A bejegyzés megtekintéséhez jelentkezz be!
A Rám ismertél már? korábbi hozzászólásai:

Serafina

Odavagyok az ilyen huzavona ismerkedésért. *.* Amikor az egyik játékosan húzza a másik agyát. 2 tippem van ki lehet Mr. X de remélem nem Scott mert nem kedveltem meg. ???? Ugye, nem ő lesz??? ????

Köszönöm a fordítást ❤️            


Moncsi73

Izgalmas kezdet! Ki lehet Mr.X? Remélem, hogy nem Scott. Elég sunyinak tűnik…

Köszönöm         


Liza72

Nagyon kíváncsi vagyok ki mr. x? Remélem nem az ex, már most utálom de lehetne az okos diák, várom a következő részt köszönöm.       


Lian

Tényleg érdekessen kezdődik. Van egy érzésem hogy nem Scott hanem az a magas atléta srác akit látott. Bár ha csavar lesz benn akkor elképzelhető hogy Scott az de lehet egy harmadik fél akiről még nem volt szó. 


Rose

Jo kezdes,nem kedvelem Scottot, en a filozofias szokere tippelek,de ugy is kideul.          


Juckó

Örülök, hogy ennyien írtatok máris a történethez és – bevallom, jól mulatok a tippeken, sajnos mindenkit ki kell ábrándítanom. Mr. X még sehol nincs.          


miletta

Szia Érdekesen kezdődik kíváncsi vagyok ki lesz az a Mr X remélem nagyon szexi férfi lesz és nem fiú Ex meg az is marad. Köszönöm szépen a fordítást Várom a folytatást.         


moziboszi50

Scott nem lopta be a szívembe magát. Jacob nem hiszem hogy megbocsátó Scott kísérletezgetései után.            


Rami

Ha valaki azért akar szünetet egy kapcsolatban, hogy megbizonyosodjon arról, igazi-e a szerelem… nos, akkor menjen.

Szegény Scott, nem kedvelték meg. Mondjuk nekem nincs bajom vele..


Lizy

Ó, egy újabb gyöngyszem! Ezer hála, és köszönet érte!

Scott, nekem sem lett elsőre szimpi. Mondjuk olyan beszólás után, hogy – elmegy máshol is körülnézni, csak hogy kiderítse Jacob e az igazi -, nem is értem miért kedveltem volna meg ettől.

Mr. X, nagyon kíváncsivá tett. Ki lehet? Miért van szüksége annyira lakásra?

Annyi, kérdés, és hol vannak még a válaszok.

Köszönöm, hogy olvashattam! 


valiszilvi

Cuki történetnek tűnik. Mosolyogva olvastam már ezt az első fejezetet is, úgyhogy csak jó lehet a történet. 🙂 Az ex nem lopta be magát a szívembe, de ahogy olvastam ezzel nem vagyok egyedül. Kíváncsian várom mi történik a továbbiakban és ki lesz a titokzatos levelező társ.           


Anettze

Olyan ismerős az egész, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem olvastam már valahol…. mindenesetre nem emlékszem, így kíváncsian várom, majd a további részeket. Jónak érzem már most        


darvak

Nagyon izgalmas 🙂 Micsoda rejtéllyel indul a történet, Jacob nagyon szimpatikus, bár Scott egy igazi seggarc, Mr. X pedig már most is szimpibb nála. Nagyon várom a folytatást.        


rojcsi

Tetszik Mr X rámenőssége, vajon elég kitartó is lesz? Ilyen gyors válaszokkal jó lehet levelezni, valahogy nem Magyar Posta 😉 mint régen, és azóta sem lett jobb.       


alanafowl

Az eddigiek alapján én is Scottra és a szőke srácra tippeltem, de látom tévúton járok. És megöl a kíváncsiság ki lehet Mr. X. Páran írták, hogy Scott karaktere nem szimpi, én az ő helyzetébe is bele tudom képzelni magam. Ha nem ő X, és X előbb lép, Scott sokat tököl a felismeréssel hogy ez tényleg az a szetelem, csúnyán pofára fog esni..        


Zsubogár

Tetszett a bevezető. Biztosan remek ki történet kerekedik majd ki belőle. Leginkább arra vagyok a kíváncsi, hogy az írónő milyen irányba pörgeti majd fel az eseményeket. Köszönöm, hogy fordítod.          


Annmary

Scottnak szerintem túl nagy az önbizalma. Lehet, hogy Ő “X”, bár mégsem. Várom a folytatást.    


trixi38

Hát én is kíváncsi vagyok hogy ki lehet Mr.XJó kis történetnek ígérkezik

Köszönöm hogy le fordítod        


annamaris75

Nagyon tetszik.

Kíváncsian várom hogy ki Mr. X.

Köszönöm hogy olvashattam.   


Habek

Szórakoztató cetli váltás. Remélem Scott hamar lekopik és nem bosszantja tovább Jacobot. És ezzel eljön Mr X ideje.   


Lissa

Nagyon tetszik a kezdés. Hálistennek, hogy nem Scott lesz a titokzatos Mr. X mert a srácot én sem kedveltem meg, mint előttem már sokan mások. ^^”

Ez a teperése, hogy kénytelen legyen együtt dolgozni vele Jacob csak még ellenszenvesebbé tette, nem szeretem az ilyen embereket.

A titokzatos cetli író viszont jópofának tűnik, alig várom, hogy kiderüljön ki ő. 🙂


rencsibencs25

Nagyon jól indult! Háát ez a Scott gyerek nagyon nem tetszik nekem, ellenszenves idióta. Nagyon tetszik ez a levelezés Jacob és Mr X között, várom a folytatást.

Ugye nem Scott az??????????  


Lyn

Imádtam ezt a kezdést! Scott egy igazi pöcs a szó szoros értelmében! Idióta! Nagyon érdekel ki is a Már. X


Mese

Anyta Sunday jó ideje a várólistámon van, köszönöm, hogy tőle választottál. Ez az egy fejezet, is meggyőzött, hogy nem tettem rossz lóra, amikor az Amazonon vettem tőle pár könyvet. Ahogy írtad az elején ez nem egy hosszú mű tőle, tetszik ahogy kezdődik a történet. Nagyon kíváncsi vagyok Mr X-re, Scott karaktere is jó, egy akár a szomszédom is lehetne karakter. A levelezés is nagyon jó pofa volt. Kíváncsian várom a folytatást, addig meg megnézem mi van meg nekem tőle.


Marcsi

Szia! Vicces az alap szituáció, kíváncsian várom, mit hoz ki belőle az író! A levelezés a hirdető táblán vicces. A főszereplő először még milyen kis agresszívan nyilvánul meg a tolvaj felé, 🙂 olyan kis sündisznó, a szentem. Kíváncsi leszek, hogyan fogja megszerettetni magát a titokzatos Mr. X! Ha lehetne tippelni ki lesz Mr X, én szőke szépfiúra tippelnék, aki válaszolgatott filozófián a tanárnak.          


Agee

Ahogy nézem igen csak megszaporodtak a hsz_ek,elöször én is Scottra gondoltam, de ez kilöve és így várom hogy kiderüljön. Remélem olyan valaki lesz aki Jacobnak is elnyeri a tetszését és vele nem csak lakótársat szerez. Köszönöm!        


Tűzvarázs

Jó kezdés. 🙂

A szereplőkről nem sokat tudtunk meg, az viszont egyáltalán nem szimpatikus számomra, hogy valaki azért kér “szünetet” egy kapcsolatban, mert nem biztos, hogy a társa az igazi-e számára. Nem szetette tényleg, ha ilyen megfordul a fejében. Nagyon remélem, hogy Jacob nagyon messzire elküldi Scottot melegebb éghajlatra és jön egy olyan srác, akinek ő jelenti majd az egész világot!

Várom a folytatást! 🙂