Meleg regények/novellák írása és fordítása

A megbízatás – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!32 Hozzászólás

 1. Izgalmas kezdet. Máris sajnlom szegény Valenti-t. Neki ez egy kínszenvedés lesz a kis energiabomba mellett. Ám abban nem vagyok olyan biztos, hogy a társa is olyan vak mint ahogy azt ő reméli.

 2. Jelszó kiküldve: 2022. április 30.

 3. Yuuki212 says:

  Igazán érdekesnek ígérkezik ez a zsaruk sztori. Kíváncsian várom vajon Sean is érez e vonzalmat Valenti iránt, mint ő iránta. ? Köszönöm a fordítást!!?

 4. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 5. Barbus789 says:

  Jól indul a történet. Szuper, hogy már az elején ennyire rá vannak hangolva egymásra. Kíváncsi vagyok milyen lesz elindulniuk a közös úton egy másfajta, szorosabb kapcsolat felé. Köszönöm szépen.

 6. Jelszó kiküldve: 2022. április 16. 20.30

 7. moziboszi50 says:

  Ez a két zsaru a legnagyobb kedvenceim közé tartozik. Jó a történet, nekem mindenben tökéletes. Az ilyen történeteket tudom időnként újra olvasni, alig vártam hogy feltegyétek végig. Köszi

 8. Jelszó kiküldve: 2022. április 16.

 9. Nagyon jónak tűnik a történet, tetszenek az olyan írások, amikor a főszereplők elindulnak az önmegismerés útján a saját szexuális identitásukkal kapcsolatban. Az alap szituáció is frappáns : nyomozók meleg párt alakítva. Kíváncsian várom a folytatást.?

 10. Szerintem tudatában sincsenek annak, hogy valójában miért ugratják egymást:))) Jajj de várom a folytatást!

 11. Huncut Sean, szegény Valenti…
  Lesz még kalandjuk bőven.
  És jól érzi Valenti…

 12. Szeretem ezt a történetet! Imádom a könnyed viccelödéseiket. Én már olvastam . Tudom mit tartogat nekik a jövő. Egyik kedvenc párosom! Várom a folytatást, hogy újra tudjam olvani! Köszönöm szépen!❤️

 13. Istenem, Sean! Hiányoztál, mi corazon 😀 Köszönöm, hogy visszakaphattam, Fairy! Annyira csintalan, mindig megsajnálom szegény Vanlentit, hogy neki kell kordában tartani 😛

 14. Hát nincs könnyű dolguk a fiúknak főleg Valentinek aki már érez valamit a társa iránt és hogy O’Brian mikor fog rájönni hogy mit érez a társa iránta. Köszi a fejezetet.

 15. Azt hiszem újabb kedvenc történet a láthatáron. Ahogy viccelődnek, meg ugratják egymást, mire kiderül végül egymás előtt is, hogy több van a kapcsolatukban, mint két jó barát, vagy kolléga kapcsolatában. Izgalmas sztori ?

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!