Meleg regények/novellák írása és fordítása

Nagyapa órája – szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!


19 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. május 29. 8.51

 2. Szabina says:

  Már az elején nagyon megkedveltem Alex szüleit. Az apa nagyon ügyesen próbálta játszani a kerítőt. Anyuka is csak helyeselt. Végre egy olyan történet ahol a szülők elfogadóak a gyerekükkel. Remélem még olvashatok róluk. Aranyos történetnek indul tele érzelemmel, titkokkal, reményekkel. Személy szerint most nem szeretném hogy izgalmas könyv legyen tele bonyodalmakkal. Most egy cuki, romantikus storyra vágyom hogy csak sodorjon magával a történet. Néha ilyen is kell, hogy az ember csak leüljön és elmerüljön a könyvben. Köszönöm.

 3. Jelszó kiküldve: 2022. április 18.

 4. rencsibencs25 says:

  Kíváncsi vagyok ki az a másik férfi a múltban. Meg persze, hogy mit mesél a nagymama, mire keresi Callum a válaszokat. Az apukát nagyon bírom, tetszik hogy kerítőt játszik. Remélem egymásra találnak a fiatalok! Így hogy a múlt és a jelen is szerepet játszik nagyon szép történet elé nézünk szerintem!

 5. Jelszó kiküldve: 2022. április 14.

 6. Cyd1975 says:

  Most is nagyon tetszik a történet kezdete, máris sokféle változatot látok lelki szemeim előtt, kíváncsi leszek mi a titkos szeretők története. Szimpatikusak Alex szülei, tetszik, hogy ilyen elfogadóak, remélem Collum csalàdra talál általuk. Izgalmas első fejezet, érdekel, hogy mi derül ki a múltban és hogyan melegednek össze a jelenben a fiúk, viccesek Alex drukkoló szülei 🙂 Köszönöm szépen a fordítást Juckó, kérnêk szépen egy jelszót, hogy folytathassam. Boldog Nyuszit nektek, sok locsolót!

 7. Jelszó kiküldve: 2022. április 09. 18.02

 8. Bírom az ilyen kerítőket játszó szülőket 🙂 A nagymamára nagyon kíváncsi vagyok.A demencia egy furcsa “jószág”,sose tudni mi jön vissza a múltból,mi nem,mi az ami még fel tud bukkani az emlékekből(idősekkel dolgozom,láttam már furcsa dolgokat ilyen betegeknél).Lehet egy pár “provokatív” kérdés segít a nagyinak.

 9. Jelszó kiküldve: 2022. március 27.

 10. Nagyon aranyosan indul a történet, a támogató és kerítőként viselkedő szülők simogatják a lelkem. A “nyomozós” szál jó ötlet, feldobja a történetet, lehetővé teszi a fiúk kapcsolatának kibontakozását. Nagyon várom a folytatást!☺️

 11. Jelszó kiment: 2022. 01.13. – 21:28

 12. Yuuki212 says:

  Igazán érdekesen indul, vicces Alex családja ahogy kerítőt játszanak. Remélem a nagymamája által Callum több mindent meg tud a nagyapjáról és hogy közben sikeresen közelebb is kerülnek a srácok egymáshoz. 🙂
  Köszönöm szépen a fordítást!!❤

 13. Szia! Utazás a múltba vagy az izgalmas jelenbe? A nagyi remélhetőleg nem sínyli meg a kérdezősködést. Alex szülein jót derültem. Ilyen eket receptre kell felírni. 🙂

 14. Már olvastam régebben és tetszett a történet. Szegény Callum…egyedül a világban, szerencsére Alex és apukája megmenti a magánytól és segítenek neki. Persze megint a híres déli akcentus🥰, izgalmas.

 15. rozsareka says:

  Sziasztok! Apuka? Na, ő az aktuális kedvenc: fijjjjam, irány ismerkedni😁.
  Könnyed olvasmánynak ígérkezik, bár titeket, ahogy eddig olvastalak, lehet, hogy egy 5 perces fluff nem hat meg és megleptek még egy két csavarral. Azért írok többes számban, mert úgy vettem észre ez mindkettőtökre jellemző 😊.
  Hagyom magam meglepni. Hátha most igazam lesz és tényleg egy csupa cuki, aranyos, édes történetet olvashatunk. Kell az ilyen is, és nekem pont most van szükségem rá.
  Hihetetlen mennyire tökéletes a fordítás. Tényleg, mintha eredetiben olvasnám. Nem kell kihámozzam az értelmét, gördül az egész.
  Nagyon-nagyon köszönöm ❤️!

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!