Meleg regények/novellák írása és fordítása

A vámpírkirály férje – Szabadon

A történet olvasásához jelentkezz be!

36 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. május 25.

 2. Szegény kis férj jelölt. 😁 Jól megfélemlítették, és a király kérése meghallgattatott.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 22.

 4. Zsubogar says:

  Ó óó. Hát ez nagyon jó! Tudom, hogy egyszer nagyon régen már olvastam de ez most olyan mintha ez lenne az első. Nagyon felcsigázott és rettenetesen kíváncsi vagyok a folytatásra. Juj! Rendesen fel vagyok pörögve. XD Kérnék szépen hozzá jelszavat. Köszönöm, hogy lefordítottad. XD

 5. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 14.

 6. Willhelmina1986 says:

  Még rgebben olvastam egyszer ezt a történetet. Akkor is megmosolyogtatott. Nem egy szokványos vámpíros történet. Van itt egy kis cselszövés, egy kis intrika. Minden, ami kell. 🙂 És nem egy lassú történet.

 7. Szabina says:

  Nem is tudom hirtelen mit gondoljak. Érdekes történetnek indul. Árván maradt nincstelen fiú, gonosz nagybácsik, szerelmet és társat kereső vámpír. Minden megvan egy jó kis storyhoz. Már csak egy kis bonyodalom hiányzik és meg lesz az izgalom is. Kíváncsian várom. Köszönöm 🤗

 8. Nincsenek unalmas leírások az biztos 🙂 A cselekmény gyorsan halad, kicsit túlságosan is, de nagyon szívesen tovább olvasnám.

 9. Jelszó kiküldve: 2022. május 24.

 10. Sziasztok. Eddig tetszik szeretném tovább olvasni.
  Köszönöm.

 11. Jelszó kiküldve: 2022. május 8.

 12. Köszönöm a fordítást! Ezt a kis történettett már olvastam a régi oldalon, de úgy tűnik hozzászólni nem szóltam így most pótlom 😉 Elég gyorsfolyású a történet, így én lehet egy picit tovább húztam volna az író helyében, de így is nagyon élveztem. A vámpír dinasztia úgy tűnik nem sokban különbözik más királyokétól. Mindenki mindenkinek az ellensége és nem riadnak vissza semmitől ahhoz hogy megszerezhessék a hatalmat. Szegény Bas, belecsöppent a közepébe 😀 az idegen kiléte, akinek végül is köszönheti ezt az életre szóló “kalandot” nekem csak a végén esett le, így ezt nem írnám le. De ajánlom mindenkinek, aki szereti a vámpír történeteket.

 13. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 14. Barbus789 says:

  Szomorú volt olvasni szegény Bastion helyzetét. Nem elég, hogy a szülei meghaltak, ráadásul kényes helyzetbe kerül a nagybátyjai miatt is. Mindenki más is menekülne a helyében. Dicséretes, hogy saját erejéből akar boldogulni. A királyt pedig nagyon remélem, ha hogy Bastion mellé rendeli a sors. Szép párosítás lenne. Köszönöm szépen a történetet!

 15. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!