A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A büszke társ korábbi hozzászólásai

Moncsi73

            A kedvenc sorozatom, vártam a folytatást. Irigylem Tiát amiért így eltudja engedni Kevint. Remélem nem jön közbe semmi és lesz randi ????

Köszönöm     

 Lian

            Végre megjött a második kötet. Nagyon vártam már. Jó kezdés. Nem is rossz a társkeresés ötlet és még lehet hogy kevinek szerencséje is lesz Payce-el és hogy ő mit fog kezdeni Kevinnel. Várom a folytatást. 

Liza72

            Naagyon mosolyogtam míg olvastam pláne a végén, szókimondó, nem lacafacázó ez az oroszlán. Szeretem az alakváltós történeteket, ezt írtam már, azt hiszem. Alakváltó társkereső érdekes én is várom a kövit.  

Rose

            Kevin,nem lacfázott, kezdem megszeretni az oroszlánok nyiltságát és őszinteségét. Tia is nagyon szimpatikus, Kevin hálat adhat, hogy ő a gyerekei anyja. Érdekes lesz ahogy két macska be cserkészi a másikat az biztos.      

miletta

            Szia örülök az új kötetnek. Kevin nagyon rámenősnek tünik kíváncsi vagyok hogy ha találkoznak is ennyire fog forrni a levegő. Kiváncsian várom a folytatást. Köszönöm a fordítást

moziboszi50

            Hát először is HÚÚ!. Olyan szépen belefeledkeztem, hogy csak a megdöbbenés maradt, hogy vége. Jó kis páros lesz, azt már látom. És teszik benne a humor. Azért a vasárnapot még tényleg elolvastam volna.       

Rami

            Elég rövidre sikeredett ez a részecske

Várom a folytatást.   

 Lizy

            Óóó! Ez nagyon szuper történetnek ígérkezik! Igaz, az előző is, fantasztikus volt! Kevin kicsit gőzhenger üzemmódra kapcsolt, remélem nem ijeszti el majd Payce-t. De az oroszlánok már csak ilyenek, semmit sem csinálnak félgőzzel! Köszönet a munkádért! Kíváncsian várom a folytatást!

annamaris75

            Már nagyon vártam az új történetett.

Ezek a macskák nagyon aranyosak.

Köszönöm hogy olvashattam.

darvak

            Juhúú (idétlen vigyorral az arcomon üldögélek) ez nagyon klassz volt. Eddig is szimpatikus volt Kevin, de most még jobban megkedveltem 🙂

Várom a nagy találkozást Kevin és Payce között.

Köszi a fordítást.       

Zsubogár

            Eddig nagyon meggyőző ez a történet. Szeretem amikor érett, határozott férfiak tökösek, nem lacafacáznak. Vagyok már abban a korban, hogy nehezen tudok azonosulni egy az identitásában bizonytalan gyenge kis fiúcskával. Nagyon várom a folytatást. Köszönöm, hogy fordítod.     

rojcsi

Vajon itt is ismerjük meg egymást lesz az akció előtt, nehogy a két cicus másfajta mecset játsszon, és mit fog szólni a két gyerekhez, be tud illeszkedni az oroszlán falkába? Dorombolva várom a következő részekef és köszönöm szépen a kezdést! 

Annmary

            Hát Kevin lehengerlő volt. Gondoltam, hogy rámenős lesz, na de ennyire? Hiányoztak egyébként alakváltóink, hosszú volt a szünet.   

Tűzvarázs

            Köszönöm, hogy elkezted a következő részt. Élvezem az alakváltós történeteket. Egyébként az oroszlánok mivel foglalkoznak?(Lehet, hogy említették az első könyben, de már nem emlékszem, pedig nem rég olvastam.  ) Várom, hogy alakul apáros sorsa. Az nagyon szimpatikus számomra, hogy Kevin szereti a gyerkőceit és nem akarja elhagyni őket, ez előre vetíti, hogy Payce fog költözködni… 🙂 

Habek

            Hát ez nagyon cukin kezdődik. Jó hogy Tia rávette a társkeresősdire.

De vajon milyen bonyodalom lesz , mert ez most nekem nagyon jó irányba halad.          

trixi38

            Nagyon szó kimondó ez a Kevin,egyből a lényegre tér.

Örülök a fordításnak,Köszönöm       

 Lyn

            Aztaleborultszivarvégitneki! Ez nem semmi kezdés volt! Durr bele a közepébe! Kíváncsian várom mennyi ideig nyitogatják a majonézüket! Köszönöm szépen ???? 

Lissa

            Valahogy mindig megvan a történeteknél, ki az abszolút kedvenc a párosokban és ennél úgy érzem Payce lesz. Nagyon szimpatikusnak tűnik és tetszik a gondolat, hogy Kevin személyében egy egész családot tudhat majd magának. Nagyon megsajnáltam szegényt, hogy ennyire egyedül van.

Érdeklődve várom a folytatást. 🙂

Erika

            Ezt imádni fogom, nagyon tetszik a párbeszéd. Végig mosolyogtam. Köszönöm szépen 🙂          

Wnelly89

            Ez nagyon nagyon jónak ígérkezik! Imádom Kevin szókimondását. Az ilyen karakterek a kedvenceim! Alig várom a folytatást! Biztos nagyon jó lesz a randi! Köszönöm szépen! ❤️    

Agee

            Nagyon örülök hogy elkezdted a következő kötetet, jót mosolyogtam Kevin szókimondó bemutatkozásán igen lehengerlő volt a stílusa. Payce kicsit bátortalanabb, visszafogottabb de biztosan az ő jaguárja ha bemelegszik szintén felveszi a versenyt Kevinnel. Remélem összejön a randi és kiderül hogy szimpatikusak egymásnak. Köszönöm a munkád.