A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!

A zsoldos párja  korábbi hozzászólásai

Liza72

            Hát ez meleg helyzet volt, izgultam ne hogy elkapják Letit. Milyen apa az aki ennyire megveri a gyermekét? Remélem sikerül elmenniük, ha jó a szimatom a kapitány lesz a másik főszereplő, érdekes történet, várom a következőt.  

Lian

            Érdekesen kezdődik. Nagyon izgúltam én is nehogy elkapják őket de ez a szökési terv nem is rossz. Vajon aki intézte a szökést az szándékosan ide tette őket? Kiváncsi leszek hogy milyen lesz a kapitány. Vároma következő részt.         

miletta

            Szia nagyon érdekesen kezdődik. Nagyon sajnáltam a csecsemőt. Örültem hogy nem buktak le még felszállás előtt na de kíváncsi vagyok mi lesz ha megtalálták őket. Várom a folytatást. Köszönöm szépen a fordítást         

Rose

            Mar csak a sci-fi miatt is imadom, ezen kivul valami nagyon megfogott a tortenetben,nem igazan tudom megfogalmazni.Erzem hogy nagyon jo lesz,lesz benne akcio,humor romantika,drama minden mi kell. Nagyon izgultam ertuk, mondjon amit akar Leti apja de a fia nagyon bator,hala az egnek a hajora feljutottak es a kapitany nem hiszem hogy annyira szurnyu lesz max az eleje. Szerintem is szandekosan kerultek erre a hajora.  

moziboszi50

Mindig szerettem a sci fit, hát kíváncsian várom az egész történetet, Az állatsereglet elég népes, és okoznak még meglepetéseket a hajó személyzetének. Letirőr eddig nem sokat tudtam meg, bár az tetszik, hogy ő nem az az teljesen helyes, csinos gyönyörű főszereplő.Tetszik hogy úszógumis:          

Rami

            Vártam már a beígért sci-fit. Jó kezdés, de fura a sok állat…

Szomorú, hogy így kellett döntenie…

Köszönöm     

katalin

            Elöre is kőszőnőm ugy látszik meghalgatatót az imám mivel hogy imádom az olyan irásokat ahol a férfiak is tudnak szülni talán ezért is szeretem anyira az alfa-omega történeteket erre kapok egy egész sorozatot belőle .Letti apja mehet a pokolba ha igy bánik a saját gyerekeivel ,jó kis csel őket mindenestül egy zsoldos hajóra tenni alig várom a zsoldoso reakcióját .        

valiszilvi

            Vmiért nem szereti a hozzászólásaimat az oldal. Rendszeresen előfordul, hogy amikor elküldöm a hozzászólást akkor hibát ír ki és így persze elvész az amit írtam. Utána meg persze elmegy a kedvem írni, főleg ha vmi hosszabb hangvételűt sikerült írni. Na mindegy, újra próba. 🙂

Izgalmasan indul már most a történet. Kicsit azt hiányoltam, hogy ennyi ember és állat van, köztük egy pici baba is és ennek ellenére nem hallottak semmi kisebb zajt amin esetleg elgondolkodtak volna akik felrakták őket. Ennek ellenére úgy érzem, hogy kedvencek között lesz és szerencsére amiért sorozatról van szó, az utánpótlást is biztosítva lesz. 🙂

Második nekifutásra ennyi futotta.  

Anettze

            Hmmm… még nincsenek bennem mély érzések a történettel kapcsolatban, de biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül kezdtétek el fordítani, úgyhogy kíváncsian várom a történéseket 

darvak

            Csuda izgalmas kezdés, nagyon szimpatikus Leti. Szeretem a scifit és már ebben a részben is nagyon érdekesnek látszik ez a világ.

Nagyon várom a folytatást.  

Arietta

            Nagyon izgalmasan kezdődik. Sikeresen feljutottak a hajóra is. Kíváncsi leszek a kapitány reakciójára. Köszi a fordítást.       

goldie

Oh, eddig nagyon izgalmas a töri, engem eleve érdekel minden ami scifi, és így hogy még nem szokványos MM szál van benne különösen. Leti nagyon szimpi, kb ugyanazok a dolgok érdeklik ami engem is, szóval érdekes lesz látni, hogy mi hozza majd össze a teljesen más habitusú, gondolom külsejében is tökéletes kapitánnyal. Köszönöm.       

 rojcsi

            Kíváncsi lettem, mikor fogják elkapni és mennyi állata van? A történész is ígéretes poén halmaznak néz ki, főleg az állataival.

Várom a folytatást és köszönöm a kezdetet!

Annmary

            Szeretem a fantasztikumot, érdekesen startól. Leti izgalmas szereplőnek indul, aki szerintem még sok váratlan dolgot fog véghez vinni. Most csak egy gátlásos, elnyomott embernek tűnik, aki végre le meri venni a láncait.

Habek

            Megmondom őszintén sok volt nekem az a sok név meg fáj egyszerre így sz első fejezetben, de majd letisztúl.

Viszont a kapitány felkeltette sz érdeklődésem. Kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a sorsuk.

Lizy

            Eladni a saját gyereked? Igazán szülőhöz méltó cselekedet! Remélem, méltó véget ér majd apuci!

Leti igazán ügyes, és bátor volt! Kíváncsi vagyok a kapitány hogyan reagál majd a potyautasokra.

Várom a kövi részt. Köszönöm, hogy olvashattam!

kibumi

            Aranyos hogy az összes állatát viszi. Kiváncsi vagyok meddig bírják lebukás nélkül, és hogy ki lesz ártatlan főhősünk megrontója. És persze hogy az apja mit fog szólni. Köszönöm, nagyon jól indul.

trixi38

            Nagyon ígéretesen kezdődik.féltem ne hogy lebukjanak már az elején.Szőrnyű lehet ílyen szülőkkel fel nőni

Nagyon kíváncsi vagyok a kapitányra éshogy mit szól a sok potyautashoz           

annamaris75

            Nagyon izgalmasan kezdődik.

Kíváncsian várom az első találkozásukat.

Köszönöm hogy olvashattam.

Csillagmano

            Juj, de dühítő, hogy megírtam egy hozzászólást és eltűnt.  Most már azt sem tudom, hogy mit írtam. Na azért újra megpróbálom.

Szóval jól kezdődik a történet. Adott egy bátor és jószívű srác egy hű baráttal, egy húggal és sok-sok állattal. Úgy érzem nem lesz unalmas a történet velük. A kapitányra meg nagyon kíváncsi vagyok.

Mielőtt elkezdtem volna olvasni a történetet, azon gondolkoztam, hogy tudtok közösen fordítani. Megosztjátok a történetet? Vagy tényleg mindketten ott ültök a szöveg “felett”? Ez utóbbi esetében igen jó hangulat lehet a közös munka. Köszönöm nektek a fordítást, izgatottan várom a következő fejezetet.      

Fairy

Szia Csillagmano!

Köszönet a kedves szavaidért, nagyon örülök, hogy már most kedveled Letit, Hacket és a többieket. Hidd el, az egész sorozat nagyon jó lesz és bízom benne, hogy végig velünk tartasz majd, a sok kalandozás és szerelem útján. 🙂

Ami a kérdésed illeti, mi felosztjuk egymás között. Enyém a páratlan, Juckóé a páros fejezetek. De persze, mindent meg kell egymással beszélnünk, mielőtt belevágtunk a fordításba, órákat (napokat) azzal töltöttünk, hogy kitaláltuk, hogy egyes ketyeréknek és kifejezéseknek stb. mi lesz a legmegfelelőbb magyar fordítás. Ahogy meg kellett egyezni, hogy a beszélő neveket, bolygókat stb. lefordítjuk vagy inkább nem?

És, bár nem egymás mellett ülve fordítunk, nagyon jó móka ez így is. Én nagyon élvezem, hogy ketten fordítjuk (Juckó nevében nem nyilatkozom), mert ezzel motiválva is vagyok, hogy haladjak, míg, ha egyedül fordítok valamit, akkor képes vagyok félretenni, mert épp máshoz van hangulatom.

Tűzvarázs

            Köszönöm az új történetet. A kezdés izgalmas. Leti nagyon szimpatikus karakter. Aki szereti az állatokat az rossz ember nem lehet. 🙂 Főleg , ha felelősséget vállal a csecsemő hugáért is. ( Az apja egy pöcs – elnézést a vulgáris kifejezésért – az anyja sem különb.(Mármint a mostohája, ha jól értettem.))

Kíváncsi vagyok a kapitányra, mennyi igaz a szóbeszédből ami róla kering. 🙂

Köszönöm a közös munkátokat és nagyon várom a folytatást.       

Lyn

            Nagyon féltem ettől a történettől, de ez nagyon nagyon jó eddig! Alig várom a folytatást! A történet eleje nagyon durva! Egy apa hogy adhatja el a saját gyerekét? Idióta! Remélem Peti és a többiek élete jóra fog fordulni! Köszönöm szépen ????      

Csicsanoncsi

            Igazán izgalmasan kezdődött. Rengeteg a kérdés bennem a társadalmi felépítésről, de gondolom ez a történet folyamán ki fog derülni. Csak felvillantak utalások rendekre, viszonyokra, de még zavaros. De ami teljes mértékben átjött, az Leti reménye és bizodalma abban, hogy jobb élet vár rá és amit fontosabbnak tart, hogy mindent megtegyen, hogy a szerettei biztonságban legyenek. Alig várom a folytatást!       

Lissa

            Hűha annyi név volt benne így kezdésnek, hogy egyelőre még nehézséget okoz számomra, hogy ki kicsoda^^”. De mindenképpen izgalmasan indul.

Egy kicsit félve kattintottam rá, valamiért az űrhajós, sci-fi beütéses sztorikat annyira nem favorizálom. (Eddig egyetlen kivétel ez alol az Atlantis volt, ahol megrögzött John és Rodney rajongó vagyok.) Most viszont ezzel a történettel talán egy másik kivétel lesz, mert így első fejezet alapján jó sztorinak tűnik.

És hát a gyengéim a nehéz háttérrel rendelkező karakterek. Szegény Leti, borzalmas, hogy miket kellet átélnie. Nem elég, hogy az apja gipszbe juttatta, de még a saját testvérét is egy aukcióról kellett visszaszereznie. Nem semmi. Ennek ellenére is már ez alapján a fejezet alapján látszik, hogy mennyire erős karakter, elvégre sikerült magukat kicsempészni apja karmaiból. Mondjuk az más kérdés, hogy egy zsoldos hajó biztos jó választás volt-e, de hát ez majd kiderül.

Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra, köszönöm a friss történetet. 🙂       

Rika

            Köszönöm az új történetet fordítását.

Izgalmas kezdés volt. A szereplőkről így első fejezet után még nem lehet túl sokat írni. Leti ennyiből is nagyon szimpatikus karakternek tűnik, ő is nagy állatbarár mint én. Külön jó lesz benne egy csecsemő is. Gondolom apja még fog gondod okozni. A másik főszereplőre még kíváncsi vagyok, ő mennyire lesz szimpatikus.

A történet viszont már most tudom nagyon fog tetszeni, egyrészt a sci-fit imádom, mármint a minőségi: van benne valami egyedi (társadalom, fajok stb…) Van bennem humor is, ami sokat tud dobni minden történeten.

Várom a folytatást, hogy megismerjem a többi szereplőt, többet tudjak a világukról.

valiszilvi

            Megfogadtam a múltkor, hogy nem olvasom el a többit csak ha kész a könyv. Persze, hogy nem bírtam ki.  Mire belelendültem az olvasásba sajnos már vége is lett a fejezetnek.  Várom már mikor a kapitány és a potyautasok találkozni fognak. Bírom ahogy egymást ugratják és szívják egymás vérét. Nem lehet kibírni mosolygás nélkül. 🙂 Köszönöm a fordítást. Nagyon várom a továbbiakat.

miletta

            Szia! Hát nagyon érdekes személyiség a kapitány de a legénység többi tagja is úgy látom szeret más kárára viccelődni, bár úgy gondolom nagyon összerartó csapat. Na arra viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy majd mit kezd a potyautasokkal, de úgy gondolom nem lesz könnyű menet.        

Rika

            Ebben a részben megismerhettük a kapitányt és a legénységét is.

A kapitányról még mindig nem sokat tudni. Egyenlőre szimpatikus, hogy inkább barátainak /családjának tekinti a legénységét.

A legénység nagyon jó, viccesek, de azért látni, hogy nagy a tudásuk is, és ha kell, akkor komolyak tudnak lenni.

Várom a többi fejezetet, hogy többet tudjak meg róluk.      

Zsubogár

            Nagyon tetszett az amit eddig olvastam belőle de be kell, hogy valljam, hogy számomra nagyon nehezen követhező. Sok az idegen név, faj, meghatározás. A végére egészen ügyesen elkaptam a fonalat de félek, ha a friss fejezetek egyesével jönnek majd, nagy időintervallumokkal, mindig előröl kell majd kezdenem, hogy élvezhető legyen a tartalom. De mondom! Nagyon tetszik a történet. Látszik, hogy kidolgozott mint a cselekmény, mint a szereplők terén. Várom a folytatást és köszönöm, hogy fordírjátok. 

Rami

            Huha, és huha. A kapitány és a potyautas nagyon ellentéte egymásnak. A háziállatok haszontalanok, a potyautas semmilyen körülmények közt nem válik meg tőlük. A fegyverek szexisek, a másik inkább retteg tőlük.

A legénység tényleg egy nagy család, látszik köztük az összetartozás, tisztelet, szeretet, barátság.

Nagyon kíváncsi vagyok a találozásra, mikor potyautas a kapitány szeme elé kerül 🙂    

Lissa

            Ezen nagyon jól szórakoztam. Nagyon tetszik, ahogy a legénység húzta a kapitányuk agyát. Jó volt olvasni és sütött belőle, hogy mennyire egy nagy család ők itt. 🙂 Igazán szivet melengető volt az egész.

Hack szimpatikusnak tűnik eddig. Kíváncsian várom, hogy jobban kibontakozzon a karaktere. A nős viccelődésnél, mondjuk csak emelgettem a szemöldökömet. Kíváncsi vagyok mit fog szólni, ha találkozik Letivel.

kibumi

            Bírom a legénységet, összetartó kis csapat. Kedvesen szívatják a kapitányt aki ezt nem veszi túl jó néven, ennek ellenére csak morog rájuk és durcás. És ki nem állhatja az állatokat 🙂 vajon mit fog szólni a potyautasokhoz. Alig várom az első találkozást. Köszönöm a munkátokat.          

Lyn

            Miközben olvastam nem is egy csapatot, hanem egy családot láttam magam elött. Civakodnak, közelednek egymással, de minden gondjukkal számíthatnak egymásra. Gondoskodnak egymásról, ami azt gondolom a legfontosabb! Simán el tudtam képzelni a szereplőket is. Kíváncsian várom, hogy mi lesz ha kinyílnak a ládák. Mit fognak szólni a meglepetéshez????????

Köszönöm szépen      

Lizy

            A nagy zord kapitanyunk, meg a szegény, sérült, patyolgatást igénylő társa. Elég érdekes párosítás lesz az övék, már előre látom is. Leti jól feldulja majd, a békés, nyugodt, rendezett kis életét. Már alig várom, hogy lássam!

Kíváncsi vagyok, az első találkozásukra. Szegény kapitány, fekötheti a gatyájat! A potyautasok, jól felforgatják majd a hétköznapjait. Unatkozni, biztosan nem fog!

Köszönöm, az új részt!

trixi38

            Mint egy nagy család,akik folyamatosan szívatják a kapitányt

A kapitány aki folyamatosan zsörtölődik,és aki utálja a kutyákat(és nem sokára nem is egyet kap a nyakába)

Már alig várom hogy találkozzanak.

Köszönöm a munkátokat      

Tűzvarázs

            A kapitány nem semmi! Végigkuncogtam a fejezetet.

Tényleg egy ősszetartó csapat van a hajón, akik törődnek egymással, még ha szívják is a kapitány vérét végig.

A kedvenc mondatom: – Egy új legénységet szeretnék.

Kíváncsi vagyok hogy fog reagálni Hack a “potyautasokra”, főleg úgy, hogy nem kifejezetten szereti a háziállatokat, pedig többet is kapni fog belőlük.

Várom a folytatást.   

Rose

            Sziasztok. Jó kis összetett történet, jó sok szereplővel,akiket még nem tudok hovátenni, vagyis kell még pár fejezet hogy felfogjam pontosan ki kicsoda és hogy megjegyezem a nevüket,mindenesetre hangos és szerethető társaság, a potya utasok igazán barátságos népek közzé kerültek.

Azt hiszem meg van a jövendőbeli problémájuk okozója,és messze nem olyan egyszerű ahogy ők gondolják.

Hack,talán igy hivják a kapitányt, hát én imadom hogy milyen egy zabálni való fickó, a morgolódásával, meg ahogy reagál a piszkálásokra, és abban is biztos vagyok hogy zord külső és viselkedés ellenére egy nagyon jó ember vagyis az ő esetében nem is tudom mi. Neki se volt egy fenyes gyerekkora, remélem a későbbiekben többet is olhvashatok aról is. Kiváncsi vagyok mikor szemtől szembe kerül a párjával hogy fog reagálin,mert bármit eltudok képzelni.

Tetszik hogy mindketejük szempontjából látjuk a történetet,jó bele látni a főszereplők fejébe.   

Csicsanoncsi

            A kapitány nagyon aranyosan lett ábrázolva 🙂 Félelmetes zord harcos, na persze…. Ebből a fejezetből lejött, hogy csak egy morcos plüss mackó teljes elköteleződéssel az emberei iránt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Bár jó lebne egy általános összefoglaló magyarázat a fajokról, mert annyi féle felbukkan a történetben. Köszönöm, hogy olvashattam ezt a fejezetet.  

Agee

            Számomra még nehezen követhető hogy ki kicsoda ( micsoda), a potyautas Leti még megjegyezhető és a kapitány valamint az emberei. A kapitányt nem szereti az állatokat, főleg a kutyákat, pedig a ládában van minden féle állat és kutya is. Lesz ebből még kalamajka bőven, már így is morog mindenért mi lesz akkor ha felfedezik öket. Reméljük Leti lesz az a társ aki miatt nyugtalan és így majd csak elviseli az állatsereget,ha rájön hogy ő az akire szüksége van. Köszönöm a fordítást.            

Lian

            Olvastam a második fejezetet és nem áltam meg mosolygás nélkül. A kapitány kicsit zsémbes és kiváncsi leszek hogy mit fog szólni a potyautasoknak. Köszönöm a fejezetet.     

Liza72

            Jaaj találkozhatnának már, alig várom, és tényleg édes ez a párosodási ösztön.Nagyon jó ez a történet, de nekem olyan lassan bontakozik ki a történet, köszi h olvashatom.        

akane22

            Letinek kellett egy “kis” lökés, hogy meghozza ezt a lépést, hogy inkább beválalja a bújdosást az apja elől, mint hogy elnyomva éljen tovább a kis húga nélül. Modjukegy külön élmény lehet az a láda

Jó kis meglepetés lesz majd ha végre felfedik magukat vagy inkább lebuknak a ládák ideiglenes lakói. Főleg Hacknak milyen jól esz az állatok iránti imádatával, ahol nem csak egy kutya van hanem sok más is, de legalább előkerül Leti is 🙂 és majd kaparhatja fel az állát a padlóról 🙂 De nem kell félteni hisz őt mindenki szereti mégha egy mórgós mama maci is 🙂

Dannolt meg különösen bírtam 🙂 a nagy ölelésével, remélem még lesznek ilyen megmozdulásai is. Kár lenne kihagyni 🙂

Köszi nektek a fejezeteket