Meleg regények/novellák írása és fordítása

Olasz módra – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!26 Hozzászólás

 1. Annyira aranyos ez a felismerés rész, és mit tudvalevő a nagy felismerések a leg vàratlanabb helyzetekben érik az embert. Remélem hamar ràtalàl az igaz szerelem!

 2. Egész jól kezdődik a történet. Szegény Vince teljesen össze van zavarodva, hogy most ő meleg e vagy sem. Nagyon szép gesztus volt tőle hogy segíteni akart a páron. Kiváncsi leszek kivel fog találkozni. Köszi a fejezetet.

 3. valiszilvi says:

  Érdekesen indul, hogy ennyi idősen és feleség után kezd el ilyenen gondolkodni. Úgy látszik idő kell neki a dolgokhoz. Remélem párt hamarabb talál majd. 🙂

 4. Jelszó kiküldve: 2022. június 6.

 5. Ez a történet lenyűgőző az érzelmekkel teli leirásaival, és szeretném tovább olvasni. Esküdni mernék hogy megkell legyen a jelszó de sehol se találom.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. május 22. 8.42

 7. miletta says:

  Szia!
  Nagyon aranyosan kezdődik ilyekor amikor valaki segiteni probál másokon az mindig örömmel tölt el , hogy még van emberség a világon. De három feleség után jut eszebe hogy mégiscsak a pasik jönnek be neki.

 8. Jelszó kiküldve: 2022. május 15. 8.49

 9. rencsibencs25 says:

  Izgalmasan hangzik, hogy Vince ennyi idősen, ennyi nő után kérdőjelezi meg az identítását, hogy valami hiányzik az életéből. Nem vagyok benne biztos, hogy én mernék e ismerkedni, lépni az ő helyében. Bár a kíváncsiság is nagyúr, ahogy az a szerelem utáni vágyódás is, ami a két srác között van. Kíváncsi vagyok kit visz magával színházba a mi olaszunk.
  Köszönöm a fordítást!

 10. Jelszó kiküldve: 2022. március 21.

Vélemény, hozzászólás?