Meleg regények/novellák írása és fordítása

A zsoldos párja – Szabadon olvasható

A történet olvasásához jelentkezz be!

 

38 Hozzászólás

 1. Jelszó kiküldve: 2022. szeptember 15.

 2. Csicsanoncsi says:

  Érdekes világot vázolt fel az első fejezet. Igazán izgatottan várom a fejleményeket. Annyira aggódom a kicsi lányért, remélem minden rendben lesz vele. De ugye ebben csak akkor lehetek biztos, ha majd a jelszó után el zudom olvasni a többi fejezetet is.

 3. Zsubogar says:

  Már nagyon vártam, hogy ez az írás teljes egészében felkerüljön. Mivel ennyire aprólékosan fel van építve ez a történet, hatalmasak felé az elvárásaim. Remélem nem csalódok majd benne és egy fantasztikus élményben lesz majd részem. Szeretném elolvasni, ezért kérnék szépen hozzá jelszót. Köszönöm.

 4. Jelszó kiküldve: 2022. május 11.

 5. Kuroshiro says:

  Még nem sok minden történt, de izgalom az volt bőven. Leti érdekes karakter, az állatmániája miatt közel áll a szívemhez. Will kapitányra meg nagyon kíváncsi vagyok. Vajon hogyan reagál a potyautasokra? Mi lesz azzal a sok állattal azon az űrhajón? Te jó ég! Leti apja meg egy nagy seggfej lehet, ha szabad ilyet írni. Vajon utánuk meg? Nagy kíváncsi vagyok a folytatásra!

 6. Jelszó kiküldve: 2022. április 19.

 7. Szabina says:

  Első olvasásra kicsit zavaros volt, mert Letiről rögtön a halálos iramban Letijét láttam magam előtt. Sci-fit eddig még nem olvastam, csak tv-ben néztem. Szóval a képzeletemmel voltak gondok. Viszont miután többször elolvastam az “érdekességek” kiegészítőt egyből érthetővé vált a fejezet, és kíváncsivá tett ez az új világ amit lefestett nekünk az író. Várom a kapitány felbukkanását, és hogy végre lebukjanak Letiék hogy induljon végre a sok-sok bonyodalom. 🙂
  A katonái szerint egy kegyetlen barbár, aztán lehet kiderül róla hogy egy ölelgetni való mackó és kenyérre lehet kenni. Meglátjuk hogy alakul a történetük és a folytatásai. Már alig várom. Köszönöm. 🙂

 8. Jelszó kiküldve: 2022. április 10. 21.17

 9. rencsibencs25 says:

  Féltem idáig elkezdeni ezt a történetet olvasni, nem igazán szeretem az űrbéli sztorikat. De már bánom, hogy húztam az időt. A sok állat nagyon tetszik, és hogy mindet visszük magunkkal (én sem hagynám ott őket) és a pici lányt is. Kíváncsi vagyok a hajó kapitányára, arra a bizonyos mogorva zsoldosra….
  Köszönöm és várom a folytatást!

 10. Jelszó kiküldve: 2022. április 10.

 11. Ez nagyon izgalmas. Mèg nem látom magam elött a hajó legénységét és a.”szökevényeket”, de màr mos sejtem a nagy kalamajkàt ami a felfedezésük utàn keletkezik. Letinek lesz dolga, hogy mindenki megbékéljem. Köszönöm a munkàtokat.

 12. Jelszó kiküldve: 2022. március 12. 15.37

 13. Ludmilla0406 says:

  Pontosan az ilyen esetek miatt nem szeretek folyamatban lévő fordításokat olvasni, mert ha tetszik nem tudok leállni vele, szóval nagyon várom az új részeket. Egyébként muszáj volt az egyik főszereplőt éppen Leti-nek elnevezni, komolyan az első percben az hittem lány és hogy rossz történetet kezdtem el olvasni. Leti helyében szökés helyet inkább bérgyilkosokat fogadtam volna fel, hogy megszabaduljak a apjától. Tudom már az első fejezetalapján is túl rendes ehhez a srác. Vajon titokzatos kapitány megpróbálja kihajítani Letiéket a légzsilipen.

 14. Jelszó kiküldve: 2022. február 20. 14.13

 15. annamaris75 says:

  Nagyon izgalmasan kezdődik kíváncsian várom a folytatást.
  Köszönöm hogy olvashattam.

Vélemény, hozzászólás?

error: Védett tartalom!