Meleg regények/novellák írása és fordítása

Szerelem a lápvidéken – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

Első fejezet

10 Hozzászólás

 1. Örülök, ha olyan történetet is olvashatok, amiben a szereplők nem tökéletesek. köszönöm

 2. Charlotte says:

  Szeretem az olyan történeteket, ahol nem tökéletesek a főszereplők. Szép mégis reális.

 3. Pomi0210 says:

  Nagyon tetszik a történet kezdete. Érdekes a két főszereplő közti különbség. Kíváncsi vagyok, hogy mi áll Jon némasága mögött.

 4. Nagyon szeretem ezt a történetet, mindkettőjüknek meg van a maga baja, de Jan hosszú évek óta büntudatot érez az apja halála miatt és ezért teljesen bezárkózott magába. Calebnek hála, a türelme és kitartása kirángatta ebből a letargiából és megnyílik a szerelemnek.

 5. Szeretem ezt a történetet! Ez volt az egyik első ami itt olvastam! Tetszik ahogy szépen lassan egymásratalálnak! Várom a folytatást,hogy újra egybe tudjam el olvasni! Köszönöm szépen!❤️

 6. katamsz says:

  Örülök, hogy felkerült a történet, szivesen olvasom újra. Valahogy az első fejezet történései ki is mentek a fejemből.
  Jó, hogy nem a megszokott klisékből építkezik a történet és a szereplők is kicsit mások, “nagyobb” a lelkük. Szóval örülök, ha újra olvashatom és végigkövethetem a szerelmük kibontakozását.

 7. Nagyon szerettem ezt a történetet. Teljesen beszippantott Caleb és Jon történetének első olvasása alkalmával. Szerethető páros. Remélem újra olvashatom.

 8. Azt hiszem ez is egy kedvenc történet lesz. Már a helyszín is “szerelem vidék”, a két szereplő pedig nagyon szerethető párosnak tűnik.

 9. Szeretem ezt a történetet! Teljesen el is feletkeztem róla! Nagyon tetszett emlékszem! Nagyon szerethető páros! Gördülékeny a történetet! Várom a folytatást, hogy újra eltudjam olvasni az egészet! Köszönöm szépen!❤️

 10. Wilhelmina1986 says:

  Nagyon szeretem ezt a történetet. Mikor anno először olvastam, egy éjszaka alatt elolvastam az egészet. Caleb és Jon története magába szippantott. Ahogy egymásra találnak. Jon fejlődése.

Vélemény, hozzászólás?