A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A szerelem hatalma korábbi hozzászólásai

Lizz

            Először is köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattuk magyarul

Másodszor nem is tudom, hogy az első tetszett jobban vagy ez  Az előző rész elolvasása után volt egy sejtésem, hogy Justin esetében mi lehetett az oka annak, hogy a elzárkózik mindenkitől és félig talált is a tippem  Nagyon tetszett, ahogy Dario taktikát váltott és szépen lassan közeledett a “prédájához” Biztos vagyok benne, hogy újra fogom olvasni ezt a részt is az elsővel egyetemben *.*

Alig várom, hogy olvashassam, a következő részt, mivel azzal kapcsolatban elképzelésem sincs, hogy mit várjak.

Lissa

Hűha ez nem semmi történet volt. Az elején annyira sajnáltam őket, hogy mindketten szenvedtek mégsem tudtak együtt lenni. Szegény Justin, az amit átélt borzasztó volt.

Dario karakterét nagyon megkedveltem, hálistennk a kitartása meghozta számára a megérdemelt jutalmat. A végén nagyon aggódtam, hogy mit tervez az a nő ellene. Örültem, hogy nem húzzák sokáig a megmentését, rossz volt így látni.

Köszönöm a történetet!

lola

            Ez annnnyiraaa jó volt 🙂 nagyon szerethető karakter Dario és Justin is. Tetszett,hogy szép lassan épült fel a történet, az előző részből már kiderült,hogy Justint súlyos trauma érte és ez a lassú, akadályokkal teli közeledés és egymásra találás tökéletesen bemutatta,hogy milyen nehéz leküzdeni mind ezt, de ugye a szerelem csodákra képes :)))))

Tinna

Annyira örülök, hogy a végére Justinnak sikerült teljesen elfogadnia a párját. Az előző kötet is nagy kedvencem, ézt is szeretem. Köszi a fordítást         

LGy

            Egy kicsit mindig kibújik belőlem is az “állat”, amikor a kedvenceimet bántják. De örülök, hogy vége lett Star-nak. Hogy a kis Justin mennyire megtáltosodott a szerelemtől… öröm volt nézni, ahogy kinyílt és fejlődött. De ehhez olyan pasi is kellet, mint Dario. De kár, hogy a való életben nincsenek ilyenek…     

Moncsi73

            Végig izgultam ezt a részt is????. Nagyon szerettem ahogy megküzdöttek egymásért és elfogadták egymást. A boldog befejezésének különösen örültem.        

darvak

            Szia!

Igazi érzelmi hullámvasút volt ez a történet. Dario és Justin kapcsolata meglehetősen zötyögősen indult. Dario fájdalma és vágyakozása olyan érzékletesen van leírva, hogyha valaki még nem volt szerelmes még az is át tudja érezni. Teljesen összeszorult a szívem. De szerencsére szép lassan minden problémát megoldottak és egy párrá váltak.

Köszönöm, hogy olvashattam. (itt két véleményem összeollóztam:))         

miletta

            Sziasztok! Szerettem olvasni őket, jó volt hogy Dario összeszedte magát és harcolt Justinért. Erin is nagy kedvenc lett. Nekem az is bejött hogy a tró is febukant mert egy kicsit az ő további életükbe is betekintést engedett. Ez egy nagyon jó sorozat köszönöm hogy olvastam és a munkátokat.        

Lian

            Elolvastam a második kötetet is. Még mindig nagyon izgalmas. Dárió és Justin illenek egymáshoz és nagyon szépen és izgalmassan leirtad az összejövetelük történetét. Erin egy érdekes karakter. Szeretem az ilyen történeteket főleg ha más fajok is vannak benne. Gratula. Megyek a következő kötetre.     

Rose

            Le a kallappal Justin elott, hogy a tortenet kezdetetol ugymond a vegeig mennyit valtoozott, nem is ez a megfelelo kifejezs ra, kepes volt felulemelkedni azon a szornyusegen ami vele tortent es ha lassan is de nyitott Dario fele. Dariora is buszke vagyok hogy nem adta fel,mondjuk azert erdemel egy szidast hogy olyan siman belesetalt a csapdaba,mondjuk igy lathattuk hogy Justin mennyire tokos.

Koszonom a munkadat,nagyon szeretem ezt a sorozatot,mar varom a kovetkezo konyv kovetkezo reszete zarojel bezarva          

Rami

            Húha, gondoltam valami ilyesmire.

Muszáj lesz Justinnak legyőzni a félelmét.

Köszönöm! Imádom őket nagyon

Szuper kis történet volt.

rojcsi

            Depisen kezdődik, de valahogy jól kezd alakulni minden. Tetszik ahogy a Justin kinyílik és elfogadja ami jut neki    

annamaris75

            Köszönöm nagyon szeretem ezt a sorozatot és elég sokszor

újra olvasom és hiába olvastam már nem egyszer mégis nagyon élvezem és izgulok hogy jó vége legyen.

Kíváncsian várom az új történetet.

Anettze

            Olyan jól esik újra olvasni ezeket a történeteket, amiket már nem egyszer olvastam. Még mindig lenyűgöz az a kötelék, amiről az itteni szinte összes könyv mind máshogy ír, nem beszélve a forró jelenetekről… Kellett ez most reggelre         

Arietta

            Köszönöm a fordítást. Nagyon jó történet volt. Dario és Justin nagyon illenek egymáshoz. Örülök hogy boldog vége lett.          

Erika

            Jaj de nagyon tetszett, szívszorító és gyönyörűen megírt történet volt. Mindkét főszereplő hatalmas megpróbáltatáson ment keresztül mire boldogságot találtak. A fordítás nagyon szépen átadott minden érzelmet. Nagyon szépen köszönöm hogy olvashattam.      

Tűzvarázs

            Együtt olvastam el az első résszel. Nem csalódtam. Cris, Martin és Daniel története után ez a rész is érzelmekkel teli, és fordulatos volt. A kedvenc szereplőm Erin volt, szívesen olvasnám az ő történetét is. Köszönöm a minőségi fordítást. Élveztem minden szavát. 

Koiji

            Azt hiszem Star esetében erre mondják hogy rohadtul megérdemeltea a sorsát. Annyira nem szerethette Stone-t ha közben ennyi ágyikóban megfordult.

Imádtam Christ, ahogy segített a ké férfinak, hogy végre egymásra találjanak és Jacob tétovaságát.

Darionak jót fog tenni a társ. Kicsit lehiggad majd Justin mellett.

Azt kell mondjam nagyon bejönnek ezek a farkaskás sztorik, jöhetnek csőstől.    

titygirl

            Justin és Dario párosát nagyon megkedveltem. Öröm volt olvasni, ahogy Justin fokozatosan visszanyerte önmagát. Cukormázas Dario kicsit fura volt először, de aztán megszoktam. Tetszett, hogy megjelentek a történetben az első részben megismert karakterek is. Különösen Christian jelenetei fogtak meg, ahogy megismerhettük egy harciasabb oldalát is. Az első részben hiányoltam Star büntetését, végre megkapta, ami járt neki. A vámpírok nagyon “menők” voltak, ahogy szépen kiiktatták a taurusokat. Méltó folytatása volt az előző történetnek. Kíváncsi leszek mi lesz a folytatásban.         

Wnelly89

            Nagyon tetszett! Imádtam olvasni! Nagyon izgultam az elején, hogyan tud majd Justin közelébe kerülni Dario. Egy baleset kellet hozzá de sikerült! Star is meg kapta méltó jutalmát. Minden jó ha a vége jó! Köszönöm szépen, hogy olvashattam. ❤️ Újra fogom olvasni!     

t.nami9611

            Ez a történet is nagyon izgalmasra sikeredett. Nagyon tetszett, ahogy Justin leküzdi a traumáját és a félelmeit, és végül megtalálja a boldogságát Darioval. Ahogy Dario harcolt Justinért.

Nagyon szépen köszönöm a fordítást.