Meleg regények/novellák írása és fordítása

Boldogság – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!9 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. május 15. 8.44

 2. zeroyuki says:

  Igazából még nem sok mindent tudok írni véleményként. Kaptam egy bevezetőt, ami felkeltette az érdeklődésemet és várom, hogy olvashassam a többit.
  Valamiért soha nem fordult meg a fejemben, hogy saját írások is vannak az oldalon :’D Próbálom pótolni, ráadásul szeretem is a HP ficceket.
  Köszönöm a lehetőséget 🙂

 3. Jelszó kiküldve: 2022. február 16. 18.03

 4. KuroiKarasu16 says:

  Eddig érdekesnek tűnik. Érdekelne hogyan alakul a továbbiakban, főleg mert Drarrynek tűnik a Snarry jelölés ellenére.

  1. Snarry lesz ez, hidd el 😀 Örülök, hogy érdekel a folytatás 🙂

 5. Ez egy jó történet! Szeretem ezt a történetet! Tetszik ,hogy Drakoval barátkozik Harry. Tudom,tudom Drako sok rosszat elkövetett Harry ellen. De én akkor is szeretem! Sajnálom , hogy Ron és Hermione nem értik meg. Harry rosszul érzi magát azért amit mondott Perserus nak utolsó találkozásuk kor. Ez érthető! Érdekes lesz ahogy a történet folytatodik! Várom a folytatást! Szuper jó írás Fairy! Köszönöm szépen!❤️

 6. Érdekes egy történet. Sok kérdés van benne? Arra én is kiváncsi leszek ki tart e a barátság és hogy mit tartalmaz a levél.

 7. Érdekesen kezdődik. Úgy tűnik Harry szerzett egy új barátot és elvesztett jó néhány másikat. Elég erős lesz a hármas barátsága vagy végleg széthullik, kiváncsi vagyok hogy a másik kettő vajon elfogadja-e Dracot. Piton a lebukás után még morcosabb, és vajon hová tünt? A levélnek vajon van hozzá köze? Köszönöm hogy olvashattam.

 8. Annmary says:

  Bizony nagyon régen olvastam. Örülök, hogy előkerült. Ano nagyon remek írások készültek a Boszorkányszombat kihívásokra. Ott szerettem meg a Snarryt és a Darryt

Vélemény, hozzászólás?