Meleg regények/novellák írása és fordítása

Szerelem a lápvidéken – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

Első fejezet

23 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. június 24. 8.30

 2. Ez a történet nagyon érdekesnek tűnik úgy, hogy az egyik fél nem tud beszélni. Eddig mindketten szimpatikusak, kíváncsi vagyok, mert már most pattognak apró szikrák! 😀

 3. Jelszó kiküldve: 2022. május 4.

 4. Mindig érdekes két teljesen különböző személyiségű ember kényszerű egymásra utaltsága. Hogyan tudnak utat találni egymáshoz, össze csiszolódni, megnyílni.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. március 24.

 6. rozsareka says:

  Sziasztok! Elég nehéz véleményt alkotni egy rész után, tényleg csak a benyomásaidat tudod leírni, amelyek gyanítom, nagyon sokszor tévesek. Ebben az esetben nem hiszem, hogy lehet tévedni. A felállás tiszta: Caleb és Jon. A végkifejlet számomra egyértelmű : összejönnek. De nem ez a lényeg, hanem a hogyan. És erre már kíváncsi vagyok. Egy ilyen magányos, sérült farkas, mint Jon nem egyszerű eset. Bízom benne, hogy Caleb egyszerű nyíltsága, őszintesége, meleg szíve könnyedén megtalálja az utat hozzá.

 7. Jelszó kiküldve: 2022. március 15. 17.04

 8. miletta says:

  Szia! Érdekes történetnek indul, hogy fognak majd kommunikálni mert van olyan helyzett amikor a papir az nem használható. Jon mennyire lesz makacs a munkák elvégzése miatt mert gondolom mindent maga akar megoldani.

Vélemény, hozzászólás?