Meleg regények/novellák írása és fordítása

Boldogság – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!17 Hozzászólás

 1. Szeretem az olyan Potter storykat ahol Draco rendes. Belegondolva sz eredeti történetben is jó lett volna valami hasonló.

 2. Jelszó kiküldve: 2023. április 16.

 3. Arra lennék kíváncsi, hogy Piton miért rühelli Harryt annyira, amikor egy oldalon küzdenek. Remélem nem Harry kívánsága miatt tűnik el, mert akkor még jobban fogja utálni a fiút. A három “barát” felbomlása elég szomorú, bár Ront az eredeti történetben én nem igazán kedveltem meg a bunkó természete miatt. Dumbledore titkolózása elég irritáló, szerintem tisztább lenne az ügy, ha a részleteket is elmondaná. Kíváncsian várom, hogy a két fiú hogyan birkózik meg a többiek elutasításával, egymás segítségével.

 4. Jelszó kiküldve: 2023. január 4.

 5. Érdekes lehetőség, hogy a 3as felbomlik és Draco nem gonosz. Kíváncsi vagyok a történet folytatására.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. december 10.

 7. Igazán érdekesen kezdődik a történet, új és felbomlani látszó barátságok, egy fontos szereplő eltűnése, kíváncsi vagyok mindez hova fog vezetni. Nagyon várom a folytatást, köszönöm hogy elolvashattam.

 8. Jelszó kiküldve: 2022. május 15. 8.44

 9. zeroyuki says:

  Igazából még nem sok mindent tudok írni véleményként. Kaptam egy bevezetőt, ami felkeltette az érdeklődésemet és várom, hogy olvashassam a többit.
  Valamiért soha nem fordult meg a fejemben, hogy saját írások is vannak az oldalon :’D Próbálom pótolni, ráadásul szeretem is a HP ficceket.
  Köszönöm a lehetőséget 🙂

 10. Jelszó kiküldve: 2022. február 16. 18.03

 11. KuroiKarasu16 says:

  Eddig érdekesnek tűnik. Érdekelne hogyan alakul a továbbiakban, főleg mert Drarrynek tűnik a Snarry jelölés ellenére.

  1. Snarry lesz ez, hidd el 😀 Örülök, hogy érdekel a folytatás 🙂

 12. Ez egy jó történet! Szeretem ezt a történetet! Tetszik ,hogy Drakoval barátkozik Harry. Tudom,tudom Drako sok rosszat elkövetett Harry ellen. De én akkor is szeretem! Sajnálom , hogy Ron és Hermione nem értik meg. Harry rosszul érzi magát azért amit mondott Perserus nak utolsó találkozásuk kor. Ez érthető! Érdekes lesz ahogy a történet folytatodik! Várom a folytatást! Szuper jó írás Fairy! Köszönöm szépen!❤️

 13. Érdekes egy történet. Sok kérdés van benne? Arra én is kiváncsi leszek ki tart e a barátság és hogy mit tartalmaz a levél.

 14. Érdekesen kezdődik. Úgy tűnik Harry szerzett egy új barátot és elvesztett jó néhány másikat. Elég erős lesz a hármas barátsága vagy végleg széthullik, kiváncsi vagyok hogy a másik kettő vajon elfogadja-e Dracot. Piton a lebukás után még morcosabb, és vajon hová tünt? A levélnek vajon van hozzá köze? Köszönöm hogy olvashattam.

 15. Annmary says:

  Bizony nagyon régen olvastam. Örülök, hogy előkerült. Ano nagyon remek írások készültek a Boszorkányszombat kihívásokra. Ott szerettem meg a Snarryt és a Darryt

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!