Meleg regények/novellák írása és fordítása

Olasz módra – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!44 Hozzászólás

 1. Szabina says:

  Rövid de számomra kicsit érzékeny rész volt. Több ilyen rendes szerelő is lehetne akinek nem csak a pénz elszedése a cél az ügyfelektől. Érdekes hogy 3 házasság után az első gondolata Vincenek az hogy hátha meleg. Semmi önmagát hibáztatás vagy a feleségek nem voltak alkalmasak. Izgalmas lesz végig követni hogy fog megbírkózni néhány helyzettel de alig várom. Az eddig olvasottak alapján jónak ígérkezik. Szívesen tovább olvasnám. Köszönöm. 🤗

 2. katamsz says:

  Izgalmasnak tűnik a történet az eddig olvasottak alapján. Persze sejthető a végkifejlet, de izgalmas lesz elolvasni hogyan jut el főhősünk A-ból B-be. Szimparikus fickónak tűnik, még ha nincs jó napja, akkor sem másokon veri le és tenyleges segítséget ad, nem ítélkezik. Nem lenne baj ha több ilyen mesteremberrel találkoznánk.

 3. Csicsanoncsi says:

  Vince személyisége teljesen elvarázsolt. Az a kedves érzékenység, amivel másokat és magát szemléli közel hozza a számomra. Nagyszerű karakterábrázolás. Alig várom, hogy megtudjam, hogy felfedezi-e önmagát.

 4. moziboszi50 says:

  Szeretném újra olvasni Vince történetét, kerestem a jelszavaim közt, de ez sajnos kimaradt, Vince egy nagyon nagy szívű fiatalember, a három összehozott válása azért érdekes lehetett. Kíváncsi vagyok jövőjére.

 5. Sziasztok!
  Szerintem ha valakiben felmerül a kérdés, hogy meleg-e mint, ahogy Vince -ben is, akkor ott az már egy fél válasz is! Hiába megy a nőkkel is, de ha egyik sem tartós, akkor ott lehet más gond is!
  Az különösen szimpatikussá teszi, ahogy azzal a két idegen emberrel viselkedik! Nagyon sajnáltam őket!
  Köszönöm szépen 🙂

 6. Annyira aranyos ez a felismerés rész, és mit tudvalevő a nagy felismerések a leg vàratlanabb helyzetekben érik az embert. Remélem hamar ràtalàl az igaz szerelem!

 7. Egész jól kezdődik a történet. Szegény Vince teljesen össze van zavarodva, hogy most ő meleg e vagy sem. Nagyon szép gesztus volt tőle hogy segíteni akart a páron. Kiváncsi leszek kivel fog találkozni. Köszi a fejezetet.

 8. valiszilvi says:

  Érdekesen indul, hogy ennyi idősen és feleség után kezd el ilyenen gondolkodni. Úgy látszik idő kell neki a dolgokhoz. Remélem párt hamarabb talál majd. 🙂

 9. Jelszó kiküldve: 2022. június 6.

 10. Ez a történet lenyűgőző az érzelmekkel teli leirásaival, és szeretném tovább olvasni. Esküdni mernék hogy megkell legyen a jelszó de sehol se találom.

 11. Jelszó kiküldve: 2022. május 22. 8.42

 12. miletta says:

  Szia!
  Nagyon aranyosan kezdődik ilyekor amikor valaki segiteni probál másokon az mindig örömmel tölt el , hogy még van emberség a világon. De három feleség után jut eszebe hogy mégiscsak a pasik jönnek be neki.

 13. Jelszó kiküldve: 2022. május 15. 8.49

 14. rencsibencs25 says:

  Izgalmasan hangzik, hogy Vince ennyi idősen, ennyi nő után kérdőjelezi meg az identítását, hogy valami hiányzik az életéből. Nem vagyok benne biztos, hogy én mernék e ismerkedni, lépni az ő helyében. Bár a kíváncsiság is nagyúr, ahogy az a szerelem utáni vágyódás is, ami a két srác között van. Kíváncsi vagyok kit visz magával színházba a mi olaszunk.
  Köszönöm a fordítást!

 15. Jelszó kiküldve: 2022. március 21.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!