A történet olvasásához jelentkezz be!A Falkától falkáig korábbi hozzászólásai

Misza

            Nagyon szeretem, ezt a párost, és ahogy lesz időm rá, végig is fogom olvasni végre.  Köszönöm a fordítást!        

Lyn

            Az egyik kedvenc párosok ők! Tetszik, hogy Adrian nem az a tipikus nyunyóka és hogy Tálon van annyira pasi, hogy Adrian biztonságban érezze magát mellette! Köszönöm!        

katalin

            Már alig vártam .hogy erröl a fiukról olvasak .Azismertetö és a szabadon olvasható részek meghozák az ember étvágyát ,hogy többet kapjanaak belölük .Remélem Talon és Adrianszerelme olyan erös lesz hogy,másoknak is megmutatja hogy van igaz érdemes szerelem a világban.         

Serafina

            Hajj, még mindig nagy kedvenceim az alakváltós történeket. Egyszer olvastam eddig – említés szintjén – oroszlán alakváltókról, és azóta várom hogy egyszer róluk is írjanak könyvet. Köszönöm hogy elhoztátok ezt a sorozatot. ❤️ És nagyon hálás vagyok a fordításért.❤️        

Tűzvarázs

            Nagyon izgalmas kezdés. Érdekes az oroszlán-farkas párosítás. Kíváncsian várom, hogyan csiszolják össze a kulturális ellentéteket.

Szeretném tovább olvasni a történetet.

A fordítás, mint mindig kifogástalan. Köszönöm a munkátokat. 🙂 

Rami

            Szia Fairy!

Igazság szerint olvastam volna még. Kicsit rövidre írta meg az írónő

A kihívás, küzdelem pár sorban lerendezve.

Ami utána történt, Adrian és Talan közt, túl gyors volt, és hamar el is rendeződött.

A humor része nagyon tetszett

Köszönöm a fordítást.

t.nami9611

            Nagyon jó történet.  Tetszenek az apró csipkelődős megjegyzések (cicamica, kuskutya). Kíváncsi vagyok, hogyan alakul ki Adrian és Talan kapcsolata. Milyen problémák kerülnek majd eléjük? Hogyan tudják majd a két faj kultúráját összeegyeztetni? Olsonnak lesz-e további szerepe a történetben?

Köszönöm a fordítást. Alig várom, hogy tovább olvashassam.

Fairy

            Olvashatod tovább. Október 15-ig a teljes történeteket is szabadon lehet olvasni.

Wnelly89

            Ez nagyon jó! Nagyon érdekes, hogy teljesen más a párválasztási szokás az oroszlánoknál mint a farkasoknál. Teljesen egymásra kattantak. Adran még picit tar az új falkától. De szerintem a szerelem mindent legyőz. Tetszett, hogy Talan olyan rámenős nem szórakozott dur bele. “Kérelmeztem, hogy te légy a társam!” Imádom! ❤️ Köszönöm szépen! ❤️

Moncsi73

            Újra olvasva is imádom! Izgalmas és szórakoztató. Szorítok nekik, hogy sikerüljön és izgulok értük     

            ***

            Még még még…ennyi nem elég…

Várom a folytatást ! !lol Kedvet kaptam sütni. Ha lehetne meglátogatnám őket.

Köszönöm az élményt!         

Misza

            Na jó ezen a részen én 5 percig röhögtem… “-Bassza meg, ez megeszi.” zseniális…         

Misza

            Na, jó. Nem azt mondom, hogy meglepett a végén a szerep csere, de… DE! baromira meglepett. Imádtam  köszönöm a fordítást. Nagy kedvenc lett!

            Andy

Arra számítottam, hogy Adrian megvívja a saját harcát. Arra is, hogy meg is nyeri a harcot. De, hogy ennyire rövid lesz a küzdelem, azért az meglepett. Örülök, hogy minden rendeződött köztük, bár szívesen olvastam volna még róluk. Köszönöm, egy élmény volt! Andy         

Rose

            Szia,koszi a reszt,a fiuk nehezen fogtak vissza magukat.    

            ***

Szia, koszi a reszt. Bevallom oszinten engem csoppet boszantnak az oroszlanok, azzal hogy nem hagynak semmi maganeletet a foszereploknek,mondjuk a beszolasaik vicessek. Minden esetre Adriannak nem lehet konnyu, minnel tobb reszt olvasok el annal inkabb feltunik hogy mennyire idegen kornyezetbe kerult, ahol alkalmazkodnia kell a szokasokhoz,es a gondolkodas modjukat is el kell fogadja,ha egyetert ha nem. EZZENKIVUL TENYLEG OLYAN ERZESEM VAN HOGY NEM HAGYNAK NEKI SEMMI MAGAN SZFERAT. En a helyeben egyedul ereznem magam, Talan se nyujtott eddig sok leki tamogatast, nem tudom miert de szamomra kicsit ellenszenvesek az oroszlanok. Kivancsian varom hogy alakul a tortenet.       

            ***

            Teljes mértékben Adrian mellet állok, Talan bizhatna benne jobban, az egy dolog, hogy szereti de nem tarthatja kalitkában.   

Lissa

1-2 fejezet

            Az alakváltós történeteket nagyon kedvelem, amennyiben jó az ötlet és jól is van megírva. Ez alapján a két fejezet után, nagyon úgy tűnik, hogy ez a jókhoz tartozik.

Kevés olyan történetet olvastam, ahol oroszlánok szerepeltek, de imádom a macskaféle alakváltók gondolatát. *-* Az alapötlet nagyon tetszik. A páros kissé gyorsan egymásra talált ugyan, de kíváncsian várom, hogy fogják egymást jobban megismerni a testiségen felül is.

Tinna

            Szeretem az alakváltókat, és ez a történet még nagyon jól meg is van írva. Valahogy a végén azt a szerepcserét nehezen tudtam volna elképzelni. Nagyon szerettem ezt a történetet, köszönöm 🙂  

LGy

            Tudtam én, hogy nemhiába szeretem az alakváltós történeteket. Annyira cukik együtt. Jó látni/olvasni, hogy a szikra, amely ott volt első pillanattól kettejük között, meg is maradt, sőőőőt…. Kíváncsian várom a többi

darvak

            klassz történet, szeretem az alakváltós sztrorikat, érdekes lesz, hogy tud majd az egy szem farkas beilleszkedni, pontosabban hogy tud majd ennyi oroszlánnal együtt élni  

***

            Micsoda fogadtatásban volt része Adriannak, igazán emlékezetesre sikerült az oroszlánoknak. A kémia pedig a páros között nagyon működik :))

***

Szeretem a lassú ismerkedős részeket, amikor táncolnak egymás körül a párok, és imádtam ahogy Adrian megharapta Talant

***

Nagyon vártam a folytatást, de most olyan elégedetlennek érzem magam. Nagyon rövidkére sikerült a vége (nyifi nyafi).

Bár lehet a nagy meleg miatt vagyok ilyen nyafogós bocsi. Ettől függetlenül örülök, hogy sikerült rendezni a dolgaikat és egy klassz happy end-et olvashatta. KÖSZÖNÖM

Indigo

            Nagyon jó szórakoztam, köszönöm a fordítást, Fairy!

Az oroszlánokat könnyű volt megkedvelték és tetszett, hogy az állati jellemzők is szerepet kaptak. Talan a kivétel, az én ízlésének ő egyszerre túl sok és túl kevés, biztos lehetnék megértőbb, hogy miért csak ordibàlva tud kommunikálni, és úgy általában miért viselkedik teljesen logikátlanul, de ez van. Viszont legalább nagy és szép, bevallom volt némi Momoa beütése

Adrian karaktere sokkal közelebb àll az ízlésemhez, tetszik a humora, a talpraesettsége és kifejezetten bejött, az Olsonos rész *muhaha*

Ami kicsit sàntít, az a következetlenség, nem akar menni, nem akar ott lenni, de öt percen belül már úgy kell lefaragni az oroszlánról… De a humor mindent vitt, és az is tetszett, hogy a farkas karakánul kiállt magáért és nem hagyta, hogy egy infantilis nagy cica selyempapírba csomagolja.

Ajj, de elmennék én is shoppingolni a csajokkal, egy arany Visa_val XD

miletta

            Sziasztok! Újra olvasva is imádom őket. Mindig felfedezek valami újat ami első olvasáskor elsiklottam felette. Nagyon cukik együtt. Mondjuk én részlehajló vagyok az alakváltós történetekkel mert imádom őket. Remélem a többi rész is ilyen izgalmas lesz.

goldie

            Sziasztok! Ezen a fejezeten teljesen kifeküdtem, a szerepcserér abszolút nem számítottam. Igazából a mostani fejezetben lett szimpatikus Adrian , eddig túlzónak éreztem a rajongását, de most végre megmutatta, hogy tud ő kemény is lenni, vele nem lehet játszadozni. Talannak is csak engedéllyel. 🙂 Köszönöm a történet fordítását.

everinnes

            Nagyon szeretem az alakváltós történeteket és örülök, mikor rájöttem, hogy volt új amit még nem olvastam, ráadásul a sztori már befejezett volt! Kimondottan tetszett, hogy Adrian mennyire életrevaló volt, az IT szektor meg egy hatalmas plusz pont az írónak. <3 Az Olsonnal “vívott” “csata” mondjuk elég gyorsan le lett tudva. Egy némileg hosszabb harcot szívvesen olvastam volna, ha már a sztori konfliktusának az alapját képezte Olson gyűlölete.

Ettől függetlenül nagyon élveztem, köszönöm a fordítást. 🙂          

annamaris75

            Nagyon szerettem olvasni ezt a történettett.

Újra olvasva is nagyon élveztem, igazán aranyosak együtt.

Nagyon szépen köszönöm a fordítást!         

Rami

            Szia Fairy!

Igazság szerint olvastam volna még. Kicsit rövidre írta meg az írónő

A kihívás, küzdelem pár sorban lerendezve.

Ami utána történt, Adrian és Talan közt, túl gyors volt, és hamar el is rendeződött.

A humor része nagyon tetszett

Köszönöm a fordítást.

Serafina

            Imádom az alakváltókat, főleg a macskákat. *.* Oroszlánról eddig még nem olvastam, úgyhogy nagyon várom a folytatást (még csak az első fejezeten vagyok túl), mert nagyon megkedveltem ezt a nagy macskát. *.*  

rojcsi

            Oroszlán közé farkast? Lehetetlen, de itt mégis működik. Nagyon jól össze hangolodnak a végére. Köszi a fordításokat! 

Arietta

            Nagyon jó volt. A végén nagyon meglepődtem, hogy Adrian Olsont így el tudta intézni. Aranyos volt a kibékülésük is. Köszi a fordítást.  

amani

Szia Fairy!

Már most nagyon bejövős. Kíváncsi vagyok rá, hogy vajon meg fogja-e nehezíteni Talan életét Adrian!

Köszi, hogy olvashattam! 

***

Szia Fairy!

Hú de nagyon vártam már a folytatást. Egyszerűen imádom!

Egyik kedvenc részem, ahogy Adrian pletyi partyt tart a leendő sógornőivel az ágyban, és közben bacont esznek baconnel.

Szegény Talan 6 lány tesó, nem semmi!

Köszi, hogy olvashattam!  Kíváncsian várom a folytit!

            ***

Szia Fairy!

Abban már biztos vagyok, hogy a most folyamatban lévő fordítások közül nálam ez a befutó. Nagyon bejövős. Egyébként is nagy kedvenceim az alakváltós írások.

Ez a fejezet is teljesen magával ragadott, szerintem nagyon jók együtt Talan és Adrian.

Kíváncsian várom, hogy lesz-e harc, és ha igen, akkor Talan hagyja-e Adriant megküzdeni, vagy Ő fog szembeszállni Olsonnal. Vagy közösen gyepálják el!?

Köszi, hogy olvashattam! Imádás van! 

            ***

Szia Fairy!

Köszi szépen a fordítást! Nagy kedvencem lett!

Tuti, hogy még jó párszor el fogom olvasni!

Kíváncsian várom a második páros történetét!

katalin

            Kőszőnőm vártam két furcsa váltot akik kényszerüségböl vanak cak együt,erre kaptam egy iszonyat cuki párost Adrian a cukinak tünö kisfarkasból egyigazi társá éret Talon pedig a nagy veszélyes oroszlán alfából egy kedves szerethető nagymacskává alakult át a szemünk látára ,de szerencsére ez nem rontot a történeten hanem épen hogy javitót.Kőszönöm még egyszer ezt a csodát 

Tűzvarázs

            Nagyon élveztem elejétől a végéig. Köszönöm, hogy olvashattam ezt a fordítást.

Adrian azért meglepett, de teljesen igaz rá a mondás, “Kicsi a bors, de erős.” 🙂   

Erika

            Nagyon szépen köszönöm a fordítást, igazi élmény számomra ha alakváltós történetet olvashatok. Adrian karaktere igazi meglepetés volt nekem de szerintem a párjának is. (Remélem egyszer a seriff története is olvasható lesz.) Mégegyszer köszönöm 🙂

kibumi

            Szép meglepetés a kisfarkas 🙂 Talán még a társánál is erősebb, mindenkit sikerült meglepnie, bár a sütivel és a videójátékkal már megvette a csapatot. Nagyon jól eltatált a szereplők karaktere. Köszönöm hogy olvashattam.  

Koiji

            Ez egy őrülten jó kis történet. Imádtam, hogy a nagy és erős oroszlánokat kenterbe verte a kis farkaskoma. Oh, a leesett álluk megérdemelte a későig tarto olvasást, Azt hiszem akkor kezdték igazán tisztelni őt.

Remek történet.

Köszi a fordítást        

titygirl

            Tetszett Adrien és Talan története, bár egy kicsit túl gyorsan pörögtek az események. Örültem volna, ha kicsit jobban megismerhetem az oroszlánokat és a két főszereplőt is. Még Olsont sem tudtam rendesen utálni, már halott is volt. Remélem a további részeket is fordítjátok majd.

Wnelly89

            Szuper volt! Kicsit féltem mikor Olson ki hívta Adriant. Főleg mikor elhangzott az itt és most. De aztán nagyon gyorsan vége lett. Nagyon megkedveltem Talant kicsit túl féltő volt de szerintem aranyos és nagyon határozott. És volt bátorsága a farkasa után menni. Persze megértem azt is amit Adrian érzett az alfának nem lehet gyenge a társa. De be bizonyitotta, hogy ő nem gyenge. Köszönöm szépen. ❤️        

akane22

            Ez aztán az elsőre meglátni és megszeretni.Talan egy erős egyéniség az már biztos, na meg igencsak lénygre törő is. 🙂 Na nem mintha Adriant félteni kéne. Farkasként igencsak hamar befogadták az oroszlánok, elég volt csak vásárlási lehetőséget biztosítani és játékokat 🙂 csak pár perc kellett.

Hát elég gyorsan pörögtek az események,Adriant nem is nagyon kellett győzködnie Talannak, hogy köztüka helye és legfőképpen vele. 🙂

Azért Olsont sajnáltam kicsit,mert ha nincs benne ennyi gyűlölet akár lehetett volna ténylegesen is két testvére és nem így végezte volna. Azért meglepődtem, hogy a “harc” egy karcsapással véget is ért. Erre fel nemis értem Kade félelmét. Azért arra kíváncsi lennék ki az erősebb Talan vagy Adrian. 🙂

Dillon meg az ő játék és süti imádata, birom a pasit 🙂

köszi a fordítást.

Tinna

            Imádom. Már számtalanszor elolvastm, és még mindig nem unom. Jó érzéssel tölt el, hogy Adrian megkapja a megérdemelt boldog véget 🙂 köszönöm a munkád!