A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A Gyógyulás korábbi hozzászólásai:

Rose

Na fussunk neki megegyszer az iment nem kuldte el kritikat.

Megertem Jamie bizonytalansagat,hogy nehez beismerni meg sajat maganak is hogy mit erez Jed irant, mert ha meg teszi es lepeseket tesz hogy felvallalja orszag vilag elott szembe kell nezzen a tarsadalommal,a kozvetlen kozeleben egy ritka idegesito kotnyeles szomszeddal,vallalnia kell hogy valoszinu lesznek akik emiatt Jackel kritikusak lesznek, ezenkivul Rioval is szembe kell nezzen ami szinten nem lesz egyszeru. Azonban biztos vagyok abban hogy Jack tul eli es nem fogja tulsagosan megviselni se a dolog, es Rio is szereti az apjat es boldognak akarja latni.

Jedert megszakad a szivem, Jamie kegyetlen volt vele szemben,ra bizta a fiat,mikozben o massal hetyeget meg ha nem is ugy tervezte, majd meg hazudott is neki.Jed ezt nagyon nem erdemelte meg es Rio ellenszenvet se,kicsit gyerekesen viselkedik,Jed mellette volt es biztatta mikor Mick makacskodott. Szerintem Jamie fel se fogta hogy milyen nagyon sikerult megbantania Jedet.

Remelem minnel hamarabb lesz uj resz,tudom hogy most vakavio van nektek, ugyy hogy remelem a legozelebbi frisiteskor lesz uj resz.Koszi.


Lissa

Nagyon szeretem ezt a történetet. Jamie karakterét igazán szeretem és könnyen tudok azonosulni a gondolataival. Jed pedig hát egy igazi álom pasi, csodálom a türelmét és a kitartását. Nagyon jó párost alkotnak együtt. Remélem hamarosan beismerik egymásnak is az érzéseiket. Köszönöm a fejezeteket.

Lissa

6.fejezet

Óh jaj ez nem volt túl szép Jamietől. Oké, hogy fél és bizonytalan, de úgy enyelegni valakivel, hogy otthon vár rá valaki, akinek megigérte hogy csak egy “baráti vacsora”, ez elég önző volt tőle. Szegény Jed, nem csodálom, hogy kiakadt, teljesen jogos volt. Remélhetőleg hamar rendezik a dolgotkat egymás között.

Köszi a friss fejezetet!


darvak

Szia!

Atya gatya, micsoda bonyodalmak. Remélem sikerül hamar megoldaniuk.

Köszi az új fejezetet


Lyn

Az elején nem szerettem túlságosan Jamiet mégha kereste is a fiát. De ahogy haladt előre a történet, egyre inkább megértettem őt . Nagyon nehêz lehet helytállni minden fronton. Remélem össze tudja szedni magát és ha szereti Jedet akkor igazából belemegy a kapcsolatukba! Amit tett durva volt, de szerintem csak kêtségebe esett az érzelmei miatt! Drukkolok, hogy megoldják! Köszönöm szépen ????


Rami

Annyira tudtam, éreztem, hogy nem lesz egyszerű az a vacsora, és a szomszéd nő pedig egy tuti férjet akar a barátnőjének, és ez a kis szerencsecsomag gyámoltalan Jamie pont kapóra jön neki. Értem én, hogy hirtelen sok(k) ez Jamie-nek. Azonban Sylvie az igazi társ számára ? Ezen kéne gondolkodni, és nem behódolni az elvárásoknak.

Meg azon is, hogy nincs egyedül ezen az úton.

Jed, most nagyon sajnálom. Sajnálom, hogy a szemébe hazudott a társa. Elmegy a kocsmába, és iszik. Vagy “halálra” dolgozza magát.

Aztán majd alakul. Kíváncsi leszek Riora, mikor megtudja, hogy Jed kikerült a képből. Próbálom Riot megérteni, de látva, hogy kivel boldog, kivel él, fenntartásai vannak Jeddel szemben, valahogy nem tudom. Várom nagyon a folytatást.


Liza72

Eleve szeretem az alakváltós történeteket, az első részt nagyon szerettem,és eddig ez a történet sem okozott csalódást. Megértem Jamie habozását nem lehet egyszerű eddig heteró énjét átállítani hogy pont egy pasiba szeret bele, de meg tudtam volna rázni h azzal a nővel össze gabalyodott, sajnáltam Jedet milyen türelmes volt hozzá nem ezt érdemelte.Kíváncsi vagyok a végére, remélem észhez térnek.           


rojcsi

Milyen érdekes, mindig azt bántjuk meg, aki a legközelebb áll hozzánk és mély tudatlan sebeket ejtünk rajta. Ezek gyógyulásához idő kell. Szépen le van írva…

Köszi    


Moncsi73

Jamiere most nagyon haragszom…tudom, hogy bizonyosságot szeretne és próbálkozik, de akkor is…ez nagyon csúnya volt. Bezzeg ha Jad vmi hasonlót fog csinálni akkor még ő lesz felháborodva (remélem rosszul gondolom). Hiába jön meg az “esze”, kaparnia kell. Szurkolok értük!

Köszi    


miletta

Tag #16 Szia szeretem ezt a történetet Jamie próbál megfelelni az elvárásoknak de remélem a szerelem ezt felülírja Rio nagyon védelmezi az apukáját de azért neki is vannak sérelmei remélem a végén mindenki boldog és elégedett lesz. K Várom a folytatást. Köszönöm a fordítást.          


adrienn

Nagyon köszönöm, szeretem, és mindig várom a kövi részt, miközben drukizok Jednek és Jaminek! Riót nem féltem, ő fiatal és Mick sokat segít Neki. Remélem Jednek lesz még türelme. Nagyon bizakodva várom a folytit, eddig nagyon szupi:))


Zsubogár

Hát ez egy nem mindennapi történet még egy alakváltós sztorihoz mérten sem. Az író igazán megpróbálja egész mélységében boncolgatni és felvázolni, hogy milyen nehézségekkel jár egy középkorú családos férfinek megemészteni, hogy egy férfibe lett szerelmes. Mi felnőttek már tudjuk, hogy nem mindig lehet a szerelem mellett dönteni, mert habár az mindig győz, nem lehetünk önzők mert a mi boldogságunk kihatással van a környezetünkre. Tuuudom, hogy a vége happy end lesz de akkor is kíváncsi vagyok arra, hogy az írónő miként fogja alakítani főhősünk gondolatait, tetteit. Köszönöm, hogy fordítod  


annamaris75

Nagyon szépen köszönöm hogy olvashatom ezt a történettett.

Mick és Rió története az egyik kedvencem és nagyon örülök hogy van folytatása. Nagyon várom a következő részeket.


Csillagmano

Megmondom őszintén, én eddig azért Jamie-párti voltam, de ezt most elszúrta. Ha próbálkozni szeretne, akkor azt nem úgy kell, hogy várja otthon valaki, még akkor sem ha nem döntött Jed felől. Ez nem volt így tisztességes, mit szólt volna fordított helyzetben? Talán még nem szereti eléggé Jed-et? Úgy érezte, hogy egy kis hazugság mögé bújva lehet próbálkozni? Most csalódott vagyok, de talán még nem késő nekik. Reménykedem, hogy Jed nem csinál semmi hülyeséget.

Rió meg jó lesz, ha hamar rájön, hogy az apja szereti, és inkább segítenie kellene őt, nem hátráltatni. Ebben viszont Jamie-nek is partnernek kell lennie, és talán tényleg jó ötlet lenne közösen elmenni pszichológushoz. Úgy érzem Jamie lelkiismeret-furdalása állandó védekezésre kényszeríti, így viszont nem találja meg az utat Rióhoz.

Szurkolok nekik! Nekem meg marad a várakozás, hogy mielőbb olvashassam tovább a történetüket! Köszönöm a fordítást!           


t.nami9611

Nos mindenre számítottam csak erre nem… Remélem Jedben maradt még egy parányi türelem és nem csinál semmi butaságot, amíg Jamie bocsánatot nem kér, és elmondja neki az érzéseit.

Alig várom, hogy olvashassam a folytatást. Köszönöm a fordítást.           


Lissa

Uhh vééégre ezt annyira jó volt olvasni! Imádom Jamiet, ahogy határozottan szembe néz a problémákkal és igyekszik megoldani azt. Lehet nem azonnal, de pont ettől az egész szituáció annyira valósághű és emberi. Őszintén remélem, hogy Rióval mindketten a gyógyulás útjára fognak lépni és segítenek egymáson. Megérdemlik. 🙂

Jed is kicsit forrófejű bizonyos kérdésekben, helyzetekben. Még hogy elmegy a várásból egy időre, még mit nem!  Szerencsére a bátyja beszélt egy kis értelmet a fejébe. Szeretem Mick összeszedett vezéregyéniségét.

Örülök, hogy Jed és Jamie kibékült a végére. Kiváncsi vagyok a randijuk, hogy fog alakulni.  Szeretem őket együtt.          


miletta

Hűha ez igazán érzelmekkel teli rész volt. Jed nekem az elején gyerekesen viselkedik és még el is akár menni de Mich hejre teszi. Az viszont meglepett hogy Rio megtámadja Jedet de mint kiderült hogy csak félti az apukáját. Örültem hogy a végén meg tudták beszélni a dolgaikat de ezt is Michnek köszönhetik  


Zsubogár

Két észrevételem van. XD Nagyon vártam ezt a folytatást és úgy érzem most már jöhet bármi, az ő közös életük már sínen van. A második pedig! Nem tudok szemét húnyni a tény felett, hogy a farkas harcot követően, akkor most mindenki Jamien kívül anyaszült meztelen telepedett le a nappali kanapéjára? Lógó himbi limbik meg minden? Na jó, hogy ez csak egy kis apró baki az író részéről de engem akkor is jó kedvre derített. Nehéz, komoly témák végre megbeszélésre kerülnek a csupasz poppolók társaságában… Hát ez csudi jó  . Köszönöm a fordítást.

Juckó

Kedves Zsubogár!

Köszönöm a hozzászólásod, azonban nekem is lenne egy észrevételem. Mick, Jed és Rio nem meztelenek, ebben a világban az alakváltók képesek magukon tartani a ruházatukat. Mick pl. a Változás első fejezetében sem vetkőzik le alakváltás előtt és mikor visszaváltozik, írja is a szerző, hogy a pólója és a dzsekije is cafatokban lóg rajta. Szóval nincs semmi társasági popó és himbilimbi mutogatás.    

Zsubogár

Kedves Juckó. Köszönöm a helyre igazítást. Igazán örülök, hogy én tévedtem.   

          

Rose

Szia már nagyon vártam az új részt, nagyon szeretem ezt a sorozatot főleg ezt a párost annyira jó a dinamika közöttük.

Az elején ismét megszakadt a szivem Jedert, igaz hogy Micnek igaza volt hogy egy picit elhamarkodta a dolgot,de ezt külső szemlélőként könnyebb megmondani. Úgy örülök hogy Rióval megtudták beszélni a dolgot még mindig leakalappal ahogy képes kezelni azt a sok szörnyüséget amin túl ment,és hogy képes volt beszélni a félelmeiről az apjának és Jednek, mindig tiszteteletet vált ki belőlem, a csintalan oldala peddig annyira édes.

Jamie sem semmi igaz hogy az előző részben nem volt a legokosabb de ahogy Mick mondta nem tudni a teljes sztorit,de az ahogy most kezelte a farkas harcot és az azutáni beszélgetést elismerésre méltó. Szülő ként elnem tudom képzelni hogy milyen lehet ezt végig halgatni és bele gondolni hogy azzal akit mindennél jobban szeretsz ilyeket tettek,és most téget félt.Jamie egy erős és bátor ember, mind a fiaval kapcsoltban,mind azzal hogy lassan ugyan de felválalja a szerelmét.

A rész végét imádtam annyira kellett már nekik egy kis könyedség,jobban varom a randit mint ők.          


Rose

A Mickes rész a 2. masodik bekezdésből az elsőhöz tartozik,egy csöppet szeleburdi és néha figyelmetlen vagyok,bocsi.   


Rami

Nekem is kis megnyugvást hozott ez a rész. Rio, hihetetlen erős… és nem csoda a rémálom megmaradása sem. Az, hogy ezt átülteti Jedre és az apjára, azt üzeni, hogy mennyire szereti, és félti. Elindultak egy közös úton, tényleg a gyógyulás felé.

Jed (nagy sóhaj) istenem , annyira sajnáltam, és én teljesen megértettem, miért akart elmenni egy időre. Szüksége van egy kis magányra, neki is át kellett ezt gondolni. Farkasként szinte lehetetlen azt végignézni, hogy mással él a társad.

Jamie (fejcsóva), ez a kis szerencsecsomag, olyan bizonytalan. Mondjuk nem csoda egy ilyen nő után. Bizalmatlan, (bár Silvykével nem volt az). Biztosan nehéz megemészteni, hogy nők után egy ízig-vérig pasi jön be neki :-), de a szív nem válogat. Örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgok.    


Lizy

Nagyon sajnálom Riót, hogy keresztül kellett mennie azon a sok szörnyűségen, amin. De minden rossz ellenére, most már jó helyen van. Csak idő kell még neki, meg a családja szeretete, támogatása és helyre razódik teljesen!

Jed-et is nagyon sajnáltam az elején, bár ő is hibás volt, hogy nem beszélte meg az ügyet, Jamievel. Mert ugye “néma gyereknek…”. Ha az elején őszintén bevalja, hogy ő a párja, sok félreértést elkerült volna. De szerencsére, minden jól végződött. Nagyon szép pár lesznek, szinte izzik közöttük a levegő, látszik, hogy oda vannak egymásért.

Várom a szombati randit!

Köszönöm a fejezetet, szuper volt!!!


Rika

Köszönöm az új fejezetet.

Bonyodalom bonyodalom hátán, hát nem irigylem őket.

Rio reakciója teljesen érthető, ő borzalmas dolgokon ment keresztül, ezeken nem lehet csak úgy túllendülni.

Jed és Jamie-nek meg csak le kellett ülniük megbeszélni a dolgokat. Ennyi. Nem kell ez túldramatizáni, nem szappanopera ez. (remélem nem is válik azzá a történet)            


Tűzvarázs

Egyben olvastam el 1-7 fejezetet.

Elgondolkodtató, hogy milyen nehéz lehet Jamie helyzete. Nem könnyű elfogadni a saját érzéseit, de extrán bonyolítja a helyzetet, hogy a kapcsolat milyen kihatással lesz majd Jack-re. Mindent igyelembe kell vennie a döntéséhez.

Külön fájó pont számára a Rioval való kapcsolatának rendezése. Jó ötlet szakember segítségét igénybe venni. Sajnos nálunk még mindig nem természetes, ha valaki pszichológushoz fordul a gondjai leküzdéséhez.

Nagyon szeretem Jed karakterét. A kedvenc jelenetem amikor telefonon beszélgetnek a kocsma pakolójában. Ott gyönyörűen elmondja az érzelmeit Jamie-nek.

Nagyon várom a folytatást, és bízom a happy endben. 🙂

Köszönöm a munkátokat!           


Moncsi73

Végre tisztázódnak a dolgok, kiderült a titok. Rió normalisan viselkedik, Jamie is eldönti végre mit szeretne….útban a boldogság???? szurkolok nekik. Remélem a némber nem kerül elő újra…

Köszönöm szépen          


trixi38

Örülök hogy Rió belátta hogy az apja Jed párja,és most már nem fog akadékoskodni.Jed és Jamie nagyon édesek eggyütt,imádom őket.

Remélem most már nem áll semmi a boldogságuk útjába és az a nő nem jelenik meg újra.Várom a randijukat

Köszönöm         


goldie

Köszönöm a fordítást! Nemis tudom,most vhogy se Jeddel se Jamievel nem tudok egyetérteni. Jed túl hirtelen volt – bár végülis alakváltó- Jamienek pedig már rég tudnia kellett volna , hogy mit akar, elvégre egy ideje már tart kettejük között a románc, jó lassan haladtak, szóval … És mire ezt leírtam, rájöttem,hogy Jednek adok igazat mégis . 🙂 


Lian

Olvastam a következő fejezetet. Végre kezd révbe érni Jed és Jamie kapcsolata ha nem szúrják el és hogy Rió végre elfogadta őket. Köszönöm a fejezetet.     


Agee

Gyógyulás 1- 7 ! A 6. részig nagyon sokszor elolvastam és volt hsz is,de minden eltünt,így újra. Megértem Jamie-t hogy vacilál és túl gondol mindent, végül is ő egy hetero ember, akinek szembe kell néznie -egy férfi aki egy vérfarkas – iránti érzéseivel.Most szembesült azzal hogy rég elvesztett fia is vérfarkas lett,sőt egyűtt is él egyel aki színtén férfi. Két házasság után nehéz ezt elfogadni. Rióval szembeni büntadata sem könnyít a helyzetén. Azt is elfogadom hogy a vacsorán újra azt érezte hogy a férfi- nő páros a normális, de a szíve már Jed felé húzta. Jed az én szívem csücske, egy igazi belevaló pasi, vérfarkasként ő rögtön tudta megtalálta a párját. A gondoskodás a védés mindkét alakjában benne van, figyel Jamire, hagyja hogy a saját tempójában haladjon. De mikor veszélyben érzi a kapcsolatot elveszti ő is a fejét. A 7 részben már látni hogy rendezni tudják a dolgaikat, remélem ezen a randi is segít. Szeretem ezt az írást, köszönöm hogy olvashatom. ❤️