenit! Ezt a fejezetet már többször újraolvastam. Már most izgalmas. Mi lesz később??? Bele se merek gondolni, hogy mi lesz ha ezek ketten találkoznak végre…..
  Alig várom, hogy lehetőségem legyen továb olvasni!!!

 10. Yuuki212 says:

  Megértem Adriánt, nehéz lehet ott hagyni a családját még ha tudja is, hogy ez a jó lépés mind neki, mind a bátyja érdekében. Remélem Talan mellett igazán boldog lesz majd. Olyan jó volt olvasni, hogy oda van Adrianért csak egy fotó alapján. Köszönöm a fordítást!

 11. Ez a fejezet igen csak felkeltette az érdeklődésemet. Adrian helyében a 25éves forrófejű énem szembeszállt volna Olsonnal mintsem, hogy otthagyjam a családom. De szerintem jól döntött Adrian hogy kikapcsolódásnak azaza nyaralásnak veszi ezt a 6 hónapot amit el kell a nagycicusokkal töltenie. Megértem a farkas alfát hogy biztonságban akarja tudni az öccsét. Kíváncsian várom a folytatást. Köszönöm a fordítást.

 12. Hát, Adrián helyében valószínűleg kinyírtam volna inkább Olsont. Bár tapasztalatból tudom, hogy kutyák és macskák elég jól ki tudnak jönni 😀 mondjuk elsőre mindig van egy kis viaskodás:D

 13. Lehet nekem sem tetszene, ha idegenek közé kellene “menekülni”, csak azért, mert a családom nem bízik bennem.
  Adrian nagyon pozitívan áll hozzá. Kihozza belőle a legjobbat 🙂
  Bosszantó alak Olson…

 14. zeroyuki says:

  Áhhh… fenomenális. Adriant imádom a gondolataival és a szarkasztikus megjegyzéseivel együtt 😀 Eszembe jutott egy gondolat, miközben olvastam az alfa párja megszólítást. Nekem magyarul mindig is furán hatottak ezek az alakváltós fordítások, de persze lehet azért, mert mindig angolul olvastam ilyeneket, és úgy szoktam meg. De olvasva hirtelen magyarosítottam az alfa párját alfané-vá :’D
  Köszi a fejezetet, nagyon várom a többit is

 15. Még mindig úgy gondolom nagyon jó ez a történet. Adrian és Talan két külön faj, külön eszmékkel. De általában az ellentétek vonzák egymást. Igaz régen már olvastam de még mindig izgalmassan várom a többi fejezetet és hogy mit kezdenek egymással.

Vélemény, hozzászólás?