Meleg regények/novellák írása és fordítása

A megbízatás – Szabadon olvasható

A történet olvasásához előbb jelentkezz be!32 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2023. október 14.

 2. Jó kis felvezetés volt. Mind két karakterre kíváncsi vagyok, meg persze majd a szituációkra amikben eljátszák, hogy párt alkotnak. Várom a folytatást.
  Köszönöm a munkádat!

 3. Jelszó kiküldve: 2023. június 1.

 4. Nikicca says:

  Szeretem a rendőrös történeteket, föleg amikor a párosnak be kell épülnie valahova, plusz itt még egy meleg párnak is kell kiadniuk magukat…? A beszélgetéseik alapján egy vicces romantikus történetnek ígérkezik. Kiváncsian várom a folytatást! ? Köszönöm a fordítást!

 5. Jelszó kiküldve: 2023. március 8.

 6. Kuroshiro says:

  Érdekesen indul a történet, csupa kérdőjel. Kíváncsi vagyok, most mi következik. Az kiderült, mi jár Valenti fejében a társával kapcsolatban, már csak azt kellene tudni, hogy O’Brian mit gondol/érez. Jól játsza a meleget, az biztos. De vajon tényleg full hetero? Ez a szitu (beépülés) biztos sok vicces jelenetet fog eredményezni közöttük.
  Várom, hogy olvashassam a folytatást, szeretnék hozzá jelszót kérni. Köszönöm szépen!

 7. Jelszó kiküldve: 2022. november 8.

 8. Pomi0210 says:

  Nagyon érdekesen indul a történet.
  Kiváncsi lettem, hogy miért is kell “eljátszaniuk” a meleg pár szerepét.
  Minig szerettem azokat a történeteket, ahol nyomozók valamilyen feladat miatt beépülnek.
  Kíváncsi lennék a továbbiakra is.
  Szeretnék jelszót kérni.
  Köszönöm

 9. Jelszó kiküldve: 2022. szeptember 10.

 10. Úgy tűnik, ezen a történeten jól fogok szórakozni. Mindig is a kedvenceim voltak, amikor egy sztoriban viccesen beszólogattak egymásnak a főhősök. Külön öröm, hogy 3 részt is olvashatok majd egymás után! Köszönöm!!!

 11. Jelszó kiküldve: 2022. augusztus 9.

 12. valiszilvi says:

  Régebben már olvastam a történetet. Akkor is mosolyogva olvastam végig. Újra olvasva is nem kopott a varázsa. Bírom O’Briant ahogy szivatja a társát. Szegényt kicsit meg is sajnáltam már az első fejezet végére. 🙂 Várom hogy újra végig olvashassam a történetet és a folytatásait.

 13. Jelszó kiküldve: 2022. május 29. 8.51

 14. Szabina says:

  Ismét kezdek rabja lenni egy jó kis humoros történetnek. Az eddig olvasottak alapján kedvenc lesz. Szeretem mikor zsaruk, katonák vagy hasonló munkájú főhősők vannak a storyban. Rettentően természetesen jön O’Brian nyomozónak ez a könnyed csevegés. Nem is kell nagyon megeröltetnie magát a szerep kedvéért. Szerintem a humor lesz ennek a könyvnek a húzó ereje és hogy miként fogják majd őszintén megbeszélni egymással az érzéseiket. Alig várom hogy olvashassam a folytatást. Köszönöm.

 15. Jelszó kiküldve: 2022. május 15. 8.51

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!