Meleg regények/novellák írása és fordítása

Szerelem a lápvidéken – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

Első fejezet

30 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. június 25.

 2. Érdekesnek tűnik a történet. Fura lesz hogy fogja Caleb az elméletet gyakorlatba ültetni és hogy ez hogy gog Jonnak megfelelni. Olvastam már levél könyveket de ilyen egyik ír másik beszél sztorit még nem.Úgy érzem megéri majd időt szànni rá.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. szeptember 8.

 4. Zsubogar says:

  Jónak ígérkezik a történet. Már most megkedveltem mind a két karaktert. Szeretem az olyan történeteket ahol kemény fizikai munkát végző, cserzett bőrű, muszkulin pasik dédelgetik a párjaikat. Szóval nálam ez a sztori már most nyerő. Szeretném tovább olvasni ha lehet.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 14.

 6. valiszilvi says:

  Jónak tűnik a történet. Remélem a későbbiekben is ilyen felhőtlen lesz a kapcsolatuk mint az elején. Azt hittem kapunk majd egy morgós, megkeseredett munkaadót, de eddig úgy tűnik, hogy kellemesen csalódnom kell. 🙂

 7. Willhelmina1986 says:

  Anno ezt a történetet rongyosra olvastam. Kedvenceim között volt és most is közöttük van. Egy megindító történet, ahogy a két főszereplő egymásra – sőt önmagukra – is találnak. Ha ttehetem és olyan kedvem van újra és újra elolvasom.

 8. Jelszó kiküldve: 2022. június 24. 8.30

 9. Ez a történet nagyon érdekesnek tűnik úgy, hogy az egyik fél nem tud beszélni. Eddig mindketten szimpatikusak, kíváncsi vagyok, mert már most pattognak apró szikrák! 😀

 10. Jelszó kiküldve: 2022. május 4.

 11. Mindig érdekes két teljesen különböző személyiségű ember kényszerű egymásra utaltsága. Hogyan tudnak utat találni egymáshoz, össze csiszolódni, megnyílni.

 12. Jelszó kiküldve: 2022. március 24.

 13. rozsareka says:

  Sziasztok! Elég nehéz véleményt alkotni egy rész után, tényleg csak a benyomásaidat tudod leírni, amelyek gyanítom, nagyon sokszor tévesek. Ebben az esetben nem hiszem, hogy lehet tévedni. A felállás tiszta: Caleb és Jon. A végkifejlet számomra egyértelmű : összejönnek. De nem ez a lényeg, hanem a hogyan. És erre már kíváncsi vagyok. Egy ilyen magányos, sérült farkas, mint Jon nem egyszerű eset. Bízom benne, hogy Caleb egyszerű nyíltsága, őszintesége, meleg szíve könnyedén megtalálja az utat hozzá.

 14. Jelszó kiküldve: 2022. március 15. 17.04

 15. miletta says:

  Szia! Érdekes történetnek indul, hogy fognak majd kommunikálni mert van olyan helyzett amikor a papir az nem használható. Jon mennyire lesz makacs a munkák elvégzése miatt mert gondolom mindent maga akar megoldani.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!