Meleg regények/novellák írása és fordítása

Változás – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

28 Hozzászólás

 1. Imádom az alakváltór történeteket. El is felejtettem ez milyen jó kis sztori. Cuki Rió félénksége és a helyzet miatti agreszív viselkedése, viszont Mick nagyon türelmes hozzá. Köszönöm a munkátokat.

 2. Jelszó kiküldve: 2022. október 1.

 3. Szabina says:

  Hát ez aztán jó sűrű fejezet volt. Szinte minden volt benne. Erőszak, emberrablás, szadizmus, felmentősereg egy személyben, megmenekülés. Hogy ebből mi fog kisülni a későbbiekben arról a leghalványabb fogalmam sincs. Vajon mit fognak kezdeni egymással? Biztos nem jönnek ki jól az elején de biztos jó lesz a vége. Az ismertetőből kiderül hogy Mick a fiúban megtalálja a párját. Rettentően kíváncsi vagyok hogy fogadja majd a híreket az ifjú alakváltó. Alig várom hogy tovább olvashassam. Köszönöm szépen 🤗

 4. Zsubogar says:

  Ez egy olyan történt amit még a kódozások előtt is gyakorta elővettem újraolvasni. Megvan benne minden ami kikapcsolja az agymat, ellazít, leköti a figyelmemet és feltölti kimerült szívemet reménnyel, hogy igyen, van még szerelem és szeretet. Szeretném megtartani ezt az írást biztosítéknak arra az estere ha lenne időm olvasni, de nem találnék semmi újat ami érdekelne. Kérnék szépen hozzá jelszót. Előre is köszönöm.

 5. Jelszó kiküldve: 2022. május 12.

 6. Egyet nem értek, az életben is van(nak) pszichopata alakok és mégis követik a parancsaikat. Miért nem lehet ilyen könnyedén “elintézni” őket? Miért követik hűségesen a többiek, még az életüket is feláldozva? Bár ez nem igazán erről a történetről szól, de elgondolkodtam rajta.
  Tetszik, hogy Rio kezd azonnal magához találni, bár szerintem itt lehetett volna nagyobb átmenet. Egy megfélelmített fiatal ennyire hamar nem tudja feldolgozni a traumát, főleg azonnal a trauma okozója halála után. Kíváncsi lettem volna Rio szemszögére.
  Egyik kedvencem és szeretném újra elolvasni a folytatással együtt.
  Köszönöm a fordítást! (Közben irígykedek a nyelvtudásra, ami sajnos nekem soha nem lesz… Nincs tehetségem hozzá, és már félig süketen nem is hallom jól a finom kiejtést. Anélkül pedig nem ér semmit egy írott nyelv “ismerete”.)

 7. annamaris75 says:

  Ez az egyik kedvenc történetem sokszor olvastam már és még szeretném újra
  olvasni.
  Nagyon szépen köszönöm.

 8. Jelszó kiküldve: 2022. április 21.

 9. Egy újabb bizonyítéka annak, hogy miért szeretem az alakváltós történeteket!
  Bármilyen szörnyűségeken is ment keresztül Rió, az biztos, hogy az élni akarása nagyon erős. Hiába mentették meg, szemtelen és kötekedő. Nem hiszem, hogy Micknek könnyű dolga lesz vele,…..habár ki tudja Rióban milyen érzéseket keltett valójában ez a domináns pasi!
  A lényeg, hogy úgy is kiderül!:))))))

 10. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 11. Barbus789 says:

  Borzalmas Rio sorsa az elején. Remélem Micknek lesz elég türelme megvárni amíg visszatér saját magához. Amíg helyreteszi a lelkét, már ha ez lehetséges egyáltalán ennyi szörnyűség után. Köszönöm szépen a történetet.

 12. Sajnálom Riót, olyan dolgokon megy keresztül amin senkinek nem lenne szabad. Az okos Micknek elég nehezen esik le Rió ragaszkodása. Szeretem ezt a történetet is. Köszönöm, hogy olvashattam.

 13. Az egyik kedvenc történetem alakváltó témában. Szeretem Mick és Rio kapcsolatának dinamikáját, hogy az egymásra találásuk éppen úgy egy folyamat, ahogy az átváltozás is az.

 14. Még mindig úgy gondolom jó a történet. Szegény Rió nagyon sok mindenen ment keresztül de végre talán lesz egy kis nyugalma és Mick mellett talán megtalálja a boldogságot. Köszi a fejezetet.

 15. valiszilvi says:

  Ez a kedvenc történeteim egyike. Általában nem szeretem ha hamar megoldódik egy probléma, de itt tetszett az, hogy Rio farkassá válásának története után egyből az következett amikor már megmenekül. Mindketten jó fejek. Bírom Rioban, hogy nem tört meg és erős maradt a körülményekhez képest amennyire lehetett.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!