Meleg regények/novellák írása és fordítása

A Szövetség – Asher és Weylin szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

11 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. január 31.

 2. Yuuki212 says:

  Igazán érdekes karakter mind Weyl mind Asher, kíváncsi vagyok a nagy utálkozásból hogy alakul és fejlődik tovább a kapcsolatuk előre. Talán a helyzet is segít ezen némileg, még ha kényelmetlen is, hogy össze lettek kötve és ugyan úgy a vámpír betegség ellenszerét keresik. Nagyon izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkezik!!😊 Várom a folytatást!🥰

 3. Jelszó kiküldve: 2022. január 30.

 4. Tuzvarazs says:

  Aj, szegény Asher. Nem elég a “betegség” még cica is lett belőle. 😀 Remélem őt nem éri utól a vérszomj. A valkűr érdekes büntetést akasztott a nyakukba. Kíváncsi vagyok, hogy fogják kibírni egymást, és hogy oldják meg a problémákat. Várom a következő részeket.
  Köszönöm a munkátokat!

 5. Jelszó kiküldve: 2022. január 19.

 6. Klassz, hogy a bevezetőben részletesen is olvashattam a világról, a Szövetségről és egy részletes bemutatkozást a főszereplőkről. Nagyon izgalmasan indul a történet, és az alap szituáció is sok szuper vicces és izgi eseményt vetít előre. Nagyon várom a folytatást. Köszönöm, hogy olvashattam.

 7. Jaj, én olyan jól szórakoztam! Vicces volt és különleges attól, hogy ennyire ellentétei egymásnak a páros. Köszönöm!

 8. Már szinte el is felejtettem a fiúkat! Persze, ahogy olvastam, sorrol-sorra, jöttek elő az emlékek. Imádtam olvasni. Kerge egy páros, de pont ezért olyan szerethető 😁! Hála Melchiornak, “igazi” kutya-macska barátság. Köszönöm!

 9. moziboszi50 says:

  Mindig nagy kedvenceim volt a vámpír-vérfarkas történetek. Nagy lendülettel belekezdtem- és most várom a többi részét.

 10. Már nagyon vártam, hogy ez is felkerüljön mert ez az egyik nagy kedvencem a közösek közül. Ebben a történetben is van minden amit szeretek. Weyl és Asher tűz és viz mivel az egyik vámpír a másik vérfarkas, de az ellentétek vonzák egymást. Szegények a valkür széppen megleckéztette őket hogy együtt kell dolgozniuk. Köszi a fejezetet.

 11. “Tente vámpír, tente, karó a szívedbe.”
  Egyszerűen imádom, ahogy szívják egymás vérét!!! Ja, ott még nem tartunk, bocs. 😁
  Nagyon jó volt megint olvasni a fiúkról, alig várom a következő fejezeteket.
  Köszönöm a munkátokat! Szuperek vagytok!!!

Vélemény, hozzászólás?