Meleg regények/novellák írása és fordítása

Jelszókérő

Tudnivalók az új jelszavas rendszerhez

Miért is döntöttünk úgy, hogy a történeteink jelszóval látjuk el?

Először is, mert – bár ki is írtuk/írjuk minden munkánk főlapjára, hogy nem szeretnénk viszontlátni másutt a munkáinkat -, sajnos nem egyszer botlottunk már bele más, e-book megosztó oldalon. Igyekszünk ezeket a minimálisra csökkenteni.

Másrészt, nem kevés időt – a szabadidőnket – fordítjuk arra, hogy elhozzuk nektek azokat a könyveket, amelyeket megszerettünk és minőségi, élvezhető történeteket írhassunk és bár ez részünkről önkéntes, azért bizony jólesik a reflektálás a munkáinkra. Az a minimum, hogy pár mondatban összefoglalod a gondolataidat. Az nem kifogás, hogy nincs időd: ha mi rászánjuk a sajátunkat, hogy olvasnivalót hozzunk, te is ránk szánhatod azt a 2 percet.

A jelszavak kiküldésének menete:

A jelszavak az új oldalon nem változtak! A történetekhez korábban kiküldött jelszavak továbbra is érvényesek, aki egyszer már megkapta, használhatja.

A továbbiakban pedig a GYIK 8-as pontja a mérvadó. (Olvasd el!)

Jelszókérés: Jelszót csak akkor kell kérnetek, ha valamelyik novella/fanfiction, Fairy saját írása érdekel. Ezek bárki számára olvashatóak. Bár jelszavazva vannak (a kiskorúak védelme érdekében), bárki kérheti, aki aktív tag.

Ha pedig valamelyik befejezett regényünk érdekelne, amelyhez korábban már írtatok hozzászólást (értelmes, egy mondatnál hosszabb hozzászólást), akkor szintén kérjétek a jelszót.

Mivel megszüntetésre került az oldalon a fórum, a jelszavakat ezen az oldalon kérhetitek hozzászólásban.

 • Egy kötetes regények: Minden regény első fejezete szabadon olvasható. Ha ezt elolvastad és írtál hozzá egy normális hozzászólást, megkapod a jelszót a folytatáshoz.
 • Több kötetes sorozatok: A sorozat első köteténél ugyanaz a helyzet, mint a sima egy kötetes regényeknél. Azonban minden további kötethez csak abban az esetben kapsz jelszót, ha az előző kötethez (teljes történethez!) írtál normális véleményt.
 • Skatjáték/Novellák/fanfictionök/Fairy saját (régi) írásai: Ezek a történetek is jelszóval védettek, ezeket azonban bárki olvashatja, aki bármilyen módon aktív volt az oldalon. Vagyis: vannak hozzászólásai az oldalon, chat beszélgetései. (Kivéve, ahol van Szabadon olvasható rész – ezek több fejezetes hosszabb történetek, ezért ugyanaz vonatkozik rájuk mint a fentiekre.)

Ha valamelyik történet érdekel, KÉRD A JELSZÓTFigyelem! Az újonnan felkerült novellákat 2 hétig szabadon lehet olvasni, utána viszont, itt kérheted hozzá a jelszót.

Ez vonatkozik az ajándékba szánt történetekre is!

A jelszavakat – ha valami nem jön közbe – minden nap 18 és 19 óra között küldjük ki. Ha valami közbejön nekünk, akkor előfordulhat, hogy csúszunk. Türelmet kérünk.

Jelszavak beírása: Figyeljetek oda, hogy a megkapott jelszavakat pontosan írjátok be! Úgyis mindenki másol, de arra nagyon oda kell figyelni, hogy se a jelszó előtt, se utána ne legyen semmilyen szóköz, mert különben érvénytelen jelszó üzenetet kapsz.

Figyelem! A Varázsskatulya teljes egészében másolásvédelemmel van ellátva, ezért pl. az egérrel nem tudjátok használni a másolás-beillesztés funkciót, csak a CTRL-V billentyűkombinációt.

Mobilon is simán beilleszthető a jelszó, csak az ujjadat hagyd rányomva a beviteli mezőre, akkor feljön, hogy beillesztés: mint ahogy minden más oldalon is így működik a beillesztés (másolás, vágás..)

Nem szeretek/tudok kommentelni.

Sajnos erre csak annyit tudunk mondani, hogy akkor nem olvasol.

Nem kaptam jelszót.

Vannak – úgy érezzük, lehetnek – minimális elvárásaink a vélemények tekintetében. Minden, az oldalon megtalálható történet megérdemel annyit, hogy őszintén elmondjátok róla a véleményeteket. Persze, örülünk, ha megköszönitek a munkánkat, de mivel nekünk a kommentek a „fizetség” örömmel vennénk, ha néhány – értelmes – sorban leírnátok ezt.

Mit értünk az értelmes hozzászólás alatt?

A „Köszi, jó volt.” , „Nagyon tetszett.” bizony nincs közötte, még ha nem is a köszönet ellen vagyunk.

Nem is egy három sor/két szó típusú összefoglalást, mert azt mi is meg tudjuk írni a fülszövegbe. (Magyarán: azzal, hogy összefoglaltad, amit olvastál, nem véleményt írtál, csak pár szavas olvasónaplót. A véleményben leírod, miért tetszik, miért nem tetszik, amit addig olvastál. Leírhatod, hogy melyik karaktert kedveled, melyiket nem. Azt, hogy drukkolsz nekik, amannak meg nem stb. stb.)

Nem várunk el 50 oldalas esszét, de csak van véleményed az olvasottakról vagy keltett benned valami érzelmet, hogy olvasni akard a folytatást és mi pont arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi az a plusz, amit az elolvasottak adtak.

481 Hozzászólás

 1. Sziasztok. Elnézést ha már elküldtétek de nem találom az emailt a Szerelem tálalva című íráshoz. Szeretném újra kérni a jelszót. Előre is köszönöm.

 2. Jelszó kiküldve: 2023. március 10.

 3. Sziasztok! Szeretnék jelszót kérni A Mr. Sparkles, Nyugodj meg szívem, Csókolj, mintha komolyan gondolnád,
  Hó, jávorszarvas és finn titok történetekhez. Nagyon köszönöm 🙂

 4. Valamint a leveleim között sem találom.

 5. Szia Juckó!
  Szeretnék kérni jelszót a Szerelem tálalva című írásodhoz. Tudom anno elküldted de sajnos a gépemen lévő összes adat és minden más törlődött. Probáltuk visszahozni de sokat nem tudtunk megmenteni és pár dokumentum is eltünt amiben a jelszavak voltak leírva. Előre is köszönöm.

 6. Szeretném a Szerelem, tálalva történethez jelszót. Viszont nem találok olyat, ahol csak egy rész van és véleményt lehet írni.

 7. Jelszó kiküldve: 2023. március 1.

 8. Mivel a Büszkeség nélküli ember is jelszavas, így ahhoz is szeretnék jelszót kérni, Köszönöm szépen 🙂

 9. Sziasztok! Szeretnék jelszót kérni Csókolj mintha komolyan gondolnád, nyugodj meg szívem, és a Hó, jávorszarvas és finn titokhoz. Előre is köszönöm. 🙂

 10. Jelszó kiküldve: 2023. február 26. 17,22

 11. Kuroshiro says:

  Sziasztok! Szeretnék jelszót kérni a Nyugodj meg szívemhez, a Csókolj, mintha komolyan gondolnádhoz, és a Hó, jávorszarvas és finn titkokhoz. Nagyon szépen köszönöm!

 12. Jelszó kiküldve: 2023. február 26.

 13. Sziasztok jelszót szeretnék kérni a Nyugodj meg szivemhez, köszönöm.

 14. miletta says:

  Sziasztok! Szeretnék kérni jeslszót Csókólj, mintha komolyan gondolnád és Nyugodj meg szívemhez .
  Köszönöm szépen.

 15. rozsareka says:

  Sziasztok! Kérhetek jelszót a Gyógyulás című történethez 🙈😊?

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!