A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A Nagyapa órája korábbi hozzászólásai:

kagylo

Szia!

Újfent egy tartalmas, nem átlagos történetet kaptunk tőled.

Köszönöm szépen!        


miletta

Szia ez egy csodálatos történet tele érzelemmel. Jó volt hogy volt benne egy kis rejtély de örülök hogy új családra talált. Köszönöm szépen a fordítást


Rose

Kedves kis tortebet es egyben szomoru is Alex jol teszi ha felrazza egy kicsit Callumot   


Rose

Köszi a folytatást,annyira szép ez a történet,ez az eggyik kedvencem.   


Rami

Nekem ez a sztori is nagyon bejött.

Ahogy Callum megnyílik, Alex is aranyos, türelmes…

Várom a régi sztorit…   


Zsorzsett

Nagyon szerettem olvasni, kedves, aranyos kis történet volt. Most éppen erre vágytam, nem valami drámaira 🙂

Jobb lett tőle a kedvem, szeretem romantikus befejezéseket!   


Liza72

Nagyon szívmelengető történet, az pedig nagyon tetszik h Call papájának a története bár szomorú véget ért, de az övé nem és valamilyen formában mintha szebbé varázsolta volna a papája tragédiáját.    


Moncsi73

Kedves kis történet. Kicsit hiányerzetem van a kiesett 1 év miatt, kíváncsi vagyok bővebben mi történt vekük…

Köszönöm         


Zsubogár

Ez egy csodálatosan szép történet. Fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne ezt még fokozni. Azt sem bánnám ha itt és most, így érne véget. Minta példája annak, hogy nem kell mindig a szexig jutni egy történetben ahhoz, hogy kerek egészet kapjunk. Köszönöm, hogy fordítod.          

Juckó

                Örülök, hogy tetszett és köszönöm, hogy írtál. Nos, Callum és Alex története ezzel a röpke hat fejezettel lezárult. Számukra megvolt a happy end 🙂 Az epilógusban – kicsit talán szokatlan módon – már Callum nagyapjának és az órának a történetét ismerhetjük meg.


Mese

Csodálatos történet volt. Imádtam, ahogy a kapcsolat felépült, szeretem az ilyen sorsdöntő találkozásos történeteket. Nagyon szomorú, ami a nagypapával történt. De viszont lélekemelő, ami az unokájával történik. Nagyon tetszett, ahogy alakult a kapcsolat a két fiú között, a vége nagyon megható lett a könyvvel, az órával. Köszönöm a fordítást, olvastam már az írótól, de ez a történet nem biztos, hogy felkeltette volna annyira a figyelmem, így nagyon hálás vagyok a választásodért.